BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
selamlar. noxplode içinde creatin var. creatin zaten dışardan alırken noxplode aldığınız için belki etkisini tam hissetmediniz. ben de ultimate creatin kullanıyorum. etkisi ahım şahım olmasa da var. creatin kullandığım için noxplode'ya hiç başlamadım. çünkü zaten creatin kullanıyorum anlatabildim mi? creatin kullanmam bitince 2 hafta da ara verince kullanıcam ben bu ürünü. creatin dışardan alırken noxplode kullanmak, sadece pumping ve damar çıkartıcı etkisi için kullanılmış gibi olur sanırım. fazladan creatin alınmış olunur. haliyle de boşa gitmiş olur. diye düşünüyorum doğru olmayabilir görüşlerim.

İçindeki kreatin ahım şahım bir şey değil ki. Ben No-X 'u kreatin ile birlikte kullandım. Antremandan önce No-X, antremandan sonra protein tozunun içine 5 gr kreatin koyup öyle alıyordum.

No-X'un bir güzel yanı da antremandan sonra kasların dolgunluğunu hissetmeniz. Ben de mi böyle bir etkisi var bilmiyorum; ama aynada baktığınızda güzel bir görüntü oluşuyor.

1 haftadan fazla oldu noxplode kullanalı..daha oncede superpump 250 kullanmıstım..karsılastırmak gerekırse ..enerji verme odaklanma konusunda noxplode superpump dan daha ıyı..ama pump etkısı ve antrenman sonrası kas sertlıgı olarak superpump daha ıyı..tabı bu benım tecrubelerım..herkese aynı etkıyı verecek dıye bısey yok..

no xplode da once 1 olcekle basladım 2 ye cıkardım yıne etkısını tam hıssedemedım sımdı 3 olcek alıyorum anca hıssedıyorum etkılerını.ama super pump ta daha az olcekle etkılerını hıssedebıldım..

abi yok katiyyen etki etmiyor bu bana, kafeine bağışıklık mı kazandı vucüt, kola içmeden duramıyorum filan, onlamı alakalı?

abd den getirtip kullandım uykusuzluk sorunu yaptı pump etkisi artık o kadar hissetmiyorum sanırım,nanovapor ve super pump daha etkili gibi...

2 ölçek kullanıyorum ve hiçbir etkisini görmedim şuana kadar... Acaba ölçeği artırmalı mıyım bilmiyorum...

mcirpan81 hakli.
Supeprpump250 deneyin gercek bomba etkisi veriyor. Zaten su an en gozde urun budur ABD'de.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:53 ----------

abd den getirtip kullandım uykusuzluk sorunu yaptı pump etkisi artık o kadar hissetmiyorum sanırım,nanovapor ve super pump daha etkili gibi...

Aynen oyle, bu dalda en iyisi Superpump250.
Denedin mi ?

hayalkırıklığı. pumping etkisi falan hiç hissetmedim, hem de talimatlarına uygun kullanmama rağmen. 3 ölçek alıyorum ama yine bişey yok. ilk haftamdı ürünle. bakalım kutuyu bitireyim tam.

bu urunde benım hıssettıgım en bariz etkisi enerji vermesi konusunda..zaten pump etkısı olsa bıle baslarda oluyo ve bı sure sonra vucut sanırım alısıyo ve pump etkısını hıssetmemeye baslıyosunuz..bu superpumpta boyle olmustu..bende xplode da hic pump etkısı hissetmedım..

bu tarz urunlerde pump ın yanında enerjı, odaklanma, yagsız kas olusumu, kaldırılan agırlıklarda artıs beklenmelı..ha ben pump dısında dıger etkılerı vucudumda hıssedıyosam bence ıyı urundur..son olarak noxplode da damarlarım ozellıkle bıcepsımdekı damarlar cok belırgın sekılde ortaya cıktı acıkcası cok hosuma gıttı..

no explode guzel bence bende ıse yarıo ama sakıncasıda var uykusuzluk .ztn creatın ısınde, no shotgun no explode ve superpumb bu ısı goturuo en cok tercih edılen urunler bunlar .bunlardan sasılmamalı .

jack3d tavsiye ederim diğerlerinden daha öndedir. ama dikkatli kullanmak lazım doz aşımı tehlikeli olabiliyor. mutlaka tropical olanı alın limonlusu berbat. bir de yurt dışından getirtecekseniz tek getirmeyin çok küçük olduğundan dikkat çekip takılıyor gümrüğe bu kadar küçük şey nasıl bu fiyata olur diye takıyorlar netrition dan aldım ups karton kutu değil naylon poşet ile yollamıştı takıldı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:57 ----------

ama daha sonra 5 lbs myofusion + jack3d takılmadı.

Türkiyeden alabileceğim yer önerebilir misiniz? Bildiğim sitelerde araştırdım fakat ellerinde kalmamış , gg yede güvenemiyorum.

slm arkadaşlar ben animal pump kullandım. animal pump'ta vücuttumda enerji patlaması oluyordu. yerimde duramıyordum. fakat no-xplode'de o etkiyi bulamadım.

jack3d i 2 gündür kullanıyorum, 1.5 ölçek kadar aldım 2.günde , hiç bir etkisi olmadı.Cumartesi günü 2 ölçek alıcam daha da işe yaramazsa jack3d gibi içeriği ağır bir ürünü 3 ölçek denemiycem, ver elini noxploder olucak, umarım noxplode işimi görür.

jac3d nın ıcerıgınde xplode dan agır ne var merak ettım? cretain, caffeın, arginin, beta alanın...bunlar ıkısındede var..

jack3d in üretici firması; içeriği tüm netliği ile vermiyorlar bir nevi gizli formül durumu söz konusu

Bugün aldım ürünü bakalım sonuçları yazarım ilerleyen günlerde.

Kullanım şeklim Antreman günlerinde

ilk 1 hafta 1 ölçek

sonra ki haftalarda 2 ölçek olarak kullanıcam.

Off yani spor olmadığı gün lerde kullanmıcam doğrumudur ?

Back
Yukarı