Jeff Seid

bu aksam senin.icin fotograf cektim 125cm gogus , ben en azindan kendi fotografimi koyuyorum, senin ise profil fotografina baska birini goruyorum.sende cik ortaya fotografini koy sonra bana laf soyle .

bu arada 70kg 25 tekrar vidyosuda hazir merak eden arkadaslar vardı

20150210_2312052.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yağ oranın %20 ye gelmiş 70 kilo basıyorum diyosun aferim ne diyelim jeff seidin trapezi olmasssın afedersin çok biliyosan diyete gir %5 yağ oranında ol bide öyle foto çek,bide bench gir bakalım kaç basıcan.[DOUBLEPOST=1423649055][/DOUBLEPOST]
Önce sen vücut geliştirmenin nedemek olduğunu anla. Profesyoneller sporcularla hiç bir zaman kıyaslama yapılmayacağını anla. Onların sistemlerine örnek olunlamayacağını anla. Foruma trolluük için geldiğin ap açık ortada. Yıllardır bu forumdayım senin gibisini çok gördüm. Genelde kaale almazdım.
O koyduğun videolar jeff ile kendini kıyasladığının bir kanıtıdır. Neyi ıspatlıyorsun. İlla açık mı konuşayım. Hakaret ederken dikkat et. Burası özgür mesajlaşma platformu değil. İstediğini yazamazsın. Doğru benim beynimde bişey var ki senin gibi bir trolle atışmaya girdi. Trolluk yapma... Site bi elin buna...
Ya bırak ya komedi ya bide foto koymuş :D:D

Onun için diyorum ya vücut geliştirmenin ne olduğunu önce bi öğren. Hayatıninda %5 yağ oranı ne ondan haberi bile yok mekik çekerek karın kası çıkarabileceğine inanan kensini profesyoneller ile kıyaslayan onların programlarına bakıp eleştiren abuk sabuk trollük yapan klasik çaylak bir sporcu...

Önce sen vücut geliştirmenin nedemek olduğunu anla. Profesyoneller sporcularla hiç bir zaman kıyaslama yapılmayacağını anla. Onların sistemlerine örnek olunlamayacağını anla. Foruma trolluük için geldiğin ap açık ortada. Yıllardır bu forumdayım senin gibisini çok gördüm. Genelde kaale almazdım.
O koyduğun videolar jeff ile kendini kıyasladığının bir kanıtıdır. Neyi ıspatlıyorsun. İlla açık mı konuşayım. Hakaret ederken dikkat et. Burası özgür mesajlaşma platformu değil. İstediğini yazamazsın. Doğru benim beynimde bişey var ki senin gibi bir trolle atışmaya girdi. Trolluk yapma... Site bi elin buna...

Kanlı canlı biriyim trolluk te yapmıyorum. 23 yaşındasın daha seni anlıyorum kanın kaynıyor ama yanlış düşünüyorsun bu 1 . 2. si ise ben bu ağırlığı kaldırıyorum dedim ve bana inanmadılar bende bu inanmayanlar için bir vidyo çektim, jeff ten daha iyiym onunla kapışırım diye ne bir iddam oldu nede bu vidyolar jeff için dedim. elmayla armudu ayırmayı biliyorsundur[DOUBLEPOST=1423649961][/DOUBLEPOST]evet yağ
Yağ oranın %20 ye gelmiş 70 kilo basıyorum diyosun aferim ne diyelim jeff seidin trapezi olmasssın afedersin çok biliyosan diyete gir %5 yağ oranında ol bide öyle foto çek,bide bench gir bakalım kaç basıcan.[DOUBLEPOST=1423649055][/DOUBLEPOST]
Ya bırak ya komedi ya bide foto koymuş :D:D
evet ya oranım %20 %30 önemi yok bunun , ne avatarın var nede bir adın , sanal klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok ;)[DOUBLEPOST=1423650079][/DOUBLEPOST]
Onun için diyorum ya vücut geliştirmenin ne olduğunu önce bi öğren. Hayatıninda %5 yağ oranı ne ondan haberi bile yok mekik çekerek karın kası çıkarabileceğine inanan kensini profesyoneller ile kıyaslayan onların programlarına bakıp eleştiren abuk sabuk trollük yapan klasik çaylak bir sporcu...

ben senin yaşında bu sporu yaptım, kolumu çıkardım ve bıraktım aradan 11 yıl geçmiş, yaş olmuş 34. çoluk çocuk iş güç derken yağ oranını düşünecek değilim heralde ? bu spora tekrar döneli 5 ay olmuş, kendimide kimseyle kıyaslamadım , anlamadığın apaçık ortada dahaa kaçdefa tekrarlamam lazım bunu sana ?

