BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Arkadaslar no xplode aldim 2 gundur kullaniyorum cokta memnunum. Yanliz yuzumde sirtimda ve sac derimde sivilceler cikti merak ediyorum sizde boyle bi sorunla karsilastinizmi ?

Selam arkadaşlar, bugün İngiltere'de bir supplement dükkanından 1 kiloluk olanını 35 sterline aldım. Yeni 1 kutu Hydroxycut bitirdiğim için kafeine dayanıklı olduğumu düşünüyorum, o yüzden 2 ölçek aldım biraz önce, şimdi salona gidiyorum, dönünce etkileri yazacağım.

Şu an geldim idmandan, salona doğru yürürken vücudumun normalden fazla ısındığını hissettim ve idman sırasında normalden biraz daha fazla terledim. Diğer arkadaşların yaşadığı gibi bir patlama yaşamadım açıkcası fakat idman sırasında kaslarımın gerginliğini hissetmek gerçekten güzeldi. Ama açıkcası ilaçı almış gibi pek hissetmedim kendimi. Sanırım yarın 3 ölçek alacağım, tekrar yazarım.

bu gun bsn n.o xplode nt nin oernek paketi kullandim. dus kirikligindan baska bir sey degil. bsn xp benim icin daha iyi idi tabii ki jack3d den once....su an tek favorim jack3d...
bu hafta jack3d ye ara vericegim, onun yerine 1.M.R. adli yeni bir preworkout urunu buldum.onu deneyecegim ve sonra ikisin arasinda kararimi verecegim bakalim...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-m-r-powder-bpi-t29995.html

elimde 3 paket daha bsn-xpnt var. isteyenlere buradan gonderebilirim. hic bir talebim yok sadece acik tam adresinizi mail atin,hemen yollarim ,deneme sansiniz olur. tabii ki ilk 3 kisi...
tesekkurler....

içinde kreatin var ama yine de kreatin kullanılmalı bence, çünkü bende güç düşüşü olmuştu iyi de beslenmemiştim bir ara bunu kullanırken. kreatin de alın bence. onun dışında ürünü çok beğendim diyemem. aldıktan sonra vücut kıllarında böyle hareketlenme oluyor, hadi ayağa kalk gibisinden. eğer çok yorgunsanız ve antrenmana gitmek istemiyorsanız sizi yerinizden kaldırır. antrenmana gitmek istersiniz yani mutlaka, ama antrenmanda hadi 6 yaptım 8,, 10 yapayım, daha fazlasını kaldırayım isteği olmadı bende. bir de hafif baş dönmesi yapıyor set sonraları ama çok ciddi düzeyde değil. umarım yardımcı olur. 5 üzerinden 2,5 fln veririm ama ben, tabi benim vücudum üstündeki etkisi bu. kişiye göre değişir.

içinde kreatin var ama yine de kreatin kullanılmalı bence, çünkü bende güç düşüşü olmuştu iyi de beslenmemiştim bir ara bunu kullanırken. kreatin de alın bence. onun dışında ürünü çok beğendim diyemem. aldıktan sonra vücut kıllarında böyle hareketlenme oluyor, hadi ayağa kalk gibisinden. eğer çok yorgunsanız ve antrenmana gitmek istemiyorsanız sizi yerinizden kaldırır. antrenmana gitmek istersiniz yani mutlaka, ama antrenmanda hadi 6 yaptım 8,, 10 yapayım, daha fazlasını kaldırayım isteği olmadı bende. bir de hafif baş dönmesi yapıyor set sonraları ama çok ciddi düzeyde değil. umarım yardımcı olur. 5 üzerinden 2,5 fln veririm ama ben, tabi benim vücudum üstündeki etkisi bu. kişiye göre değişir.

Bende bu üründen memnun kalmadım 2-3 ölçek kullanmama rağmen.
Sanırım boy kilo durumu ve bazı kişilerde etkisi kısıtlı.
Boy: 190 cm
Kilo: 110 kg.

