BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
20 yaşındayım.Geçen sene temmuza kadar 2 sene çalışıp bu şubata kadar ara vermiştim,2012 şubatın başında tekrar başladım vgye.
İlk defa pre-workout olarak no-xplode aldım bugün.(10 servislik olanından.)
Aç karna içmem gerektiğini biliyorum ama yaklaşık 6 saattir bir şey yememiştim ; bu yüzden bir dilim ballı ekmek yedim ve 15-20 dk sonra bir ölçek xplode içtim.
Fakat hiçbir etki göremedim desem yalan olmaz,ne pump ne de güç artışı gördüm.Hakkını yemeyelim antrenmanı uzattıkça uzatmak istedim.Normalde sadece biceps çalışacaktım,4 hareket(15-16 set) biceps girdikten sonra üstüne bir de cable row falan girdim ve hala eskisi gibi bir yorgunluk belirtisi yoktu ama o hayal ettiğim pump etkisi de yoktu.
Bu deneme versiyonu bittikten sonra sanırım superpump alacağım.
Bu arada boyum 1.88 kilom 84.
1 ölçeğin az gelmiş olma ihtimali de yüksek gibi,bir dahakine direk olarak 2 ölçek içeceğim.Etkilerini yazarım.

ben 1 ölçeği hiç geçmedim.
1 ölçek bana fazlasıyla yetti..

şimdi ara vermiş durumdayım.geçen hafta ve bu hafta ara verip önümüzdeki hafta ortasında yeniden kullanmaya başlayacağım. Bu arada 2.0 versiyonunun karpuzlusunu aldım bakalım tadı nasılmış?

noxplode 1 - 30 servislik - fruit punch tadı çok güzeldi, millet kötü mötü demiş yurtdışı forumlarda ama ben seve seve içiyodum

noxplode 2 - 50 servislik - karpuzlu - içince hem etki hem tad hepsinin yorumunu yaparım.

bu arada tekrar söylüyorum, eğer bu ürünü kendi limitinizi zorlamadan kullanırsanız her zaman bu tarz supplement'lara ihtiyaç duyarsınız. Size tavsiyem takılıp kaldığınız ağırlıklarda 2 ay boyunca geçemiyorsunuz aynı ağırlığı o zmn bu tarz ürünlere başvurun, sonuçta bunlar ilaç bir anda sizi benchte 50 basarken 70 basmanızı sağlamaz :)

BSN Nutrition No-Xplode NT30/ 30 Paket Fruit Punch + ( BSN No-Xplode 222 Gr. Hediye)

110 tl gibi bir şey sizce uygun mudur? Kaç antreman çıkar?

Son düzenleme:
Selam, Tam 10 servis superpump250 alicakken noxplode 222gr 1 alana 1 bedava kampanya çıktı toplam 20 servis 70liraya geliyor yani.
Sonra düşündüm ki 70 lira vermişken 100-110 verip 45 servis jack3d mi alsam diye ama şimdide

No-Xplode NT30/ 30 Paket +No-Xplode 222 gHEDİYE böyle bir kampanya gördüm 40 servis 110ytl geliyor ama sormak istediğim bu paket halindeki noxplodeların içeriği 1 ölçekle tamamen aynımı? Aynı değilse daha mı fazla içerik daha mı az ?
Çünkü igniter shot içeriğini karşılaştırdığımda 1 servis noxplode ile igniter epey fakir kalıyor içerik konusunda.

Ne alıcağımı şaşırdım o yüzden birisi yardim ederse sevinirim:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:04 ----------

ben 1 ölçeği hiç geçmedim.
1 ölçek bana fazlasıyla yetti..

şimdi ara vermiş durumdayım.geçen hafta ve bu hafta ara verip önümüzdeki hafta ortasında yeniden kullanmaya başlayacağım. Bu arada 2.0 versiyonunun karpuzlusunu aldım bakalım tadı nasılmış?

noxplode 1 - 30 servislik - fruit punch tadı çok güzeldi, millet kötü mötü demiş yurtdışı forumlarda ama ben seve seve içiyodum

noxplode 2 - 50 servislik - karpuzlu - içince hem etki hem tad hepsinin yorumunu yaparım.

bu arada tekrar söylüyorum, eğer bu ürünü kendi limitinizi zorlamadan kullanırsanız her zaman bu tarz supplement'lara ihtiyaç duyarsınız. Size tavsiyem takılıp kaldığınız ağırlıklarda 2 ay boyunca geçemiyorsunuz aynı ağırlığı o zmn bu tarz ürünlere başvurun, sonuçta bunlar ilaç bir anda sizi benchte 50 basarken 70 basmanızı sağlamaz :)

1. olarak bunlar ilaç değil.
2. konu ise motivasyon eksikliği,odaklanma eksikliği olanlar yada günün yorgunluğu üstüne antreman yapanlardan enerji ürünlreine aylik 70-80 lira ayırabilcek kişiler çok rahat kullanabilir ağırlıkta takılmak önemli değil.
Benim 1-2 arkadaşım vardı normalde rahat antreman çıkaramıyorlardı ama superpump kullandıktan sonra antremanları keyifli geçmeye spordan zevk almaya başladılar :)

bende ilaç değil yazacaktım ama değil kelimesini atlamışım.

ayrıca o arkadaşlara söyle sade kahve içsinler aynı etkiyi görürler
malum bu içersinde hem kreatin hemde nitrit oksit içeren supplement,en büyük özelliğide damar genişletmesi.

