BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
noxplode 2.0 aldım
etkisi bir öncekine göre daha iyi
ayrıca geceleri uykusuzluk sorunuda kalktı ortadan
dediğim gibi bünyeden bünyeye değişkenlik göstermesi normal
ancak bana verdiği enerji i-na-nıl-maz.

bu arada karpuz/kavunlusunu aldım (melon) tadı fruit punch'a göre kötü :( fruit punch'u içtikçe içesim geliyodu melon aromalısı biraz kötü

ben bir çok ürün bir arada aldım
ayrıca faturalı olarak aldım şirket üzerine olduğu için
kdv'sini düşüyoruz malum

4.5 kg optimum whey
noxplode 2.0
dymatize elite 100
24'lü çikolata bar
universel beef amino

700-750 arası bir rakama aldım 730 sanırsam (12 taksit)

çok piyasayı didik didik edersemde 700'e alıyodum ne kdv ne fatura bişi vermiyolarda

bir arkadaşımın aldığı sahte BSN ürünün kutusunu gördüm
tadı kum gibi ancak kutusu %100 orjinal
kimse anlamaz sahte olduğunu
bilindik büyük mağazalardan almak bu aralar daha iyi farkedeceği 10-20 TL sanırsam :)

no xplode ve sex

arkadaslar meraba,

noxplode 2.0'yi bende spordan once kullaniyorum etkisi muazzam ama merak ettigim bisey var. antrenman daki etkisini gorunce acaba sex'den once alsam nasil bir etkisi olur.

deneyen varsa tecrubesini paslassin lutfen. deneyen yoksa ben kendimi sizler icin feda edip deneyip sizinle paylasicam.

iyi calismalar.

bende dün 205 gr olanlarından 3 kutu aldım. bugun yarın elime ulaşır. şuana kadar protein ve aminoasitlerin zerre kadar faydasını görmemiş biri olarak bunca övülen ürün bana ne kadar etki eder çok merak ediyorum. kolum 38 cm, anlamsız bir şekilde bir yıldır bu ölçüyü geçemiyorum ne yaptıysam yok arkadaş olmuyor. şimdi xplode ile deniyeceğim en kısa zamanda dönüş yaparım buradan.

205 gr olanı bana 22 tl ye filan geldi. bir sitede kampanya var ordan alıyorum. site isimini yazmak istemiyorum sorun olur diye isteyen msj atsın bana söylerim adresi.

Arkadaşlar Bu Ürünün 2.0 versiyonu çok Övülüyor...
Ben daha evvel MusclePharm Assault kullandım ve etkisi fena değildi...
Acaba Bsn No Explode 2.0 ve Assault un 2 sinin de içeriğin iBilen Arkadaşlar yardım edebilir mi
Hangisini Seçmeli acaba?
İçinde Beta Alanin,Arginine,Cİtrulline olması bakımından hangisi iyi
Benim için En Önemlisi Damar Genişletmesi arkadaşlar...Damarlarım iyice genişleyip belirgin Hal alsın istiyorum Yağ Oranım %10

Selam eski versionu bu gün test etme imkanı buldum , çok enteresanki bende hafif bir vucut ısısı dışında hiç bir etki yapmadı :) sanırım antreman öncesinde mega forte kullandığımdan dolayı bu hafif filan gelmiş olsa gerek , bilginize .

bu ürünü 1 ay kullandım ve antrenman performansı olarak çok güzel etkiler aldım,kaslarımı daha diri tuttu öncelikle,antrenman sonrası ağrılarım azaldı,kaldırdığım ağırlıklarda artış oldu.tek kötü yanı zamanla özelliğini kaybediyor gibi olması fakat 1-2 hafta ara verip tekrar kullanmaya başladığınızda ilk gün ki etkiyi tekrar yaşıyorsunuz.performansını ve vucuttakı kan basıncını artırmak ısteyen arkadaşlara öneririm.

aminofx kullanıyordum normalde antramen öncesi. güç artışı vs etkisi olacağından bahsediliyor özelliklerinde fakat çok ufak bir etkisini gördüm. öyle aman aman bir etki göremedim.
antramanden 1 saat önce xplode , yarım saat önce amino fx kullanıyorum ve kendime inanamıyorum.5-6 yıldır bu sporu yapıyorum böyle bir güç artışı böyle bir enerji patlaması görmedim.

ventolin kullanmaya başladım yağ yakım amaçlı 2 saat öncede 1 tablet aldım üstüne amino ile xplodeyi kullandım, antreman esnasında üzerimden ateş çıkıyor gib hissetmeye başladım.

aminofx ve xplode kombinesi süper. kesinlikle tavsiye ederim.

benim peder 55 doğumlu 57 yaşında yani
noxplode'u kullandıktan sonra bana diyoki: sanki 35 yaşımda böyle antreman yapıyodum :D

gerçi noxplode üstünde yazı var 50 yaşın üstü kullanmasın diye ama benim pederin ruhu genç eski karateci bşi olmaz :D

Arkadaşlar ben 1 ay oldu başlayalı spora(vg). xplode aldım daha kullanmadım yarınki antremanda kullanmayı düşünüyorum yan etkisi falan yok değilmi :) Hadi hayırlısı :D

Arkadaşlar ben 1 ay oldu başlayalı spora(vg). xplode aldım daha kullanmadım yarınki antremanda kullanmayı düşünüyorum yan etkisi falan yok değilmi Hadi hayırlısı

Bu tip ürünler ileri seviye antreman yapan min. 1 yıl hiç aralıksız düzenli antreman yapan kişiler için uygundur . 6 ay kadar normal yolla beslenerek antreman yapmanızı öneririm.

Pre Workout ürünlerini hiç kullanmadığımdam 10 servislik olanından aldım antrenmandan 40 dakika önce 1 ölçek içtim ancak hiçbir etki etmedi , şimdi direk 3 ölçek deniycem bakalım nolucak.

Back
Yukarı