BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
AngryHun , ne desem yalan olur kutunun üzerindeki yazıları hiç hatırlamıyorum şuan da işteyim ama bir resim var onu yükleyeyim.Ama internette ki diğer resimlere baktım elimde ki ürün 2.0 sanırım.

20120829211840.jpg

Son düzenleme:
seninki 2.0 dostum
etkisi azalarak kaybolmayan versiyon

freni patlamış kamyon benzetmesine çok güldüm ama insan güçlendikçe hayvanlaşma hissi nedense ağır basıyor :D

el karıncalanması çok normal,bendede oluyordu.. 2 aydır bsn noxplode kullanmıyorum önümüzdeki ay kreatine ara verdikten sonra tekrar başladığımda noxplode ile birlikte kullanacağım. artık 75 kiloya kadar çıkarsam o dönemde 110-120 basarım herhalde benchte :D

Ürünü yurtdışından getirtmiştim zaten bir arkadaş tarafından 100tl ye geldi 50servis.Daha önce nox ürünü kullanmadım fakat araştırdığım kadarıyla da normal nox ile nox 2 arasında ki farkı çözebilmiş değilim fark ne acaba ? Etkisi azalarak kaybolmayan versiyon nasıl oluyor diğerinde etkisi 2-3 kullanımdan sonra geçiyormuydu ?

ne 3 kutusu 3 hafta sonra ürünü satmak zorunda kaldım.4 ölçek atıyosun tık yok.çok fazla kafein vardı ve inanılmaz uykusuzluk yapıyordu.bende işe yaramadı yani.2.0 uykusuzluk yapmıyorsa ve çok çabuk ölçek arttırımı istemiyorsa düşünülebilir.bu tarz ürünlerin etkisini görmek/daha uzun süre görmek istiyorsanız kafein tüketmeyin ekstradan.yoksa vücut direkt doz artışı istiyor.

ne 3 kutusu 3 hafta sonra ürünü satmak zorunda kaldım.4 ölçek atıyosun tık yok.çok fazla kafein vardı ve inanılmaz uykusuzluk yapıyordu.bende işe yaramadı yani.2.0 uykusuzluk yapmıyorsa ve çok çabuk ölçek arttırımı istemiyorsa düşünülebilir.bu tarz ürünlerin etkisini görmek/daha uzun süre görmek istiyorsanız kafein tüketmeyin ekstradan.yoksa vücut direkt doz artışı istiyor.

Yok 3 kutu demedim ya 2-3 kullanım yani 2-3 servisten sonra demek istedim.Uykusuzluk problemim olurmu bilmiyorum ama genelde kafamı yastığa koyduktan sonra 2dk içinde uyuduğumu söyler abim.Şu anlıkta bir sıkıntı olmadı az sonra içeceğim antremana gideceğim.Hergün olmasa da haftada 3-4 kez neskafe içiyorum bunun bir etkisi olmaz sanırım.

evet pardon yanlış okumuşum mesajı :) şu anda 1 ölçektesin daha sanırım.vücut çok çabuk alışır kafeine ve kafein eşiğin yükselir.sonuç olarak eşiğin altında/daha düşük dozda kafein içeren nox ile doz artışına gitmek zorunda kalır ve verdiğin paraya yanarsın :) o yüzden elinden geldiğince kahve içmemeye bak :)

Yani 2.0 versiyonu mu iyi eskisi mi? Bunun açıklamasını yapabilirmisiniz kafeinin etkisini zaten biliyoruz ama bu ürün 2 çeşiti var kafeinli kafeinsiz kafam karıştı

arkadaslar hedıye nox geldı urunlerımın yanında da karbonhıdrat ve proteın tozuna karıstrıp aynı shake te ıcsem sıkıntı olurmu

karbonhidrat+protein 45-30 dakika önce
no xplode 15 dakkika önce daha mantıklı

Karıştırısan sorun olmaz ama etki olarak ne olur bilmem

karbonhidrat+protein 45-30 dakika önce
no xplode 15 dakkika önce daha mantıklı

Karıştırısan sorun olmaz ama etki olarak ne olur bilmem

Bu doğru bir uygulama değil. Maksimum performans alamazsınız.

Jesse_James,

2 saat önce karbonhidrat, 30 dk. önce nox, antrenman sonrası da protein almanız daha akılcı olacaktır.

ben antremandan 30 dk once aldım 45 dk sonra etkısını cok saglam gosterdı ben boyle saglam urun gormedım yav ıcımden seytan cıktı resmen agırlıklarda hem artırıyorum hem sıfır yorulma ama kan ter ıcınde kaldım sımdı antremandan cıktım yenı yenı enerjım azalıyor cok saglam antreman cıkardım ıns hep aynı etkıyı gosterır acayıp motıve oldum cıdden

Arkadaslar ben su sekil kullaniyorum yanlislik varsa yazarsaniz sevinirim

antreman 1 saat once hardline carbopure

antreman 30 dk once noxplode 4 tablet gaspari amino

antreman 15 dk sonra 4 tablet amino mhp glutamine weider pure creatine 2 olcek iltimate nutrition protein

varmi sizce bir sikinti

Bu doğru bir uygulama değil. Maksimum performans alamazsınız.

Jesse_James,

2 saat önce karbonhidrat, 30 dk. önce nox, antrenman sonrası da protein almanız daha akılcı olacaktır.

Böyle yazmamın sebebi antreman öncesi yazıldığı için ve arkadaşın alacağı karbonhidrat hızlı emilebilen toz ürün olacağından antreman öncesi alınan protein nox ürünlerle kaslara daha hızlı ulaşıcaktır

Böyle yazmamın sebebi antreman öncesi yazıldığı için ve arkadaşın alacağı karbonhidrat hızlı emilebilen toz ürün olacağından antreman öncesi alınan protein nox ürünlerle kaslara daha hızlı ulaşıcaktır

Yine yanlış düşünce.

Öyle yapacağına intra workout (özellikle de Size ON) kullanırsın. Hızlı emilebilen karbo antrenman sırasında kaslara ulaşır.

Ayrıca söylediğiniz varsayım için hem nox hem de karbonhidrat tozu alma yerine tek bir ürünle işi çözmüş olursunuz.

Back
Yukarı