BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Bu ürünün hangi tadini önerirsiniz? Birde ürünü forumun sponsor sitesinde bulamadiğimdan dolayi gittigidiy0r dan alicam. Satici yorumlari hep olumlu ama tamamen garantisi yoktur dimi orjinalliğinden şüphe duymuyo değilim. Bana yurtdışından al diyenler olucaktır çok uğraştiran bi iş Türkiye'de bulmam lazım

Arkadaşlar ben pump ürünlerinin genel olarak neden alındığını pek anlamıyorum şimdi amaç ne 10 kg daha koymak mı ağırlıkları yoksa hacim almak mı yani ne anlayamadım.

kararsızım arkadaşlar superpump mı no xplode mı cell mass mi halo mu vapor mı ? kafam karışyor ondan dolayı hepsini denicem sonunda olacak o. birde ben 60 kg yanında protein tozu felanda kullanıcam onun için hacim için en faydalı olan hangisi arkadaşlar tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim ?

Superpump 10 numara, myofusion ile kullan super

arkadaşlar ben likit a.a + whey birlkte kullanıyorum suanda bunların yanına da bsn xplode eklicem bu hafta ancak ben off gunlerimde hiç bir supplement kullanmıyorum acaba satıs politakasi olarak mı butun bu supplementlerde off gunlerdede alımını onerılıyor.. tamam iyi beslenemediğm bi gunde whey alımı önerilebilir ancak off günde a.a veya no explode alımı ne derece gereklidirki ?*

No XPlode Ve Celmass kombine ettim 4 gündür 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz derece sivilce yaptı kaşınıyorum durmadan ve bazı sivilceler boyun bolgersındekıler yara gibi büyüdü çok oynadıgımdan ne yappmalıyım tşkler şuan kullanımı bıraktım

Eklentiler

• 007.jpg
    007.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 496
ne ölçülerde kullanıyorsunuz dostum ? bu tür ilaçları direk max yükleme yapmak yanlış olur vucudunuz daha önceden bu tür ürünlerle tanışmamış ise ben 2sene evvel ilk amino alımımda max dozla başlamıştım ertesi gün sivilce çıkmıştı ve yüzde karıncalanma olmuştu idmanda 1 hafta ara verip hafif dozlarla artırım yaparak gereken doza gelince herhangi bir sivilcelenme olmadı.iyi antrenmanlar bi süre ara verip 1 hafta verip tekrar hafif dozlarla girmenizi başta öneririm

arkadaşlar benim bir sorum olacak ürünle ilgili, şu an kilo verme dönemimdeyim ve kardio dan önce yağ yakıcı ve animal pak kullanıyorum, fakat 11 hapı yutmak sıkmaya başladı, bu ürünü kardio dan önce kullanabilirmiyim? yani sadece ağırlık çalışmasından öncemi alınır no-xplode, yoksa kilo vermek için kardio öncesinde de kullanılabilir mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :D

boş mideye antrenman öncesi alınmalı. diğer suplementlerden önce yani. ölçüye çok dikkat edin. içtiğinizde midenizden itibaren sıcaklık yayılıyor. antrenman yapma isteğiniz artıyor. damarlarınız genişliyor. tropik meyveli tadı harika. idrar yolları rahatsızlığı olanların, böbrek sorunu olanların bilene danışmasında fayda var. üst sınıf suplement...

Bayramda amerika da GNC ye girdim ve bana en iyisi ne ise ondan dedim. Cellucor® M5 Extreme verdiler. Bu ürün hakkında bilenler yorum yapabilir mi ? nette yurtdışı kaynakları araştırdığımda doyurucu bilgi var ve öneriyorlar. ancak türkiyede kullanan var mı varsa yorumu nedir sormak istiyorum. teşekkürler.
Cellucor® M5 Extreme

Bayramda amerika da GNC ye girdim ve bana en iyisi ne ise ondan dedim. Cellucor® M5 Extreme verdiler. Bu ürün hakkında bilenler yorum yapabilir mi ? nette yurtdışı kaynakları araştırdığımda doyurucu bilgi var ve öneriyorlar. ancak türkiyede kullanan var mı varsa yorumu nedir sormak istiyorum. teşekkürler.
Cellucor® M5 Extreme

ürün gördüğüm en pahallı pump ürün yalnız kardeşim hakikaten

off topic oluyo arkadaslar..cellucor m5 baslıklı sayfa acın orada tartısalım..kullanan varsa m5 ve nox u karsılastırsın en azından...

Arkadaşlar onu bilmiyorum ama ilk kullandığım gün karnım toktu fakat aç karna kullandım iki gün sonra resmen patlama yaşadım durduramadım kendimi :) ama 1 saat sonra etki ediyor . birde off günlerimde kullanmıyorum

Arkadaşlar neden yeni başlayanlar yanından bile geçmesin diyosunuz.Yani ne gibi zararları olabilir ve nox ürünlerine başlamak için ne kadar süredir bu sporla ilgileniyor olmak lazım ?

erken olup olmadığı konusu benimde kafamı karıştırıyor bu ürün için. son 9 aydır düzenli olarak spor yapmaktayım. daha öncede 5 ay yapıp ara verdiğim çeşitli dönemler oldu. ürünün siparişini verdim aslında ama kullanmalımıyım yoksa şu dönemi bekle gibi bir tavsiyeniz varmıdır?

selam arkadaşlar.
bende no xplode alacağım yakın zamanda. ama farklı çeşitleri var hangisini almalıyım bilmiyorum.

http://www.bsnonline.net/details/noxplodent.html

http://www.bsnonline.net/details/noxplodeignitershot.html

http://www.bsnonline.net/details/noxplode.html

hepsi aynı görevi görüyor desem fiyatlar farklı. hangisi nedir ne değildir pek anlayamadım. açıkçası kafam karıştı.
birde orjinal mi sahte mi nasıl anlarım? kutular üzerinde herhangi bir damga-hologram vs.. var mı?

Evet benim sorum da buna benziyor.
Bana kafein yasak olduğu için Ben de kafeinsiz olan versiyonuyla ilgileniyorum. Bunu kullanan var mı acaba??

Back
Yukarı