AngryHun
Üye
hiçbirşeyle içemezsin çünkü antreman öncesi hemen kana karışıp işe yaraması için yapılmış bir supplement noxplode..veya üzüm suyu falan olabilir tabi tadı nası olur orasını bilemem ama sudan vazgeçme bence..peki su dışında ne ile içilebilir?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------
ürüne bir mühlet ara ver bence veya dozu azalt böbreklerine çok yükleniyorsun verdiğin bilgilere bakılırsa.çünkü tansiyonu falan böbrek ayarlar.bizim salonda animal pak kullanan 3 eleman vardı hepsi kafa güzel dolaşıyorlardı bayılcak gibi oluyor ayakta duramıyorlardı bırakmak zorunda kaldılar..bende 2 poşet aldığım zamanlar belli olmayan süre aralıklarında başıma inanılmaz ağrılar giriyordu beynim patlıcak gibi oluyordu bu tansiyon yükselmesidir sora 1 poşete indirdim baya azaldı kutu bitince geçti..seninde hoşuna gidiyor şimdi ama daha sonra kötü olmanı istemem dozu azalt belli bir süre öyle dene eğer gene oluyorsa komple bırak ara ver sonra tekrar başlarsın..benim kanım bu yönde saygılar..Belki saçmalama diyeceksiniz ama bu ürünü kullanıp antremana başladıktan sonra artan performansın yanında, ellerim buz gibi oluyor,miğdem ekşiyor,yerimde duramıyorum,sanki tansiyon da dalgalanmalar oluyor,nabız çok değişken,ellerde titremeBütün bu olanlara rağmen onu çok seviyorum. Varmı bu konuda bilgisi olan ? Talimatlara uyuyorum.