Selam, Tam 10 servis superpump250 alicakken noxplode 222gr 1 alana 1 bedava kampanya çıktı toplam 20 servis 70liraya geliyor yani.
Sonra düşündüm ki 70 lira vermişken 100-110 verip 45 servis jack3d mi alsam diye ama şimdide
No-Xplode NT30/ 30 Paket +No-Xplode 222 gHEDİYE böyle bir kampanya gördüm 40 servis 110ytl geliyor ama sormak istediğim bu paket halindeki noxplodeların içeriği 1 ölçekle tamamen aynımı? Aynı değilse daha mı fazla içerik daha mı az ?
Çünkü igniter shot içeriğini karşılaştırdığımda 1 servis noxplode ile igniter epey fakir kalıyor içerik konusunda.
Ne alıcağımı şaşırdım o yüzden birisi yardim ederse sevinirim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:04 ----------
1. olarak bunlar ilaç değil.
2. konu ise motivasyon eksikliği,odaklanma eksikliği olanlar yada günün yorgunluğu üstüne antreman yapanlardan enerji ürünlreine aylik 70-80 lira ayırabilcek kişiler çok rahat kullanabilir ağırlıkta takılmak önemli değil.
Benim 1-2 arkadaşım vardı normalde rahat antreman çıkaramıyorlardı ama superpump kullandıktan sonra antremanları keyifli geçmeye spordan zevk almaya başladılar