BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Tamamen kullanılması gerektiği gibi kullandım beslenmemde gayet iyi olmasına rağmen 3 ölçek kullandım ama sonuç yok ilginç :) malesef bende bir işe yaramadı.

bir sorum olucak bu tip ilaçlar teste girildiğinde doping diye çıkarmı ( sadece merak ettiğimden soruyorum) ayrıca koşu süresini uzatırmı faydası varmı ?

BSN ürünleri ilaç değildir ve hiçbir doping maddesi içermez.
Hiç bir ürünü Efedra/Efedrin içermez.
BSN ürünleri reçete veya doktor onayı gerektirmez
BSN ürünleri gıda takviye ürünleridir ve reçeteyle hazırlanan terkip maddeleri içermez.
Firmamız ilaç satışı yapmamaktadır. Beslenme ürünlerimiz ilaç değildir, doping maddeleri içermez ve Türkiye'de reçetesiz satışı serbesttir.

kaynak : https://www.supplementler.com/shop/manufacturer/Bsn/

Tamamen kullanılması gerektiği gibi kullandım beslenmemde gayet iyi olmasına rağmen 3 ölçek kullandım ama sonuç yok ilginç :) malesef bende bir işe yaramadı.

aç karnına alıyorsun değilmi? yemek yedikten 2 saat sonra... birde 60 dakika yada 90 dakika sonra antremana başlamayı dene belki etki süresi sende uzun oluyordur. ürün gayet başarılı bence...
yada kilona göre az kullanıyorda olabilirsin

Tabi boş mideye alıyorum 45 dk. civarı sonra antrenmana çıkıyorum ve dolu dolu 3 ölçek alıyorum daha doğrusu alıyordum artık kullannmıyorum :) ... bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım bende redbull kadar etki gösterdi

bir sorum olucak bu tip ilaçlar teste girildiğinde doping diye çıkarmı ( sadece merak ettiğimden soruyorum) ayrıca koşu süresini uzatırmı faydası varmı ?

Merak değil seninki ben anlarım :) Ya besyoya hazırlanıyorsun yada atletsin senin gibi çok arkadaş geldi bize. Merak edip sordular ama sonrasında ürün aldılar. Burada yazmak doğru olmaz ama ATP kullanmalısın patlayıcı kuvvet. İdmandan 1 saat önce no-xplode al sonrasındada C4 al bak gör nasıl idman yapıyosun ;)

Bu ürün içinde creatin bulundurduğu için ilk kullanımlarda vücutta su toplanması veya şişme felan yapıyormu ?

arkadaslar meraba,

noxplode 2.0'yi bende spordan once kullaniyorum etkisi muazzam ama merak ettigim bisey var. antrenman daki etkisini gorunce acaba sex'den once alsam nasil bir etkisi olur.

deneyen varsa tecrubesini paslassin lutfen. deneyen yoksa ben kendimi sizler icin feda edip deneyip sizinle paylasicam.

iyi calismalar.

Arkadaşım ben de bu konu üzerinde düşündüm fakat hiç denemedim :lol: biraz da no-xplode'a kıyamadığım için olabilir.a32 etkisi tahminimce gene enerji artışı olarak görülecektir ilk raundda. Fakat ilk raundun sonunda o enerji nereye gider, geri gelir mi bilinmez hyper_ istersen powerade veya intra-workout ürünleri kullanabilirsin o esnada duh eğer böyle bir deneyimin olursa mutlaka bizlerle de paylaşthums:

İlk aldığım zamanlar bariz etkisi oluyordu fakat artık etkisini hissetmemeye başladım.. Önceden ne basıyosam aynısını basıyorum.. Vücut alıştı herhalde

bu arada çok da kullanmadım 3. , 4. seferden sonra etkisini hissetmiyorum artık..

Ekleme ; Tadı bu kadar iğrenç bir şey içmemiştim.

Xplode yavaştan çekiciliğini kaybetmeye başlıyor gibi geliyor bana. Assault ve Xtend daha ön planda şu aralar...

peder benim 2.0'ın karpuzlusunu beğenmedi fruit punch istedi tekrar, fakat 2.0'ın sadece portakallısı vardı onu aldık inşallah sever :/

bu arada 2.0'da vücut alışkanlık kazanmıyor

Aç karnına alın diyor antrenmandan 30 45 dakika önce, bunu aç karnına aldık, fakat sonra protein vs. içemez miyiz, içmemeli miyiz ya da?

antremandan önce sadece noxplode alırsanız daha randımanlı olur,zaten antreman öncesi protein tozu almak ziyandan başka bir şey değil
antremandan sonra alırsınız proteini

Back
Yukarı