BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
peki su dışında ne ile içilebilir?
hiçbirşeyle içemezsin çünkü antreman öncesi hemen kana karışıp işe yaraması için yapılmış bir supplement noxplode..veya üzüm suyu falan olabilir tabi tadı nası olur orasını bilemem ama sudan vazgeçme bence..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------

Belki saçmalama diyeceksiniz ama bu ürünü kullanıp antremana başladıktan sonra artan performansın yanında, ellerim buz gibi oluyor,miğdem ekşiyor,yerimde duramıyorum,sanki tansiyon da dalgalanmalar oluyor,nabız çok değişken,ellerde titreme :D Bütün bu olanlara rağmen onu çok seviyorum. Varmı bu konuda bilgisi olan ? Talimatlara uyuyorum.
ürüne bir mühlet ara ver bence veya dozu azalt böbreklerine çok yükleniyorsun verdiğin bilgilere bakılırsa.çünkü tansiyonu falan böbrek ayarlar.bizim salonda animal pak kullanan 3 eleman vardı hepsi kafa güzel dolaşıyorlardı bayılcak gibi oluyor ayakta duramıyorlardı bırakmak zorunda kaldılar..bende 2 poşet aldığım zamanlar belli olmayan süre aralıklarında başıma inanılmaz ağrılar giriyordu beynim patlıcak gibi oluyordu bu tansiyon yükselmesidir sora 1 poşete indirdim baya azaldı kutu bitince geçti..seninde hoşuna gidiyor şimdi ama daha sonra kötü olmanı istemem dozu azalt belli bir süre öyle dene eğer gene oluyorsa komple bırak ara ver sonra tekrar başlarsın..benim kanım bu yönde saygılar..:)

ürüne bir mühlet ara ver bence veya dozu azalt böbreklerine çok yükleniyorsun verdiğin bilgilere bakılırsa.çünkü tansiyonu falan böbrek ayarlar.bizim salonda animal pak kullanan 3 eleman vardı hepsi kafa güzel dolaşıyorlardı bayılcak gibi oluyor ayakta duramıyorlardı bırakmak zorunda kaldılar..bende 2 poşet aldığım zamanlar belli olmayan süre aralıklarında başıma inanılmaz ağrılar giriyordu beynim patlıcak gibi oluyordu bu tansiyon yükselmesidir sora 1 poşete indirdim baya azaldı kutu bitince geçti..seninde hoşuna gidiyor şimdi ama daha sonra kötü olmanı istemem dozu azalt belli bir süre öyle dene eğer gene oluyorsa komple bırak ara ver sonra tekrar başlarsın..benim kanım bu yönde saygılar..:)

Dostum teşekkürler.Fakat dozu zaten abartmıyorum normal kullanımına göre kullanıyorum.Weider mega forte ye dönüş zamanı diyorum kendim için.Benim vücudum ondan daha iyi verim alıyormuş.Bu tarz şikayetlerim hiç olmuyordu o dönemde.Performansta tatmin edici.

Bu ürünü kesinlikle kötülemiyorum.Çok kaliteli ve çok iyi antreman çıkarttırıyor.Sadece bana uygun değil sanırım.. Saygılar...

hiçbirşeyle içemezsin çünkü antreman öncesi hemen kana karışıp işe yaraması için yapılmış bir supplement noxplode..veya üzüm suyu falan olabilir tabi tadı nası olur orasını bilemem ama sudan vazgeçme bence..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------

animalleri ikiye bölüp iç...

ikiye neden böliyim ki ben yutamıyorum demedim sadece böbreklere fazla yükleniyor ve tansiyonda ani düşme ve ani yükselmeler meydana getiriyor dedim yoksa ben hap yutma konusunda işin ... derler ya öyleyim animal pak poşetini ağzıma boşaltıp öyle içiyordum ben veya 3000 lik aminolara 3er 4er farketmez hepsini ağzıma atıp içiyorum :)

arkadaşlar aradım ama bulamadım.ben ağırsiklet şampiyonu boksörüm ve 2 küsür yıldırda body ile uğraşıyorum gerçekten çok ağır antremanlar yapıorum ama genede pazumun üzerindeki damarı bi türlü çıkartamıyorum bu ürün buna yardımcı oluyormuş ne kadar doğru acaba?

