Jeff Seid

Adı:Jeff Seid
Boy:1.80 cm
Kilo:88
Doğum Tarihi:1994
Doğum Yeri:Amerika

13 yaşından bu yana ağırlık çalışmakta 17 yaşından bu yana fitness modellik yapmaktadır. İleride greg plitt'in ve rob riches'ın tahtına oturabilecek en güçlü adaylardan birisi olarak biliniyor.Yaşam tarzı ve davranışları olur olmadık yerdeki artistlenmeleri merhum zyzz' yi hatırlattığı için pek sevilmez ama harika bir kas kütlesi ve definasyonu vardır. Vücud somatotip'i ektomorf - mezomorf melezidir.

"Ben herzaman büyüyen atletik bir çocuktum ve bunun rekabette benim için ne kadar önemli olduğunu farkettim.Bu ezici tutku bana herkesten iyi olmam için bir motivasyon sağlıyordu.Buda beni 12 yaşında halter kaldırmaya yöneltti ve böylece bir gün ben öldüğümde adım sonsuza dek yaşıyacaktı
Lise benim için çok üst düzey bir yıl olarak geçti hem güreş hemde amerikan futbolu oyuncusuydum.Bu sayede üniversitede benim için burs verildi.Ama bazen hayat beklenmedik bir şekilde gelişir üniversitedeki ilk maçımda benim ACL(Ön Çapraz Bağı) yırtıldı ve benim rüyalarım paramparça oldu.Tam o sırada elimden bursta uçup gitti yaklaşık bir ay sonra çapraz bağım tekrar yırtıldı.

Ameliyattan 1 gün önce bir sitede Men's Physique adlı bir bodybuildin kategprisi gördüm.O zamanlar 6 yıllık bir geçmişim vardı bu işte .bundan tam 1 ay sonra şansımı denemeye karar verdim ve ilk yarışmamda kazanmıştım tam 1 yıl sonra IFBB pro oldum.

Bu hayat beni başka bir yerden alıp dünyadaki çeşitli insanlara tanıttı bu daha benim yolculuğumun başlangıcıydı.-
Jeff Seid
B6ebZ2lKg64.jpg
Jeff-Seid4-e1403879986254.jpg
photo.jpg
Jeff-Seid-Natty-Or-Not.jpg

jeff-seid-body-wallpaper-1-2-s-307x512.jpg

YARIŞMA BAŞARILARI

2013 Jr. Nationals Men's Physique Tall Class and Overall Winner
2013 IFBB Pro Wings of Strength Men's Physique 2nd Place
2013 IFBB Pro Valenti Gold Cup Men's Physique Winner
2013 Mr. Olympia Men's Physique Showdown Participant
2012 NPC Vancouver & Tanji Johnson Classic Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC Emerald Cup Men's Physique – 2nd place
2012 Southern States Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 WA State Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC USA's Championships – Men's Physique Class D 5th Place
2012 IFBB North American Championships – Men's Physique Class B 2nd Place

Eklentiler

• B6ebZ2lKg64.jpg
    B6ebZ2lKg64.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 709
  • image-2513177665.jpg
    image-2513177665.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 853
  • indir.jpg
    indir.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 871
  • Jeff_Seid_Picture_large.jpeg
    Jeff_Seid_Picture_large.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 735
  • Jeff-Seid4-e1403879986254.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 8.275
  • jeff-seid-body-wallpaper-1-2-s-307x512.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 798
  • photo.jpg
    photo.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 692
  • public-gallery-003.jpg
    public-gallery-003.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 778
  • S.jpg
    S.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 1.067
Bir insan daha ne ister ki ? Muhteşem bir fizik şan şöhret yakışıklılık şahsen imrendiğim nadir insanlardan biridir kendisi :) 5-6 yıl sonra çok daha iyi yerlere gelecektir.

Adı:Jeff Seid
Boy:1.80 cm
Kilo:88
Doğum Tarihi:1994
Doğum Yeri:Amerika

13 yaşından bu yana ağırlık çalışmakta 17 yaşından bu yana fitness modellik yapmaktadır. İleride greg plitt'in ve rob riches'ın tahtına oturabilecek en güçlü adaylardan birisi olarak biliniyor.Yaşam tarzı ve davranışları olur olmadık yerdeki artistlenmeleri merhum zyzz' yi hatırlattığı için pek sevilmez ama harika bir kas kütlesi ve definasyonu vardır. Vücud somatotip'i ektomorf - mezomorf melezidir.

