wow.
tek kelimeyle bunu söyleyebilirim.
iyi bir güç artışı bekliyordum ama bu kadarını değil.
daha ilk antremandan maximum ağırlıklarımı ve tekrar sayımı bu kadar yükseltebileceğimi söyleseler inanmazdım.
deneyin-yaşayın-görün-hakverin
son 8-9 aydır neredeyse hiç aksatmadan haftada minimum 3 maksimum 5 gün antreman yaparım. Haftada 2 göğüs çalışmaya çalışırım ve genelde de başarırım. Çalıştığım ağırlıklar bira şaka gibidir, 75 kilo olmama rağmen göğüs günlerimde her gün gelen 100-120 kiloluk adamlardan daha ağır çalışırım sırf benim altına girdiğim ağırlıkları kaldıramadıkları gibi nizami bastığım ve tekrar sayımda az olmadığı için kendi aralarında karı gibi 'kesin bilinçsiz stereoid kullanıyordur' diye dedikodu yaptıkları bile var..
Gelelim karganın gak dediği yere

nca ağır antreman yapmama rağmen, noxplode kullanarak ilk gittiğim göğüs antremanında öyle bir antreman çıkardımki göğüs kaslarım 3-4 gün sızladı
varın gelin gerisini siz düşünün.
not: ağır kaldırmanın asıl amaç olmadığını,nizami çalışmanın daha önemli olduğu bilecek bilinçte bir sporucuyum,sanırsam bu sene 8.senem dolayısyla 'ağır kaldırmak hiç bir şey değilki' gibi yorumlar geçirmeyin içinizden, dumble press'te 44'er kilolarla 8 tekrar girebiliyorsam niye 36'larla basayım ki?
özet olarak:
tadı (fruit punch) yurtdışında iğrenç miğrenç denmesine rağmen çok severek içiyorum, vişneli-çilekli soda gibi bir tadı var, en önemsiz kriter olsa bile tadı 10/10
karışma kolaylığı : az suyla 1 ölçek rahatça karışıyor hafif köpürüyor fakat sorun değil 9/10
güç artışı: daha ilk günden kendini belli ediyor, millet Jack3d varken noxplode alınmaz diyor ama onların cehaleti, bundan daha fazla ne kadar güç verebilir bir nitritoksit bilemiyorum 10/10
etki: artan ağırlıklarla beraber damarlar daha ilk antremandan belirginleşti ve eminimki kısa sürede görüntü olarak ciddi bir estetikleşme olacak 10/10
fiyat/porsiyon: ben araştırmadım,yeni bir supplement shop açılmıştı bahçelievlerde,sahipleride çok kibar iyi insanlar, 130 TL'ye aldım 30 porsiyonluk olanını,diğerleriyle kıyaslamadım ama makul gözüküyor 8/10
yan etki: geceleri salon dağılsın diye geç antreman yapıyorum ve antremandan hemen önce aldığım için içersindeki kafeinden dolayı uykusuzluk yapıyor malesef,midede veya bağırsaklarda zorlama olmadığı gibi sivilce vs'de yapmadı, uykusuzluk biraz ciddi,erken kullanmak lazım 5/10
ayrıca son 7-8 aydır sadece protein tozu kullanıyorum, başka hiç bir supplement kullanmadım, nitrix'i denemiştim bir ara, hiç bir etkisini görmedim,toplamda 10-15 kapsül kullanmışımdır.