Ayrıca bu ürün herhangi bir dagıtıcı firması olmadığı için geri iade de edemiyorsunuz memnun kalmadığınız takdirde.
Eğer bir dağıtıcı firması varsa iade etme şansınız var.

arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve futbolcuyum.performansımı en üst düzeye çıkarmak için bu ürünü kullanmak istiyorum acaba bi yan etkisini vs.görürmüyüm?

benimde boy :190 kilo : 110 bende sipariş ettim bu üründen denicem ama detaylı olarak nasl kullanıldığını nerden öğrenebilrim?

benimde boy :190 kilo : 110 bende sipariş ettim bu üründen denicem ama detaylı olarak nasl kullanıldığını nerden öğrenebilrim?
Kutunun üzerinde yazıyor ama spordan 30 ila 45 dk önce 2-3 ölçek alınmalı...
Shakera koyduktan sonra 500ml suyun içerisine kaşıkla yavaş yavaş karıştırılmalı. Aksi takdirde çalkalandığı zaman patlama riski var =)

hahah teşekkür ederim =)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:50 ----------

Nox kullanırken aynı zamanda proteine devam etsem bi zararı olur mu veya faydası bilgisi olan varmı?

Shakera koyduktan sonra 500ml suyun içerisine kaşıkla yavaş yavaş karıştırılmalı. Aksi takdirde çalkalandığı zaman patlama riski var =)
valla ben patlayan bir noxplode ne duydum ne gördüm pek inanasımda gelmiyor açıkçası çünkü bizim hoca kullanıyordu eskiden hatırlıyorum shakera atıyordu sora deli gibi sallıyordu içiyordu bişeyde yoktu..bombamı mı ki bu böyle bir anda patlasın ayrıca patlama için reaksiyon gerekli mutlaka noxplode un içeriğinde suyla reaksiyona gircek bir maddede olduğunu sanmıyorum çünki girse istersen yavaş karıştır gene belli olur yani ve reaksiyon veren birşeyi kimse içmez yani..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:23 ----------

Nox kullanırken aynı zamanda proteine devam etsem bi zararı olur mu veya faydası bilgisi olan varmı?
faydası olur tabi zararı neden olsun yalnız spordan önce noxplode spordan sonra protein tozunu al..ikisini beraber karıştırma çünki protein tozundaki yüksek oranda bcaa, arginine ve ornithine nin beyne ulaşmasını engelliyor..velhasılkelam noxplode la birşeyi karıştırma xD

valla ben patlayan bir noxplode ne duydum ne gördüm pek inanasımda gelmiyor açıkçası çünkü bizim hoca kullanıyordu eskiden hatırlıyorum shakera atıyordu sora deli gibi sallıyordu içiyordu bişeyde yoktu..bombamı mı ki bu böyle bir anda patlasın ayrıca patlama için reaksiyon gerekli mutlaka noxplode un içeriğinde suyla reaksiyona gircek bir maddede olduğunu sanmıyorum çünki girse istersen yavaş karıştır gene belli olur yani ve reaksiyon veren birşeyi kimse içmez yani..

Aslında patlama yanlış tabir oldu... İlk etapta çalkalandığı zaman inanılmaz derecede köpürüyor. Yavaş yavaş karıştırılıp çözelti tamamlandığı zaman isterseniz çalkalayın isterseniz shakera atın sorun olmaz ama ilk toz halinden suya karıştırıldığında tepkime inanılmaz oluyor.

portakallı aldım ama tadı suyla içilmeyecek kadar berbat..
başka ne ile karıştırılmasını önerirsiniz?

bir de antreman günleri dışında kullanabiliyor muyuz?

Belki saçmalama diyeceksiniz ama bu ürünü kullanıp antremana başladıktan sonra artan performansın yanında, ellerim buz gibi oluyor,miğdem ekşiyor,yerimde duramıyorum,sanki tansiyon da dalgalanmalar oluyor,nabız çok değişken,ellerde titreme :D Bütün bu olanlara rağmen onu çok seviyorum. Varmı bu konuda bilgisi olan ? Talimatlara uyuyorum.

Bende bu üründen memnun kalmadım 2-3 ölçek kullanmama rağmen.
Sanırım boy kilo durumu ve bazı kişilerde etkisi kısıtlı.
Boy: 190 cm
Kilo: 110 kg.

Ayrıca bu ürün herhangi bir dagıtıcı firması olmadığı için geri iade de edemiyorsunuz memnun kalmadığınız takdirde.
Eğer bir dağıtıcı firması varsa iade etme şansınız var.

açılmış ve kullanılmış ürünü geri alıcak hangi dağıtım şirketi olabilir ki :D

varsa herşeyi ondan alalımhyper_

Back
Yukarı