BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
ben superpump'tan daha çok beğendim. güç artışı vermese de damar belirginleşmesi ve pump etkisi açısından beğendim. nitrix ile beraber kullanınca damarlarımın gözükmesinde bariz artış oldu. yaza doğru param olursa yine ikisini kombine etmeyi düşünüyorum.

ben ürünü yeni kullanmaya başladım, kondisyon çalışması yaparken bisiklette daha az yorulduğumu hissettim ama dediğim gibi ürünü yeni kullanmaya başladığım için etkisini gördükçe ilerleyen zamanlarda burdan daha detaylı yazacağım.

Arkadaslar bir sorum olacak, ürünü yeni aldım fakat birsey dikkatimi cekti, urunun icindeki tozda topaklanmalar var yada soyle diyeyim top gibi sertlesmis toz birikimleri var ben onları ezerek kırıyorum fakat tatda veya karıstırmada bir problem yok karıstırmada bardak ustunde biraz kopurme olusuyor icim de bir sıkıntı yok tadı leziz, son kullanma tarihi de 09 2011 yazıyor acaba bu topaklanma normal bir durum mu veya sizinkiler de de boyle bir durum var mı?

arkadaşlar tavsiyenizi almak istiyorum
Elimde Ultimate Nutrition Pro Whey Protein + Universer Amino 3001 ve şimdi de ABD'den gelen akrabamıza sipariş vererek getirttiğim Xplode var. Nasıl bir kullanım tavsiye edersiniz. Eğer erken cevap gelirse benim için çok daha iyi olacak bugün spor günüm :)

şimdiden teşekkür ederim. Bu arada herkesin yeni yılı kutlu, sağlıklı ve bol bb'ile ile gelişmiş güçlü kaslarla dolu olsun :)

bu arada bir kaç okuduğum bilgide böbrek veya idrar yolu sorunu olanların kullanmaması tavsiye edilir diyor. ben de taş sorunu vardı çok şükür döktüm 3 tane ama sanırsam bir tane kaldı. bu bir sorun teşkil eder mi? Su tüketimim çok fazla normale nazaran bu bir artı olabilir mi benim için

Etkisini gerçekten hissettiğim bir ürün,insan bir kere kullanınca gerçekten bağımlısı oluyor:)tek kelimeyke mükemmel

NT versiyonunu denemedim ama normal NO Xplode içer içmez tuvalete koşuyorsunuz. Bunun sebebi ise içerdiği magnezyum. Bir süre sonra vücut alışıyor ancak yine de yan etki olarak değerlendirilebilir.

Performansı beslenme ile doğru orantılı olarak başarılı diyebiliriz. Ancak yine de bana neredeyse protein tozu ölçeğine yakın bir kaşık ile içeriğini bilmediğimiz "PROPRIETARY BLEND" adı altına oranları gizlenmiş bir karışımı içmek doğru gelmiyor.

Bu sebepten ötürü daha basit ama etkili Jack3d gibi ürünleri tercih ediyorum.

bu ürünü kullanacağım ama daha vakti var.. biraz daha büyümem gerekiyor sanırım.

arkadaşlar ürün bizim burda amerikan pazarında var son kullanma tarihine baktım geçmemişti ama içinde topaklanma vardı dıştan gözüküyordu aynı sorunu yaşayan var mı topaklanmış ürün alınmalı mı alınmamalı mı ? şimdiden teşekkürler...

topaklanmışsa büyük ihtimalle hava almıştır ve uygun koşullarda saklanmamış demektir. topaklanmamışını almakta, alırken kapağın altındaki folyo kalkmış mı diye bakmakta fayda var.

şu yeni ürünler geldi
10 servislik elimde bir miktar kreatin var protein tozu bitti hazır alıcam
alırkende yanında ufak birşey denemek istedim
iyi bir ürün tam anlamıyla kullanmadan önce
denemek daha iyi geldi bana
nasıl kullanıcağımı anlatırmısınız
çünki çalıştığım salonda kreatinden başka vol. bir ürün yok.
birisine danışamıyorum yani.

açıkçası 10 servislik kreatin pek bir işine yaramaz. bir kaç haftadan sonra kreatinden verim almaya başlarsın.

ancak illa almak istiyorsan günlük 5 gram, antremandan hemen sonra basit şeker içeren bir sıvı birlikte tüketmekte fayda var. protein tozun varsa ona da karıştırabilirsin, yok dediğin için bu şekilde yazdım.

antreman yapmadığın günlerde de kreatin almayı aksatma. bol su iç.

merhaba arkadaşlar. 1.90 ve 84 kiloyum. yani günlük 84 x 1.5= 126gr protein almam gerekiyor.bunuda uyandıktan sonra,çalışmadan önce çalışmadan sonra ve uyumadan önce birer ölçek olarak alıyorum.bugün itibariyle no-xplode aldım ve idmandan önce 45 dk önce alınması gerektiğini okudum. bnm merak ettiğim almam gereken idmandan önceki bir ölçek proteini no xplode kullanırken nasıl alıcağım? teşekkürler

bu gün ilk xplode denememi yaptım. bir ölçek kullandım. performans olarak pek etki hissettim söylenemez ama beni rahatsız eden şey sol tarafımda kalbimin üzerinde ince bir sızı hissettim. böyle bir etki hisseden oldumu? tedirgin olduğum içinde antremana konsantre olamadım pek açıkçası

bene 2. günümü aldm ilk gün hiç bişi hissetmedm bugun 2 ölçek aldm ve verdiği zevki tarf edemem içimden ağarlık kaldırmak yerine başka şeler geçio :) bu ürün tarif edilemez ...

bu gün ilk xplode denememi yaptım. bir ölçek kullandım. performans olarak pek etki hissettim söylenemez ama beni rahatsız eden şey sol tarafımda kalbimin üzerinde ince bir sızı hissettim. böyle bir etki hisseden oldumu? tedirgin olduğum içinde antremana konsantre olamadım pek açıkçası

Bi kalp rahatsızlığın falan varmı?varsa olabilir bu dediğin olay..eğer var ise asla kullanma

2. ve 3. kullanımlarımdan sonra bahsettiğim ağrıyı hiç hissetmedim. sanırım sebebi başka bişeydi. ancak performans olarak pek etkisini hissedemedim. ölçeği 2ye çıkartacağım bugün

Ben hala GG'deki ürünlere güvenemiyorum. 2 gün önce İngiltere'den fiyat aldırdım 50 pound fiyat söylendi. Ne kadar toptan alıyorlar da bu kadar ucuza verebiliyorlar GG'de?
Bugün yarın paşa paşa 140 kağıt bayılıp her zaman alışveriş yaptığım siteden alacağım. Şu meşhur etkinin ne kadar güçlü olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum ;)
Bu arada eğer okuyorlarsa satış yapan sitelere sesleniyorum, AVPT formüllü olan son nesil ürünleri de bir an önce getirtin lütfen. Sanıyorum hala CEEM'lilerin tükenmesini bekliyorlar.
Herkese kolay gelsin.

ingilterede bu urun 30 ile 35 pound arasi kesinlile 500 pound degil.

bu ürünle birlikte kullanabileceğim bi kreatin önerebilirmisiniz(cellmass dışında) ve 2sini birlikte nasıl kullanmam gerekir?

Back
Yukarı