Tamamen kullanılması gerektiği gibi kullandım beslenmemde gayet iyi olmasına rağmen 3 ölçek kullandım ama sonuç yok ilginçmalesef bende bir işe yaramadı.
Tadı bana kedi çişi gibi geldi. Etkisi kesinlikle hissediliyor. Ancak bu kadar paraya kıymaya değmez gibi bir his var içimde.
bir sorum olucak bu tip ilaçlar teste girildiğinde doping diye çıkarmı ( sadece merak ettiğimden soruyorum) ayrıca koşu süresini uzatırmı faydası varmı ?
no-xplode 2.0'ı nerede bulabiliriz acaba? internet sitelerine baktım ama malesef çok bir sonuç bulamadım.
arkadaslar meraba,
noxplode 2.0'yi bende spordan once kullaniyorum etkisi muazzam ama merak ettigim bisey var. antrenman daki etkisini gorunce acaba sex'den once alsam nasil bir etkisi olur.
deneyen varsa tecrubesini paslassin lutfen. deneyen yoksa ben kendimi sizler icin feda edip deneyip sizinle paylasicam.
iyi calismalar.
acaba bn de mi alsam bir zararı yok dimi :/ ??
keşke biraz daha bilgi sahibi olup öyle post atsanız..antremandan önce sadece noxplode alırsanız daha randımanlı olur,zaten antreman öncesi protein tozu almak ziyandan başka bir şey değil
antremandan sonra alırsınız proteini