BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Su an 1 hafta ara verdim suplementlere bugün itibariyle yine basladim bsn no xplode2 yariyi biraz gecti günde 1 ölcek kullaniyorum damarlarim biraz kalinlasti ve belirginlesti hele antraman sirasinda müthis görünüyor herkese tavsiye ederim kullanmiya ilk baslarken fazla yüksek girmeyin agirliklara herkese kolay gelsin basarili bir ürün

elimdeki noxplode yeni bitti. bundan önce super pump kullanmıştım ikisi arasında bir kıyas yapacak olursak eğer ben superpump tan daha fazla verim aldım.

Arkadaşlar ürünün eski versiyonu nasıldı acaba now %25 more yazıyor üstünde ? kullanan varmı bundan varda elimde.

peki bu ürünü ne zaman kullanmamız lazım yani altyapıyı oluşturup istediğimiz vücut olcülerine ulaşmaya yaklaştığımız zaman mı yoksa herhangi bir dönemde kullanabilirmiyiz

Antrenman performansının yetmediğini,artık daha sert idman yapmak istiyorum dediğinde kullanman gereken bir ürün.Birde nox ürünlerinin hangisini kullandı isem 2. kutuya geçtiğimde tabiki ara vererek, ilkinden aldığım o etkiyi alamadım. o yüzden gerçekten antrenmanını yetersiz hissettiğinde başlamalısın, egerki kaslarının sınırlarını zorlayacak antrenman çıkartabiliyorsan hiç gerek yok.

Antrenman performansının yetmediğini,artık daha sert idman yapmak istiyorum dediğinde kullanman gereken bir ürün.Birde nox ürünlerinin hangisini kullandı isem 2. kutuya geçtiğimde tabiki ara vererek, ilkinden aldığım o etkiyi alamadım. o yüzden gerçekten antrenmanını yetersiz hissettiğinde başlamalısın, egerki kaslarının sınırlarını zorlayacak antrenman çıkartabiliyorsan hiç gerek yok.

Sekmeth dedigim ürünü kullandınmı eski versiyonunu ? kullandıysan nasıl

Sekmeth dedigim ürünü kullandınmı eski versiyonunu ? kullandıysan nasıl

Evet kullandım. kullanmaya başladığım 3. veya 4. antrenmanda yani aynı hafta içinde etkisini hissettirmeyi başardı, ilk 3 hafta güzeldi etkisi kilolarda artış,antrenmandan sonra yorulmama hissi vb. fakat sonrasında yani 4. haftadan itibaren ölçeği artırmama rağmen bir verim alamaz oldum. yalnızca ürün bitsin die kullandım diyebilirim :D

ilk kullanışta gerçekten farkını hissettiren bir ürün. antrenman sırasında verdiği enerji ve güç açısından gayet başarılı.

wow.
tek kelimeyle bunu söyleyebilirim.

iyi bir güç artışı bekliyordum ama bu kadarını değil.

daha ilk antremandan maximum ağırlıklarımı ve tekrar sayımı bu kadar yükseltebileceğimi söyleseler inanmazdım.

deneyin-yaşayın-görün-hakverin

son 8-9 aydır neredeyse hiç aksatmadan haftada minimum 3 maksimum 5 gün antreman yaparım. Haftada 2 göğüs çalışmaya çalışırım ve genelde de başarırım. Çalıştığım ağırlıklar bira şaka gibidir, 75 kilo olmama rağmen göğüs günlerimde her gün gelen 100-120 kiloluk adamlardan daha ağır çalışırım sırf benim altına girdiğim ağırlıkları kaldıramadıkları gibi nizami bastığım ve tekrar sayımda az olmadığı için kendi aralarında karı gibi 'kesin bilinçsiz stereoid kullanıyordur' diye dedikodu yaptıkları bile var..