Ne kadar Mübalağa yaptınız Böyle ya ?
Adam Fikrini beyan Etti herkes Jeff Jeff Affedersinizde Bana Görede Jeff tırt var mı ötesi ? Tırt Herkes Adamın üzerine gidiyor yok "Sen yapta Görelim", yok kendini "Prolar ile kıyaslama " yok Cart Curt Ayıptır ya.Artı Niye kıyaslamasın ? neden kıyaslayamasın Buna sizler mi karar vereceksiniz ???
Abimizin Bir fikri Vardı bu formda bu kadar kg nasıl az basabiliyor Ben bile daha fazla basıyorum bâbında Herkes Misilleme yapmaya Başladı.
Artı 34 yasına gelmiş bir insanında Cakalık,Trolluk yapacagını Kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyorum 16 yaşındaki ergen değlki Trolluk yapsın.Herkes yüklenmiş yok Jeffde Jeff Elin Sünnetsiz Gâvurunu Yüceltmeye devam edelim.

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Ben kimseyi övmedim. Ne jeff'i ne başkasını. Şunu söyledim kendimizi profesyonellerle kıyaslamayalım. Onların bir videodaki çalışma prensibine bakıp da bu adam bu şekilde mi vücut yaptı demeyelim. Yazdım ettim bin defa ama hala yok hafif çalışarak mı yaptı demeye devam edildi. Konu böyle saçma sapan yerlere geldi.
Ayrıca ikidebir yaş ı konu etmeyelim. Gym de internet üzerinde benim 30lu yaşlarda 40 lı yaşlarda bi çok müşterim var. Ve onları hedefledikleri vücutlarına ulaşmalarında yardım ediyorum. Çok şükür ben sporda hedeflediğim yere geldim. Bu işten para da kazanıyorum. Yani saygısız egosu olan yeni yetme kanı kaynayan bir sporcu değilim. Bunu da belirteyim. Diğer yorumlarımı okursanız bin defa açıklama yaptığımı anlarsınız. Ben daha yorum yapmıyorum.
Sünnettisiz gavur olayına bağlamanız da cidden harika olmuş. Vücut geliştirmeye de din konularını bulaştırmanıza diyecek lafım yok. Adam müslüman olsa savunacaz hristiyan ise savunmayacaz bu mu.
Benden bu kadar. Eyvallah değerli yorumlarınız için...

evet agirliklar dogru neden inanmadiniz 90 kilo olduguna ? tartinin uzerine koyup agirligini olcup birdaha cekmemi istermisiniz

2 li plaka sabit 50kg ve sagli sollu 4 plaka daha var , plakalarin tanesi 10kg. be sabit agriliklar var , ekledigim.dotografta gorebilirsin 18 22 24 26 28 30 34 38 44 50 kg gibi sabit

salon modern degil, ki zaten amacim spor yapmak, modern olsun, yuzme havuzu , saunasi, dusu , olsun derdinde degilim

Ben hapishane tarzı bir salonda çalışıyorum lüks salonda değil. Ağırlıklar kirlidir. Benim salondakilerle kıyaslayınca görüntü olarak küçük geldi ağırlıklar o yüzden söyledim.

bu forumdaki bu coluk cocugun muhabbeti ne olacak :) bu yeni neslin terbiyesizligi aldi yurudu , senin yasin ne basin neki kankanla konusur gibi konusuyorsun benimle ?

ayrica ben manken degilim hergun jeff gibi dolasamam, adamin isi bu , onun spor yaptigi saatlerde ben calisiyorum eve ekmek parasi goturmek icin, senin gibi baba parasi yiyenlerde forumda sagda solda trolluk yapip baba parasiyla bos vakit olduruyorlar , jeffle.kendimi.kiyaslamadigimi daha oncede soyledim ama kafa tasi icinde beyni olanlar bunu anlayabilir, ici bos olanlar senin gibi laf olsun torba dolsun da forumda mesaj yazayim gulelim eglenelim derdinde olurlar anca .

sokakta gormek istersen beni buyur gel seni agirliyayim , bi cayimi ic ;)

Kendinle kıyaslamayıp gerçekten Jeff'in neden 70 kg kaldırdığını merak etsen bu senin soru sorma tarzına yansır ve bu kadar tepki çekmezdin. Mesela, 'bu seviye bir sporcu nasıl 70 kg ile çalışır? Ben bile 90 kg ile çok rahat çalışıyorum' desen kimse sana saldırmaz mantıklı cevaplar verirdi. Ama sen egona hakim olamayıp içi boş vucüt, bu mu profesyonel sporcu dersen tepkilere şaşırmamalısın. Yaşın veya medeni halin bizi pek alakadar etmez. Zira bu yaşa gelip nerde nasıl konuşulacağını bilmemek senin için oldukça kötü bir durum. Beni hiç tanımadan beyinsiz, baba parası yiyen biri olarak çözümlemişsin helal olsun. Sen ve senin gibi herşeyi bilen , her alanda en iyisi kendi olan karakterlerle sürekli karşılaşıyorum. '' Jeff kimki içi boş, 70 kaldırıyor, ben 90 kiloyu tek elimle kaldırırım. Messi o ne biçim şut, milyon dolarlar alıyorsun attığın şuta bak. Ben olsam atmıştım doksana.''

o kiloya o yag oranina sende in bakalim kac tekrar basiyosun
jeff i bende sevmem ama komik olmus:)

Back
Yukarı