BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
slm arkadaşlar ben yaklasık 4 aydır body yapıorum boyum 182 kıom 73 .ben bundan once tek urun deneyımımı ON %100 WHEY kullanarak yasadım belkıde ılk oldugu ıcın fazla bı etkısı olmadı ve urun suan da bıttı ben suan tekrrardan %100 whey alcam ve yanındada bı ek urun alabılcek gucum var o yuzden bsn al dedıler pekı xplode ıle mpassault ve m.techın nıtro amıno fx pro seires arasında kaldım acaba sızce hangısı daha ıyı ve kullandıysanız bu 3 urunden 1ını veya daha fazlasını etkılerını yazarmısnz.forumda ayrı ayrı var ama hıc bı kıyaslama bulamadıgım ıcın sordum.cevaplarsanız tesekkur ederım...

Herkese selam
BSN NO-Xplode 2 kullanmaya basladigim ilk gün bacak antramanimi bitirdim kanat sirta gecicektim barfixs cekerek basladim 1set-13- 2set-8 -3 set- 5 yaptim ve asiri bir yorgunluk hissettim bayilma hissi halsizlik ve soguk terlemeye basladim antrmanimi yarida biraktim acaba ilk kullaniyorum ondanmi yoksa devam etmiyeyimmi ne dersiniz.

yas-44
15 aydir bb yapiyorum.
haftada 3 gün gidiyorum.

Birkaç kişi olumsuz etkilerinden bahsetmiş, geçmiş olsun... Ben de henüz bitirdim bir kutuyu. Müthiş performans artışı yaşadım. Üzerinde yazıyor zaten ilk ölçeği aldıktan yarım saat-bir saat sonra vücut toleransınızı ölçüp, ikinci veya üçüncü için kararı sizin verebileceğiniz... Ben üç ölçek de kullandım, sadece biraz fazla terledim. Bahsedilen sıkıntıları tek ölçek aldığımda da çift ölçek aldığımda da yaşamadım. Son 5-6 antrenmana çift ölçekle çıktım. Vücut toleransınızı ölçün, tek ölçeği de ağır gelebilir. Hissettireceği kadar aldığınızda zaten gazı da almış oluyorsunuz. :) Fazlası haliyle birtakım tehlikelere yol açacaktır, toleransınızı ölçerek alınız.

Saygılar.

Bir gün ara verdim gögüs-pazu antramanini bitirdim ilk kulladigim gibi yan etkiler olmadi 1 ölcek kullaniyorum ölcek kücük oldugu icin bayagi bi sürecek bitmesi bu sürecte iyi kötü durumlari buraya yazarim herkese kolaygelsin.

arkadaslar merhaba ben spora yenı basladım kılo almak ıstıyorum hardlıne gaınerı kullanıyorum muscletech amıno fx pro kullanıyorum sımdılık yeterlımı sızce yoksa bunların yanında no xplode kullansam sızce nasıl olur cunku performansım bıraz dusuk yenı basladıgım ıcın.

bu arada kullandıgım muscletech amıno fx pro serıes bcaa ıle aynı gorevı mı gorucek acaba ?

Herkese selam
BSN NO-Xplode 2 kullanmaya basladigim ilk gün bacak antramanimi bitirdim kanat sirta gecicektim barfixs cekerek basladim 1set-13- 2set-8 -3 set- 5 yaptim ve asiri bir yorgunluk hissettim bayilma hissi halsizlik ve soguk terlemeye basladim antrmanimi yarida biraktim acaba ilk kullaniyorum ondanmi yoksa devam etmiyeyimmi ne dersiniz.

yas-44
15 aydir bb yapiyorum.
haftada 3 gün gidiyorum.

bende de buna benzer bi durum olmuştu..soğuk terleme olmadı ama bayılma gbi bi halsizlik oldu.. ilk iki antremanda performans artırmayı bırak sadece protein tozu kullanarak girdiğim programın yarısında enerjim bitmişti..
kullanmaya devam ettim.. asıl etkisini görmeye başladım..kişisel fikrim vücudun bu ürüne ve içeriğine alışma süreci olarak yorumlayabiliriz.. keep goingthums:

arkadaslar merhaba ben spora yenı basladım kılo almak ıstıyorum hardlıne gaınerı kullanıyorum muscletech amıno fx pro kullanıyorum sımdılık yeterlımı sızce yoksa bunların yanında no xplode kullansam sızce nasıl olur cunku performansım bıraz dusuk yenı basladıgım ıcın.

bu arada kullandıgım muscletech amıno fx pro serıes bcaa ıle aynı gorevı mı gorucek acaba ?

Supplement kullanmak ıcın cok erken dıye dusunuyorum..Zaten kulladıgınız urunler ıcınde erken baslamıssınız bırde uzerıne nox..

no-xplode gibi pre workout yani antrenman öncesi performans artışı hedeflenen supplementler kullanılırken ürünün kullanım zamanlaması,antrenman öncesi öğün,kullanılan doz ve sağlık durumunuz gibi durumlar önem arz eder. Bu konular ile ilgili araştırmanızı yaparak kontrollü olarak kullanım yaparsanız kullandığınız tüm supplementlerden max. verimi alırsınız.