eğer senin yaratılışında orda damar yoksa değil noxplode supplement kazanına düşsen gene orda damar çıkartamazsın çünkü orda damarın yoktur veya vardır ama içeridedir yani olmayan damarı sonradan çıkartma gibi bir durum söz konusu değil ki amacınıda anlayabilmiş değilim çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak ve şöylede birşey var noxplode alırsın antreman yaparsın damar belli olur falan ama antremandan 1 saat sonra bir cacık göremezsin gene o yüzden bu konu üzerinde fazla düşünmenin bir anlamı yok bence...

ya bu damar olayının deri kalınlığıyla alakalı olduğunu biliyorum benm deri altında 2-3 hatlı böle geçiyo ama onun belli olması hoşuma gidiyor belki yardımcı olur die düşündüm sordum

cenkkskn damarın ortaya cıkması vuvudunun yaglı olmasıyla yanı bı yerde senınde dedıgın gıbı derı kalınlıgıyla bı alakası var..ne kadar defıne olursan yagdan arındırırsan vucudu damarlar dahada belırgınlesıyo..no xplode bende damarların daha belırgın olmasını sagladı...

senın gıbı damarlarına takmıs arkadaslarım var ama bende AngryHun gıbı dusunuyorum yanı cok takılmamak lazım damar cıkmıs cıkmamıs..

futbol oynuyor isen noxplode yerine kreatin yüklemesini tavsiye ederim noxplode sana yetmez..şöyleki bodyde genelde oturduğun yerden kalori harcıyorsun dersek ve birde futbola bakınca sürekli bir koşu var o yüzden gereksiz bence kreatin al çok istiyorsan ama futbolda zaten kondisyonun varsa hiçbirşeye gerek yok uzun süre maçı kaldırıyor vucut...

futbolda işe yarar tabiki... damarları açılacağı için daha çok oksijen daha rahat gidicek hücrelere

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:10 ----------

ikiye neden böliyim ki ben yutamıyorum demedim sadece böbreklere fazla yükleniyor ve tansiyonda ani düşme ve ani yükselmeler meydana getiriyor dedim yoksa ben hap yutma konusunda işin ... derler ya öyleyim animal pak poşetini ağzıma boşaltıp öyle içiyordum ben veya 3000 lik aminolara 3er 4er farketmez hepsini ağzıma atıp içiyorum :)

işte bende onu diyorum. yarısını içersen böbreklere yarı oranda yüklenir

işte bende onu diyorum. yarısını içersen böbreklere yarı oranda yüklenir
yarısından kastın poşetin yarısı ise poşetin yarısını alırsan etkisi baya azalır çünkü bazı vitaminler birbirini desteklerler..normal amino tableti olsa tamam ister 4 ister 6 tane fark yapmaz ama animal pak'ta bildiğin her hapın içeriği birbirinden çok farklı bu yüzden hepsini aynı anda alman gerekiyor diye düşünüyorum..

bu tip ürünler sizin kafeine olan hassasiyetiniz ile doğrudan etkilidir. diyelim neskafe içme adeti olmayan birisiniz, neskafe size çarpıntı yapar ise bu ürünlerden daha çok etki alırsınız, hem yan etki gibi olan sersemlik baş dönmesi olur ama pozitif etkileri de güç artışı pump etkisi görülür.
ama siz zaten günde 3-4 tane şekersiz sütsüz simsiyah neskafe içiyorsunuzdur, vücut buna alışmıştır, bu tip ürünlerden de ne yan etki ne de çok bir etki alırsınız.
bir de etki olarak çok abartanlar oluyor yok bir seferde bench de 20 kilo arttırdım, yok 2-3 kullanımda bicepsler 2-3 cm gelişti. yok tabi böyle bir şey.
Var.2 kutuda 2 cm hacim kazandım.Herkezin genetik yapısının farklı olduğunu unutmayalım.

arkadaşlar aradım ama bulamadım.ben ağırsiklet şampiyonu boksörüm ve 2 küsür yıldırda body ile uğraşıyorum gerçekten çok ağır antremanlar yapıorum ama genede pazumun üzerindeki damarı bi türlü çıkartamıyorum bu ürün buna yardımcı oluyormuş ne kadar doğru acaba?

