içinde kreatin var ama yine de kreatin kullanılmalı bence, çünkü bende güç düşüşü olmuştu iyi de beslenmemiştim bir ara bunu kullanırken. kreatin de alın bence. onun dışında ürünü çok beğendim diyemem. aldıktan sonra vücut kıllarında böyle hareketlenme oluyor, hadi ayağa kalk gibisinden. eğer çok yorgunsanız ve antrenmana gitmek istemiyorsanız sizi yerinizden kaldırır. antrenmana gitmek istersiniz yani mutlaka, ama antrenmanda hadi 6 yaptım 8,, 10 yapayım, daha fazlasını kaldırayım isteği olmadı bende. bir de hafif baş dönmesi yapıyor set sonraları ama çok ciddi düzeyde değil. umarım yardımcı olur. 5 üzerinden 2,5 fln veririm ama ben, tabi benim vücudum üstündeki etkisi bu. kişiye göre değişir.
Tadı bana kedi çişi gibi geldi. Etkisi kesinlikle hissediliyor. Ancak bu kadar paraya kıymaya değmez gibi bir his var içimde.
Kutunun üzerinde yazıyor ama spordan 30 ila 45 dk önce 2-3 ölçek alınmalı...benimde boy :190 kilo : 110 bende sipariş ettim bu üründen denicem ama detaylı olarak nasl kullanıldığını nerden öğrenebilrim?
valla ben patlayan bir noxplode ne duydum ne gördüm pek inanasımda gelmiyor açıkçası çünkü bizim hoca kullanıyordu eskiden hatırlıyorum shakera atıyordu sora deli gibi sallıyordu içiyordu bişeyde yoktu..bombamı mı ki bu böyle bir anda patlasın ayrıca patlama için reaksiyon gerekli mutlaka noxplode un içeriğinde suyla reaksiyona gircek bir maddede olduğunu sanmıyorum çünki girse istersen yavaş karıştır gene belli olur yani ve reaksiyon veren birşeyi kimse içmez yani..Shakera koyduktan sonra 500ml suyun içerisine kaşıkla yavaş yavaş karıştırılmalı. Aksi takdirde çalkalandığı zaman patlama riski var =)
faydası olur tabi zararı neden olsun yalnız spordan önce noxplode spordan sonra protein tozunu al..ikisini beraber karıştırma çünki protein tozundaki yüksek oranda bcaa, arginine ve ornithine nin beyne ulaşmasını engelliyor..velhasılkelam noxplode la birşeyi karıştırma xDNox kullanırken aynı zamanda proteine devam etsem bi zararı olur mu veya faydası bilgisi olan varmı?
valla ben patlayan bir noxplode ne duydum ne gördüm pek inanasımda gelmiyor açıkçası çünkü bizim hoca kullanıyordu eskiden hatırlıyorum shakera atıyordu sora deli gibi sallıyordu içiyordu bişeyde yoktu..bombamı mı ki bu böyle bir anda patlasın ayrıca patlama için reaksiyon gerekli mutlaka noxplode un içeriğinde suyla reaksiyona gircek bir maddede olduğunu sanmıyorum çünki girse istersen yavaş karıştır gene belli olur yani ve reaksiyon veren birşeyi kimse içmez yani..
portakallı aldım ama tadı suyla içilmeyecek kadar berbat..
başka ne ile karıştırılmasını önerirsiniz?
bir de antreman günleri dışında kullanabiliyor muyuz?
Bende bu üründen memnun kalmadım 2-3 ölçek kullanmama rağmen.
Sanırım boy kilo durumu ve bazı kişilerde etkisi kısıtlı.
Boy: 190 cm
Kilo: 110 kg.
Ayrıca bu ürün herhangi bir dagıtıcı firması olmadığı için geri iade de edemiyorsunuz memnun kalmadığınız takdirde.
Eğer bir dağıtıcı firması varsa iade etme şansınız var.
peki su dışında ne ile içilebilir?Antreman günlerinde ölçek artırılabilir 2 veya 3 zaten max yazıyor.
Off günlerde ise 1 ölçek yeterli olur kanaatindeyim. Sabah kalkınca.