Selam, Tam 10 servis superpump250 alicakken noxplode 222gr 1 alana 1 bedava kampanya çıktı toplam 20 servis 70liraya geliyor yani.
Sonra düşündüm ki 70 lira vermişken 100-110 verip 45 servis jack3d mi alsam diye ama şimdide

No-Xplode NT30/ 30 Paket +No-Xplode 222 gHEDİYE böyle bir kampanya gördüm 40 servis 110ytl geliyor ama sormak istediğim bu paket halindeki noxplodeların içeriği 1 ölçekle tamamen aynımı? Aynı değilse daha mı fazla içerik daha mı az ?
Çünkü igniter shot içeriğini karşılaştırdığımda 1 servis noxplode ile igniter epey fakir kalıyor içerik konusunda.

Ne alıcağımı şaşırdım o yüzden birisi yardim ederse sevinirim:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:04 ----------

1. olarak bunlar ilaç değil.
2. konu ise motivasyon eksikliği,odaklanma eksikliği olanlar yada günün yorgunluğu üstüne antreman yapanlardan enerji ürünlreine aylik 70-80 lira ayırabilcek kişiler çok rahat kullanabilir ağırlıkta takılmak önemli değil.
Benim 1-2 arkadaşım vardı normalde rahat antreman çıkaramıyorlardı ama superpump kullandıktan sonra antremanları keyifli geçmeye spordan zevk almaya başladılar :)
Hocam o 1 alana 1 bedava değil,nereden alıyorsan bildiğin çakallık yapmışlar.
Ben zaten 10 kullanımlık olanını 35 tlye alıyorum,70tye 2 tane eder.:)

Valla hocam nereye sorsam 10 servisliklere gaspari için 50 noxplode için 60 lira istediler.. Yani 35e satanı hiç göremedim :)

Şimdi değerlere baktım bu 30 paket noxplode ve kutuda toz olanlara ama farklılıklar var ben şu 30 paket xplode + 10servis hediye 110 tl olan kampanyadan almayı düşünüyordum lakin içerik farklılığı kafamı karıştırdı

Neden bilmiyorum ama pre workout ürünlerden çok fazla verim alamıyorum. Aç karına almama rağmen Animal Pump, No xplode, Amino Nox gibi ürünler bana yaramıyor.

Bu nedenle preworkout ürünlere 6-7 ara vermeyi düşünüyorum.

Tabi Weider Mega Forte hariç. (Başlıbaşına bir Preworkout ürün olmamasına rağmen. )

İyi Sporlar.

hergün 1 fincan kahve içen insana yapacağı etki azalır mı diyorsunuz yani?

seytantuyu bünyeniz kafeine çok alışmış olabilir mi?

Kesinlikle hayır. Kahveyi ayda bir belki içerim. pre work put ürünlerini de çok fazla kullanmam. Hatta No xplode' u deneme amaçlı olarak küçük kutuda almıştım .Bilmiyorum belki ben aşırı bir etki beklediğim için istediğim pumpı elde edemiyor olabilirim.

Nox ürünü almadığım zaman pump anlamında antrenmanlarım daha verimli geçiyor.

Gerçekten ilginç bir durummuş hiç etki etmemesini anlarım lakin kullanımda negatif etki etmesi garipmiş,hoş en azından aylık 100-150tl arası mebla cepte kalır :)

arkadaşlar 2. kere dün kullandım hiçbir etkısını görmedım, hanı kullanmadığım günle arada gram fark yok. Kahve içerim günde 2-3 bardak şimdi kahveyı bırakıp deneyeceğım belkı ondan bünyeme etkı göstermedi....

arkadaşlar 6 ay oldu bu spora başlayalı ve son 1 aydır performansımda çok düşüş var optimum whey ve nox u bir arada kullansam sizde erken mi olur veya bana önerebiliceğiniz bir şey varmı?

selam arkadaslar ,bana tavsiye edeceginiz en iyi 2 kuvvet verici urun ismi yazarmisniz ? ben jack3d kullaniyordum,fakat yasaklandi yasadigim ülkede,,simdi bulamiyorum ,,daha iyisi yada onun kadar iyi olan urun ismi icin tavsiyede bulunun lutfen,,sagoll..

Malum bir sitede jack3d satanlar var 100-110tl arasında ama güvendiğim için almak istemedim faturasız ürünler sonuçta..
Superpump MAX aldm 99liraya 40 servis ki bb.com dada epey övülüyor superpump max, şimdilik 1 antremanda kullanabildim bu hafta sonunda detaylı deneyimlerimi yazıcam

1 kilolugunu kullanıyorum. Neredeyse yarısına geldim. Aman aman bı etkisinin olduğunu söyleyemem. Nisbeten rahat anternman cikarttiriyor. Güzel bı yani bana gore damarları genisletio görüntü güzel oluo :)

Back
Yukarı