Supplement kullanmak ıcın cok erken dıye dusunuyorum..Zaten kulladıgınız urunler ıcınde erken baslamıssınız bırde uzerıne nox..

yorum ıcın saol da sımdı benım boyla kılom aramda 20 fark var besınle 21 yıldır alamamısım ve 1 aylık body yapıyorum ama 8 yıldır karate ve muaythaı ıle ugrasıyorum vucudum zayıf ve kaslı zaten ben gaınerı nezaman kullanıcam erken demıssın ? hadı bcaa ıcın erken olabılır belkı ama ben gercekten 2 3 kullanımdan sonra asırı faydasını gordum bcaa nın ... benm oyle yıllara bolerek kılo alma gıbı bı planım yok onumuzdekı 6 ay ıcınde kılom 75 80 arası bır kıloya cıkması lazım yanı :)

Ya arkadaşlar çıldırdınız mı?

Bir çok kişi sormuş, yok 3. ayımdayım yok 6. ayımdayım, explode kullanıyım mı diye.
İlerde gerçekten performans artışına ihtiyaç duyduğunuz zaman ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü? Bana kalırsa bu ürünler çok sağlam temeli olan, bir noktadan sonra ekstra bir şeylere ihtiyaç duyan arkadaşlar için.

Yeni başlayan arkadaşlar 6 ay yapın bu sporu hemen hemen tüm hareketlerde şu an kaldırdığınızın 2 katından fazla ağırlık kullanmaya başlayacaksınız. Bu ürünleri alınca kaldırdığınızdan daha fazla kaldıramayacaksınız? Bu supplementleri düşünceğinize beslenmenizi düşünseniz defalarca kat fayda alırsınız.

Kolay gelsin.

Belli başlı sağlam ürünler arasında ilk sırada olduğunu söyleyebilirim, kanımca ara sıra yan etkiler gösteriyor olması da ürünün kötülüğüne işaret etmez, kötü bir ürün ya hiç etki etmez ya da sizi hastanelik eder. Bu sebeple BSN No xplode oldukça sağlam bir ürün sadece biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. (Bu arada bende de biraz uykusuzluk yaptığını söyleyebilirim:) )

Ya arkadaşlar çıldırdınız mı?

Bir çok kişi sormuş, yok 3. ayımdayım yok 6. ayımdayım, explode kullanıyım mı diye.
İlerde gerçekten performans artışına ihtiyaç duyduğunuz zaman ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü? Bana kalırsa bu ürünler çok sağlam temeli olan, bir noktadan sonra ekstra bir şeylere ihtiyaç duyan arkadaşlar için.

Yeni başlayan arkadaşlar 6 ay yapın bu sporu hemen hemen tüm hareketlerde şu an kaldırdığınızın 2 katından fazla ağırlık kullanmaya başlayacaksınız. Bu ürünleri alınca kaldırdığınızdan daha fazla kaldıramayacaksınız? Bu supplementleri düşünceğinize beslenmenizi düşünseniz defalarca kat fayda alırsınız.

Kolay gelsin.

TUN4'e aynen katılıyorum.
1-1.5 senelik bir sporcu için bile çok gereksiz bir supplement arkadaşlar. Ben o hataya düştüm. Yarısını zor bitirdim. Evet ağırlık arttırmına yardımcı oluyor fakat antreman esnasında ve sonrasında yaşattıkları çok keyifli olmuyor. Bıraktığınızda ise belli bir dönem o enerjiye bağımlı kaldığınızdan vücut sürekli arar oluyor. Neyse allahtan kurtuldum diyebilirim. Tansiyon sorunu olanların bu ürünü bence kullanmaması gerekir. Kan akışını artıran ve damarları açan bir etkide gereksiz yere üzülürsünüz. Bu supplement'n hedef kitlesi kesinlikle profesyoneller.
Sakın yanlış anlaşılmasın ürünü kötülemiyorum bence enerji anlamında sayılı supplementlardan ve fiyatı da iyidir. ama herkese gitmez hele öle 6-12 aylık sporculara hiç tavsiye etmem

Bu ürün içeriği hakkında bilgi sahibi arkadaşlarıma bir kaç soru sormak istiyorum.
Kullanma talimatında xplode off günlerde kullanılması gerekiyormuş bunun nedeni içindeki nitrik oksitmi veya creatinmi off günlerde kullanma sebebi bu iki maddeden ise bunlar dışında başka ürünlerden sağlamamız ne kadar doğru olur veya neden olmaz?
Ant. sonrası için cellmass ile kombinasyon edilmesi öneriliyor cellmass yerine aminoasit veya herhangi bir ürünle kombinasyon edilip kullanılabilirmi?
Bu soruları yöneltmemdeki amaç bu sporun devamlığı şart koşan bir spor olması nedeniyle ufak bir hesaplama sonucu aylık en az 600 lira gibi bir meblağa gerektiriyor sadece supp. ve salona harcanan para yediğim içtiğim hariç durum böyle olunca belinizi doğrultamıyorsunuz velhasılıkelam NO-xplode kullanmak istiyorum fakat cellmass ta işin içine giriyorsa beni aşar ant. sonrası xplode un hasarını veya yıkımı hangi ürünle minimuma indirebilirim ve off günlerde xplode yerine hangi ürünü kullanabilirim.

