BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Ürünü kampanyalı şekilde buldum kargo dahil 39TL 1.5 aydır ara vermiştim almalımıyım sizce ? Yanına optimum whey ve glutamine eklemeyi düşünüyorum universal creatinim var zaten.

39TL inanılmaz bir fiyat orjinalliğinden şüphe duyulacak kadar düşük:shock:

ilk başlarda çok güzel bir ürün ancak 2-3 hafta sonra etkisini kaybeden bir ürün. Duyduğuma göre yenisinde bu sorunu aşmışlar ama ben C4 veya jack3D ürünlerini tercih ederim

Geçenlerde 10servisliği araştırırken bir arkadaşa denk geldim usa'dan direk getirtiyormuş ve yardımcı olacağını söyledimprofilini okuduğumda iyi yorumlar olduğunu gördüm ve 50servislik Bsn nox'u 100tl ye GET ile gönderebileceğini söyledi sizce alayımmı ? aynı satıcı da bir de Usp Labs Jack3d var 45servis 85 tl diyor onada GET ile siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Kombine olarak Optimum Whey + Xpro Glutamine + Universal Creatine kullanacağım

Pek etki göremedim açıkcası bugün. Yarın gene yemekten 2saat sonra 3 kaşık kahve bebe aspirini ardından nox içicem bakalım nasıl olcak. Kaç tane asprin içeyim sizce ?

son iki idmandır uçurdu beni. Harbiden çok işe yaradı. Ama idmandan önce 4 kaşık falan nescafe içiyorum üstüne bunu. Tehlikeli olduğunu söylediler harbiden bir tehlikesi olur mu ?

sakın portakal aromalısını almayın... supplement olayında kötü tat olayıyla pek ilgilenmem ama bu cidden berbat :) tam düzenli olarak kullanmadım ama 2-3 antreman denediğimde pek bi fark göremedim. BSN e güvenim tam ama bu supplement'dan pek bi verim alamadım. Düzensiz kullanımdan olsa gerek.

Ürün iyi. Ben kahve ( arkasında kafein ile tüketmeyin yazıyor :D ) 3 bebe aspirini ile içiyorum çok iyi performans alıyorum idmanda. Ama tehlikeliymiş galiba kahveyi nescafe classicin ufak paketlerinden 4 tane koyuyorum.

Amerikada eş, dost, akraba varsa düşünmeden alın. 70 TL'ye denk geliyor. TR fiyatı 169 TL... Work and Travel'da olan bir arkadaşım aracılığıyla aldım. Sanırım toz olduğu için normal 1 ayda gelen kargolarla gümrüğe takılıyor. Aklınızda bulunsun.

Ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu henüz kullanmadım yanında whey protein bcaa glutamine'de almıştım hepsini kullanmaya yeni başladım nox'u da ekleyeyimmi diye düşünüyorum ara vermiştim başlayalı 15gün kadar oldu ama idmanlarım eskisi gibi ağır ilk hafta hafif çalıştım en iyi dönemimde 90kg incline benc giriyordum şuan 60girebiliyorum şimdiden başlasam mı acaba kullanmaya.

Ürünü kullanıyorum zaten 5gr creatine var + 3 gr daha alıyorum ve harika gelişim güç artışı v.s sağlıyor tabi yanında muscletech nitro tech ile de destekliyorum

Limonata aromalı ürüne başladım bugün hatta 15-20 dk önce içtim ilkten güzel geldi tadı neler içtim ya bu iyiymiş falan dedim ama bitirmekte zorluk çektim :) Bakalım yarım saat sonra da idmana gideceğim etkisi ne olacak. Psikolojik mi bilmiyorum ama ellerimde hafif karıncalanma oldu normal mi bilmiyorum. Bu arada 45dk önce kadar neskafe içmiştim bu 2si bir aradalardan falan sorun yaratırmı ?

Tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum ve 1saatlik idmanda gogus biceps girdim 70 benc grerken 80girdim ve incline da ise 60girerken 70girdim ayni zamanda bi hafta once whey + creatine + glutamine + bcaa kullanmaya baslamistim onlarinda etkisi olmali.Ama eve geldigimde kollarmda falan titremeler vardi yorgunluktan ama kaslarin kasilmasini hissetmek cok iyi.İdmanda bas donmesi olmadi idmana girene kadar hadif karincalanma vardi ellerimde ama idman sirasinda katboldu..Yorum icin erken aslinda ama gercekten kaliteli bir ürün.İlk animal pak kullandigimda da bu etkiyi gormustum ve favori supplementlerim arsinda idi.

beyler bu ürünü arkadaşım kullandı ve freni patlamış kamyon gibi çocuk öküz gibi ağırlık basmaya başladı gözlerimle gördüm etkisine inanıyorum o yüzden.

axiboy,no xplode 2.0 mı kullanıyorsun normal no xplode mu.

Back
Yukarı