Damarlarının görünmesi ; kaslarındaki su oranına, kasın üzerindeki derinin altındaki yağ tabakasının kalınlığına , ve derideki su miktarına bağlıdır diye biliyorum xplode tek başına damar cıkartmaz fakat damar cıkarmak istiyorsan ; su tüketimini artırıp vücutta su tutmaman gerekiyor. Yağ yakımını artıracak ve fazla ağır kilo ile calışmadan yüksek tekrarlı hareketlere başvurmalısın.
Xplode kullanmadan önce benim sadece sol kolumda damar izi görünüyordu bir ay kadar xplode kullandım sağ kol ve sol göğüs kasımın üzerindeki damar dahi görünür oldu, fakat benim yağ oranım ,kütlem ve beslenmem tabiki farklıydı.

spordan 3 saat once yemek yıyorum. (yemekten 40 dakıka once lıpo 6x yağ yakıcı alıyorum) yemekten 2 saat sonra bu urunu spordan 1 saat once 2 olcek alıyorum yanlız soyle bır sıkayetım var. cok duzenlı ısınma hareketlerı ıle 15 dakıka ısınma yapıyorum akabınde 30 dakıka 10km sabıt hızla bısıklet cevırıyorum. 2 dakıka salonda dolanıyorum hafıf tempolu vucudu sogutmadan. sonra ıdmana baslıyorum. ıdman surem yaklasık 30-45 dakıka arası. ıdman bıtımı gene esnetme yapıyorum 5-10 dakıka kadar. buraya kadar hersey cok guzel ama bu dakıkadan sonra asırı terleme vucut ısısı yukselmesı rıtm yuksek olması gıbı durumlar meydana gelıyor. vucudum bu urunu kullandıgım zaman kesınlıkle spor sonrası rolantıye dusmuyor. bu durum spordan sonra 3 saat kadar dewam edıyor. ben spora saat 18.00-19.00 arası gidiyorum. yatma saatim en geç 22.00. spor günleri dışarı çıkmıyorum spor sonrası duşumu alıp direkt yatıyorum. bu yüzden bu ürün uykumdan çalıyor :) üründen de çok memnunum.

şimdi sorum şu. yurtdışında bu spor ile uğraşan arkadaşımın önerisi sabah kalktığında aç karnına kullan. ya da spor öncesi yemeğinden önce lipo ile beraber al. şeklinde.

sabah 6.30 da kalkıyorum. kalkar kalkmaz;
ıso93 bir ölçek
iss amino 2200 3 adet
life force multıple vıtamın 1 adet alıyorum.

45 dakıka sonra

lipo 6x 2 adet
testı jack 1 adet alıyorum

40 dakıka sonra kahvaltımı yapıyorum kahvaltı ile birlikte

ultımate cla 2 adet alıyorum

yemek programım

sabah
250gr yumurta akı
150gr esmer pirinç haşlama
domates biber salatalık
1 fincan nesacafe şekersiz sade

ara öğünlerim

100gr. tavuk göğsü
100gr. esmer pirinç haşlama

ana öğünlerim

150gr. tavuk göğsü
150gr. esmer pirinç haşlama

kararsızım arkadaşlar superpump mı no xplode mı cell mass mi halo mu vapor mı ? kafam karışyor ondan dolayı hepsini denicem sonunda olacak o. birde ben 60 kg yanında protein tozu felanda kullanıcam onun için hacim için en faydalı olan hangisi arkadaşlar tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim ?

kararsızım arkadaşlar superpump mı no xplode mı cell mass mi halo mu vapor mı ? kafam karışyor ondan dolayı hepsini denicem sonunda olacak o. birde ben 60 kg yanında protein tozu felanda kullanıcam onun için hacim için en faydalı olan hangisi arkadaşlar tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim ?

Super Pump Kullaniyorum, tadi haricinde herşey 10 numara.

nox ploda nitrix aplodon aynı anda kullanıyorum gelisim gosteriyor whey kullanmak sart ben kendi bunyemde bunu hissettim ama agırlık artısı saglıyamadım kendimde 1 er kutu nitrix 360 tablet apladon 111 tabletten sonra bakalım 1 er kutu dha kullancam bidaha yazarım:D

Bu ürünün hangi tadini önerirsiniz? Birde ürünü forumun sponsor sitesinde bulamadiğimdan dolayi gittigidiy0r dan alicam. Satici yorumlari hep olumlu ama tamamen garantisi yoktur dimi orjinalliğinden şüphe duymuyo değilim. Bana yurtdışından al diyenler olucaktır çok uğraştiran bi iş Türkiye'de bulmam lazım

Back
Yukarı