"Ben herzaman büyüyen atletik bir çocuktum ve bunun rekabette benim için ne kadar önemli olduğunu farkettim.Bu ezici tutku bana herkesten iyi olmam için bir motivasyon sağlıyordu.Buda beni 12 yaşında halter kaldırmaya yöneltti ve böylece bir gün ben öldüğümde adım sonsuza dek yaşıyacaktı
Lise benim için çok üst düzey bir yıl olarak geçti hem güreş hemde amerikan futbolu oyuncusuydum.Bu sayede üniversitede benim için burs verildi.Ama bazen hayat beklenmedik bir şekilde gelişir üniversitedeki ilk maçımda benim ACL(Ön Çapraz Bağı) yırtıldı ve benim rüyalarım paramparça oldu.Tam o sırada elimden bursta uçup gitti yaklaşık bir ay sonra çapraz bağım tekrar yırtıldı.

Ameliyattan 1 gün önce bir sitede Men's Physique adlı bir bodybuildin kategprisi gördüm.O zamanlar 6 yıllık bir geçmişim vardı bu işte .bundan tam 1 ay sonra şansımı denemeye karar verdim ve ilk yarışmamda kazanmıştım tam 1 yıl sonra IFBB pro oldum.

Bu hayat beni başka bir yerden alıp dünyadaki çeşitli insanlara tanıttı bu daha benim yolculuğumun başlangıcıydı.-
Jeff Seid
B6ebZ2lKg64.jpg
photo.jpg
Jeff-Seid-Natty-Or-Not.jpg

YARIŞMA BAŞARILARI

2013 Jr. Nationals Men's Physique Tall Class and Overall Winner
2013 IFBB Pro Wings of Strength Men's Physique 2nd Place
2013 IFBB Pro Valenti Gold Cup Men's Physique Winner
2013 Mr. Olympia Men's Physique Showdown Participant
2012 NPC Vancouver & Tanji Johnson Classic Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC Emerald Cup Men's Physique – 2nd place
2012 Southern States Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 WA State Championships Men's Physique – Tall Class and Overall Winner
2012 NPC USA's Championships – Men's Physique Class D 5th Place
2012 IFBB North American Championships – Men's Physique Class B 2nd Place
Steroid falan diyolarda sanmıyorum. 13 yaşındaki resmi benim vücuttan iyi :D

bu prefosyonelmi simdi ? 2 3 gundur kai green.ile olan calisma vidyosunu izliyorum , 70kg mi ancak yardimli olarak 6 kere kaldirabiliyor benc te , vucud var ama kuvvet sifir , ici bos bi vucud. ben 70 80 kiloyi isinma icin 25 30 tekrar yapiyorum ve bu adamin 6 kere kaldiramamasi ve bu vucuda sahip olmasi beni sasirtiyor :)

bu prefosyonelmi simdi ? 2 3 gundur kai green.ile olan calisma vidyosunu izliyorum , 70kg mi ancak yardimli olarak 6 kere kaldirabiliyor benc te , vucud var ama kuvvet sifir , ici bos bi vucud. ben 70 80 kiloyi isinma icin 25 30 tekrar yapiyorum ve bu adamin 6 kere kaldiramamasi ve bu vucuda sahip olmasi beni sasirtiyor :)
sana katılıyorum ama gülmekten :D

katilmaya devam et ozaman ;) bu vucutla 70 kiloyu 5 tekrar basamayan adama ben adam demem bukadar net .

modifiyeli dogan gibi , goruntu var ama sadece disarda, kaput alti bos

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet 70 kiloyla 25-30 tekrar yapiyorsun [emoji23] gogusleri goruyoruz profil fotografinda haklisin o seviyeye gelmis birisinin gogusleri en azindan daha hacimli olur be kardesim o 70 lbs falan olabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

komik oldugunumu saniyorsun :)

goguslerim yeterince iyidir , 125cm

bu arada bu aksam senin icin 70kg ile 25 tekar vidyosu cekicem soz, umarim yerin dibine girmezsin dostum , lbs mi , yoksa miligrammi gorursun ;)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1423457556613.jpg
    uploadfromtaptalk1423457556613.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 546
Back
Yukarı