Merhaba mesut ak, sanirim bir yanlisin var. Videoda yani kai nin, plakalari 10kg 22lbs civari gordugunu dusunuyorum ama herbiri 20kg yani 45lbs Koskaca Mr.olympia yarismasinda 2.olan adam gogus idmanini 60 70 kiloylami tamamlayacak yani bu mu? Overtrainingden mi korkucak vucuduna okadar aas alip?2 ay kadar önce bir arkadaşın çektiği dar göğüs vidyosu 70kg ilebu akşam 70 80 90 100 kaç kilo istersen bir vidyo çekerim
![]()
Merhaba mesut ak, sanirim bir yanlisin var. Videoda yani kai nin, plakalari 10kg 22lbs civari gordugunu dusunuyorum ama herbiri 20kg yani 45lbs Koskaca Mr.olympia yarismasinda 2.olan adam gogus idmanini 60 70 kiloylami tamamlayacak yani bu mu? Overtrainingden mi korkucak vucuduna okadar aas alip?
Kucumsedigin jeff seid ise ayri bir durum. Off sezonunda %10maksimum yag oranina sahip 95kiloyu asmis bir genc. Bilmiyorum kac yasindasin,ama onun yasi henuz 21 ve eminim simdiye kadar hayatinda olamadigin fizige sahip olan biri ve ondan dolayi elestirmemelisin bence,ha diyelim 70kg ile calisiyo,calisiyo ama bir bildigi var ozaman baksana vucuduna
Videondaki plakalarin agirliklarini merak ettim 10mu acaba onlar? Arada gozukmeyen bir plaka daha var.. ayrica yaptigin hareketin adi close grip bench press.. genelde triceps idmanlarina konulur gogus degil cunku tricepse fazla yuk biner.. gogus arasi boslugunu doldurmak icin de ideal bir harekettir.70kilo yani sag sol 25 bar agirligi 20 olucak sekilde 30tekrarli videonu merakla bekliyorum. Saygilar
Vücut geliştirme ağırlık yarıştırma sporu değildir. Bu bir sanattır. Vücutlar estetik mi değil mi ? Kimse sizin ne kadar bastığıyla uğraşmaz. Ayrıca kendinizi jeff ile kıyaslamak için onun seviyesine gelmeniz gerek. Bir meter mevsimler davası daha olmasın.
Genetik farkı artı çok düzgün bir beslenme programıbeyler arkadaslar benim takildigim nokta yi kimse anlamamis , 60 70kg ile bu vucudu nasil yapmis bu eleman ?
atalarimizida unutmayalim, 250kg lik top mermilerini tasiyabilen kuvvetli insanlardi. Steroidsiz .
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
atalarımız o ağırlıkları savaşmak için kaldırdı kas büyütmek için değilbeyler arkadaslar benim takildigim nokta yi kimse anlamamis , 60 70kg ile bu vucudu nasil yapmis bu eleman ?
atalarimizida unutmayalim, 250kg lik top mermilerini tasiyabilen kuvvetli insanlardi. Steroidsiz .
Evet, çok doğru söylemiş @cmrsmr , neden kendinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz ki, çocuk yapmış işte emek vermiş 13 yaşından beri. Siz kendinizi geçmeye çalışın, başkasını değil.
Ben kimseyle yarismiyorum , kisaylamiyorumda, bukadar hafif kiloda zorlanirken nasil oluyorda bu vucuda sahip oluyor diye sordum , herkez basladi saldirmaya , kimsede cikip adam gibi demiyorki
sunu kullaniyordur suplement turevleri, yemegi konusunda bi arkadasimiz degindi sadece, yasinin genc olmasi testesteron seviyesinin en ust seviyede olmasi vs gibi aciklayici bi aciklama da bulunamadi kimse
yani laf olsun torba dolsun diye mesaj yazanlarin amacini anlamis degilim, adam gibi tecrubesi olan biri bana bunu aciklasin sadece , ben prof degilim hicbir iddaam da yok, evli coluk cocuk sahibi adamim yas gelmis 34 e , ev is arasi bu sporada zaman ayirmaya calisiyorum, tabiki benim beslenmem bu veledinki gibi olamaz, benim bu eleman gibi bos zamanim yok ne yazikki. o nedenle bu elemanin dikkat ettigi seylere dikkat edebilecek durumda degilim zaten.
Ne gereksiz bir konu.
Tamam jeff çok güçsüz sen daha iyisin...