Bu ürün içeriği hakkında bilgi sahibi arkadaşlarıma bir kaç soru sormak istiyorum.
Kullanma talimatında xplode off günlerde kullanılması gerekiyormuş bunun nedeni içindeki nitrik oksitmi veya creatinmi off günlerde kullanma sebebi bu iki maddeden ise bunlar dışında başka ürünlerden sağlamamız ne kadar doğru olur veya neden olmaz?
Ant. sonrası için cellmass ile kombinasyon edilmesi öneriliyor cellmass yerine aminoasit veya herhangi bir ürünle kombinasyon edilip kullanılabilirmi?
Bu soruları yöneltmemdeki amaç bu sporun devamlığı şart koşan bir spor olması nedeniyle ufak bir hesaplama sonucu aylık en az 600 lira gibi bir meblağa gerektiriyor sadece supp. ve salona harcanan para yediğim içtiğim hariç durum böyle olunca belinizi doğrultamıyorsunuz velhasılıkelam NO-xplode kullanmak istiyorum fakat cellmass ta işin içine giriyorsa beni aşar ant. sonrası xplode un hasarını veya yıkımı hangi ürünle minimuma indirebilirim ve off günlerde xplode yerine hangi ürünü kullanabilirim.

gLORY off günlerde kullanım tamamen tüketimi hızlandırmak amaçlı pazarlama taktiği. Çoğu supplement'da bu şekilde tavsiye edilir hatta ölçekleri fazladır bile. Ha gerçekten profesyonel anlamda bu işi yapanlar için mantıklı olabilir. Çünkü onların gelişimi stabil bir şekilde canlı tutmaları gerekir fakat senin seviyeni bilmiyorum ama sana bana bunlar çok fazla. Burada çok daha bilgili arkadaşlarımız var ben ürün ile olan deneyimime göre konuşuyorum.

Amino kullanımda sorun olmaz sanırım. Ben Universal 3001 ile kullanıyordum aynı zamanda gayet de etkisini katlayarak başarılı bir kombinasyon oluyordu ama gerçekten hiç gerek yok nitrik oksite belli bir süre.

Amino bence yeterlidir bir vücut için. Sonra seviyene göre supplementlerini çeşitlendirirsin. Başlangıç ve ara seviye için Amino gibisi yok.

Herkese selam

yas-44
15 aydir bb yapiyorum.
haftada 3 gün gidiyorum.
tamamen yediğiniz, içtiğiniz şeylerle alakalı o güne özel tansiyon değişimlerinizin yanısıra placebo etkiside olabilir.
özellikle nox gibi sıçratma yaratan performans artıran ürünlere ilk kullanımda büyük beklentiler ve yanısıra tedirginliklerle yaklaşırız.
dolayısıyla placebo etkilerini yaşamak gayet mümkün, 1-2 gün daha denediğinizde muhtemelen kaybolmuş olacaktır.

skywalker34 cevap için saol ben 2 yılı aşkın sporla uğraşıyorum şu an creatin+bcaa+whey kullanıyorum onlarda kas kütlesi gözle görülür artıyo fakat ağırlıklar yerinde sayıyo ben bu ürünü ağırlıkları arttırabilmek için almak istiyorum. Kullanma talimatınında off günlerde kullanımı söz konusu (cahilliğimden olsa xplode creatin içeriğine sahip olduğu için off günlerde de kullanımı önemli diye biliyorum) 1 ay için cellmass+xplode 300 liradan fazla para vermek benim bütçemi aşıyo ama xplode'u da kullanmak istiyorum. ant. sonrası cellmass yerine geçebilecek farklı bi supp.ve off günlerde xplode' un eksikliğini kapatabilecek farklı bi supp. arıyorum.
İçeriği hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Arkadaşlar, hayatımda Sabah kalkınca genrise whey isolat - kahvaltıda 5 yumurta beyazı ı - antreman oncesı creatine - antreman sonrası hydro whey - gece yatmadan once casein şeklinde bir tüketim soz konusu.. aşşağı yukarı 3 ogun de yemek yıyorum. bsn aldıgımda kas yapımının hızlanması söz konusu olacak mı yoksa şuankı takvıyeler yeterlı mı?

bu bsn no xplode ın vucuda herhangı bır zararı varmı ?

Back
Yukarı