kullanan arkadaşlar ictikten sonra herhangi bi carpıntı yapıyormu terleme hissi filan ?
Herkese selam
BSN NO-Xplode 2 kullanmaya basladigim ilk gün bacak antramanimi bitirdim kanat sirta gecicektim barfixs cekerek basladim 1set-13- 2set-8 -3 set- 5 yaptim ve asiri bir yorgunluk hissettim bayilma hissi halsizlik ve soguk terlemeye basladim antrmanimi yarida biraktim acaba ilk kullaniyorum ondanmi yoksa devam etmiyeyimmi ne dersiniz.
yas-44
15 aydir bb yapiyorum.
haftada 3 gün gidiyorum.
arkadaslar merhaba ben spora yenı basladım kılo almak ıstıyorum hardlıne gaınerı kullanıyorum muscletech amıno fx pro kullanıyorum sımdılık yeterlımı sızce yoksa bunların yanında no xplode kullansam sızce nasıl olur cunku performansım bıraz dusuk yenı basladıgım ıcın.
bu arada kullandıgım muscletech amıno fx pro serıes bcaa ıle aynı gorevı mı gorucek acaba ?
Supplement kullanmak ıcın cok erken dıye dusunuyorum..Zaten kulladıgınız urunler ıcınde erken baslamıssınız bırde uzerıne nox..
Ya arkadaşlar çıldırdınız mı?
Bir çok kişi sormuş, yok 3. ayımdayım yok 6. ayımdayım, explode kullanıyım mı diye.
İlerde gerçekten performans artışına ihtiyaç duyduğunuz zaman ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü? Bana kalırsa bu ürünler çok sağlam temeli olan, bir noktadan sonra ekstra bir şeylere ihtiyaç duyan arkadaşlar için.
Yeni başlayan arkadaşlar 6 ay yapın bu sporu hemen hemen tüm hareketlerde şu an kaldırdığınızın 2 katından fazla ağırlık kullanmaya başlayacaksınız. Bu ürünleri alınca kaldırdığınızdan daha fazla kaldıramayacaksınız? Bu supplementleri düşünceğinize beslenmenizi düşünseniz defalarca kat fayda alırsınız.
Kolay gelsin.
Bu ürün içeriği hakkında bilgi sahibi arkadaşlarıma bir kaç soru sormak istiyorum.
Kullanma talimatında xplode off günlerde kullanılması gerekiyormuş bunun nedeni içindeki nitrik oksitmi veya creatinmi off günlerde kullanma sebebi bu iki maddeden ise bunlar dışında başka ürünlerden sağlamamız ne kadar doğru olur veya neden olmaz?
Ant. sonrası için cellmass ile kombinasyon edilmesi öneriliyor cellmass yerine aminoasit veya herhangi bir ürünle kombinasyon edilip kullanılabilirmi?
Bu soruları yöneltmemdeki amaç bu sporun devamlığı şart koşan bir spor olması nedeniyle ufak bir hesaplama sonucu aylık en az 600 lira gibi bir meblağa gerektiriyor sadece supp. ve salona harcanan para yediğim içtiğim hariç durum böyle olunca belinizi doğrultamıyorsunuz velhasılıkelam NO-xplode kullanmak istiyorum fakat cellmass ta işin içine giriyorsa beni aşar ant. sonrası xplode un hasarını veya yıkımı hangi ürünle minimuma indirebilirim ve off günlerde xplode yerine hangi ürünü kullanabilirim.
tamamen yediğiniz, içtiğiniz şeylerle alakalı o güne özel tansiyon değişimlerinizin yanısıra placebo etkiside olabilir.Herkese selam
BSN NO-Xplode 2 kullanmaya basladigim ilk gün bacak antramanimi bitirdim kanat sirta gecicektim barfixs cekerek basladim 1set-13- 2set-8 -3 set- 5 yaptim ve asiri bir yorgunluk hissettim bayilma hissi halsizlik ve soguk terlemeye basladim antrmanimi yarida biraktim acaba ilk kullaniyorum ondanmi yoksa devam etmiyeyimmi ne dersiniz.
yas-44
15 aydir bb yapiyorum.
haftada 3 gün gidiyorum.