Gelelim karganın gak dediği yere:onca ağır antreman yapmama rağmen, noxplode kullanarak ilk gittiğim göğüs antremanında öyle bir antreman çıkardımki göğüs kaslarım 3-4 gün sızladı :D
varın gelin gerisini siz düşünün.

not: ağır kaldırmanın asıl amaç olmadığını,nizami çalışmanın daha önemli olduğu bilecek bilinçte bir sporucuyum,sanırsam bu sene 8.senem dolayısyla 'ağır kaldırmak hiç bir şey değilki' gibi yorumlar geçirmeyin içinizden, dumble press'te 44'er kilolarla 8 tekrar girebiliyorsam niye 36'larla basayım ki?

özet olarak:

tadı (fruit punch) yurtdışında iğrenç miğrenç denmesine rağmen çok severek içiyorum, vişneli-çilekli soda gibi bir tadı var, en önemsiz kriter olsa bile tadı 10/10
karışma kolaylığı : az suyla 1 ölçek rahatça karışıyor hafif köpürüyor fakat sorun değil 9/10
güç artışı: daha ilk günden kendini belli ediyor, millet Jack3d varken noxplode alınmaz diyor ama onların cehaleti, bundan daha fazla ne kadar güç verebilir bir nitritoksit bilemiyorum 10/10
etki: artan ağırlıklarla beraber damarlar daha ilk antremandan belirginleşti ve eminimki kısa sürede görüntü olarak ciddi bir estetikleşme olacak 10/10
fiyat/porsiyon: ben araştırmadım,yeni bir supplement shop açılmıştı bahçelievlerde,sahipleride çok kibar iyi insanlar, 130 TL'ye aldım 30 porsiyonluk olanını,diğerleriyle kıyaslamadım ama makul gözüküyor 8/10
yan etki: geceleri salon dağılsın diye geç antreman yapıyorum ve antremandan hemen önce aldığım için içersindeki kafeinden dolayı uykusuzluk yapıyor malesef,midede veya bağırsaklarda zorlama olmadığı gibi sivilce vs'de yapmadı, uykusuzluk biraz ciddi,erken kullanmak lazım 5/10

ayrıca son 7-8 aydır sadece protein tozu kullanıyorum, başka hiç bir supplement kullanmadım, nitrix'i denemiştim bir ara, hiç bir etkisini görmedim,toplamda 10-15 kapsül kullanmışımdır.

Son düzenleme:
çok övüldüğünden dolayı kullandım 1 kutu.. etkileri: motivasyon problemı nerdeyse kalmıyor. spor yapmayı arzu ediyorsunuz, damarlarda belirginleşme yaptıgı da su götürmez bir gerçek ama beklediğim etkiyi bulamadım diyebilirim, ya çok abartıldıgından dolayı beklentim yüksek oldu ya da bana o kadar etki etmedi. güç artışı hiç yapmadı, dolayısıyla bırakınca güç kaybı da olmadı :), yan etki olarak ise gaza gelip ilk kullanımda, kullanım tavsiyesine uymadıgımdan biraz aşırıya kactıgımdan dolayı tansiyonum düştü ki benim aç gözlulugumden oldu..

gasparı superpambı kullandındım ardından bu ürünü aldım gaspari tek kelımeyle bu ürünü solda sıfır bırakır. bnde cok ovuldugunden dolayı bı hevesle almıstım ama malasef gasparının verdıgı motıvasyonu enerjiyi damarlanma olayını bu urunde goremedım gasparının patlayıcısı çok çokk daha kuvvetlı

eved burdada goruldugu gbıı her urunun farklı ınsanlar uzerındekı etkılerıde farklı bdyc22 arkadsmzn dedgı gbı ona no exp yaramamıs super pump daha ıyı gitmıs aynen super pumpın yaramadıgı ve no exp etkısını goren baska arkadslarda okudum formda kısacası deneyıp kullanıb vucudumz ıcın en ıyı etkı gosteren urunu bulmak .

Bu ürünü Fit bir vuct sahiibi olmak isteyen biride kullanabilir mi?Yoksa prof. anlamda ileri düzey vücut yapmak isteyenler için mi?Kullanmayı planlıyorumda boy 1.84 kilo 80 5 aydır vg yapıyorum.Weider amino 3050 yle beraber kullanmayı planlıyorum.Amaç fit vucut :)

Back
Yukarı