BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
universal storm da bu ürün türünde dgl mi? konu actım yazan olmadı...yoksa universal storm sadece kreatin kompleksimi...bende ölçek sayısını arttırmalı mıyım :)

Bugun bir arkadasımdan 1 ölçek aldım ve denedim , şu an elim ayağım titriyor , antrenmanı bitirdiğimde 20 dk tişörtümü çıkarmak için uğraştım , kollarım kalkmadı :)

2 haftadır artmayan kilolar , psikolojikmidir bilemem ama 5 er kg a kadar koyarak setleri rahatlıkla çıkarttım ve hiç yorgunluk hissettmedim , salondan cıkasım gelmedi , omuz ve göğüs çalıştım , şahsen en çok yoran günlerden birisi ama buna rağmen enerji fazlamdan dolayı birazda kol çalıştım ve inanılmaz pump etkisi oldu kollarımda.Birde tamamen kol çalışsam nası olurdu acaba.

Anlamadığım nokta hiç yorulmadan setleri çıkarıyosunuz , rüya gibi geçiyor antrenman , garip bir dünyada gibisiniz , setleri yaparken yorgunluk sıfır ama bırakınca bir baş dönmesi oluyor nefes alıp verince 30 snde geçiyor ve devam ediyorsunuz ha birde göz bebekleriniz atıyor ve resmen büyüyorlar :)) Bunlarda psikolojik olamaz herhalde.

Gittigidiyor'dan 2.5lbs sini alıp kullanayım en iyisi , tabi abartmadan ve zorlandığım günlerde:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:34 ----------

Bu arada yazmak istedim , sabah protein tozu almıştım , antrenmandan önce no-xplode , 3 tane amino , ant sonra 3 tane amino ve protein tozu aldım.

Sanki sağ böbreğimde ufaktan bir ağrı oluştu galiba , biraz yüklenmişim böbreklere , öyle hissettim.O yüzden no-xplode aldığım günlerde ant sonrası amino ve sabah protein tozu almamayı düşünüyorum.

Sizin fikriniz nedir ?

Bu arada yazmak istedim , sabah protein tozu almıştım , antrenmandan önce no-xplode , 3 tane amino , ant sonra 3 tane amino ve protein tozu aldım.

Sanki sağ böbreğimde ufaktan bir ağrı oluştu galiba , biraz yüklenmişim böbreklere , öyle hissettim.O yüzden no-xplode aldığım günlerde ant sonrası amino ve sabah protein tozu almamayı düşünüyorum.

Sizin fikriniz nedir ?

ben idmandan 2.5 saat önce makarna & pilav yiyorum ve yedikten 1saat sonra protein tozumu içiyorum ondanda 15dakika sonra 3 adet 5100lük amino asitimi alıyorum idmana 5dk kalada hazırladığım x-plodenin yarısını içiyorum diğer yarısını idmanlarda yudum yudum içiyorum setler arası bende hiç bir türlü yan etki olmadı , sadece ağırlık arttı ama yan etki sıfır.

idman öncesi aldığınz besinlerin saatlerine dikkat edin olmazsa.

Bugun bir arkadasımdan 1 ölçek aldım ve denedim , şu an elim ayağım titriyor , antrenmanı bitirdiğimde 20 dk tişörtümü çıkarmak için uğraştım , kollarım kalkmadı :)

2 haftadır artmayan kilolar , psikolojikmidir bilemem ama 5 er kg a kadar koyarak setleri rahatlıkla çıkarttım ve hiç yorgunluk hissettmedim , salondan cıkasım gelmedi , omuz ve göğüs çalıştım , şahsen en çok yoran günlerden birisi ama buna rağmen enerji fazlamdan dolayı birazda kol çalıştım ve inanılmaz pump etkisi oldu kollarımda.Birde tamamen kol çalışsam nası olurdu acaba.

Anlamadığım nokta hiç yorulmadan setleri çıkarıyosunuz , rüya gibi geçiyor antrenman , garip bir dünyada gibisiniz , setleri yaparken yorgunluk sıfır ama bırakınca bir baş dönmesi oluyor nefes alıp verince 30 snde geçiyor ve devam ediyorsunuz ha birde göz bebekleriniz atıyor ve resmen büyüyorlar :)) Bunlarda psikolojik olamaz herhalde.

Gittigidiyor'dan 2.5lbs sini alıp kullanayım en iyisi , tabi abartmadan ve zorlandığım günlerde:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:34 ----------

Sizin fikriniz nedir ?
bol su için. 3-4 litre kadar. saf su olacak. çay kahve meyve suyu haricinde 3-4 litre su içmeniz lazım.

O gün 4lt ye yaklasık su içmiştim açıkcası.Zaten sadece salonda 1.5 litre bitiyor,protein tozu , amino acid alırken de 1.5 litreyi kafadan bitiriyorum.
No Xplode fazla gelmiş olabilirmi sizce ölçek olarak , yarım ölçek alarak denesem diyorum ?

1 ile 3 ölçek arası alın diyor. yarım az olur, vücudun alışır ki zaten, yarım ölçek dokunmaz hiç. toleransın 1'in de altındaysa ona bir şey demiyorum. ama adamlar en az 1 demiş.
ben bir kere kullandım, 1,5 ölçek aldım hiçbir şey hissetmedim az geldi. haziranda başlıcam tam olarak nitrix ile.

Cycle var bu üründe de. 8 hafta kullanıp 4 hafta kullanmıyorsun. Ama bir kutu 8 hafta dayanmaz ki :) Artık sonlara doğru 3 ölçek almaya başlıyorsun etkisini hissetmek için :)

az once sipariş ettiğim no xplode elime gecti..yanlıs cevırmedıysem, 12 hafta kullandıktan sonra en az 4 hafta ara verilmeli yazıyodu..

bu urunden once superpump250 280 gr ı kulandım etkili bi urundu..ama hep no xplode u merak etmıstım..bugun kullanmaya baslıyorum kıyaslama acısından tecrube edındıkce paylasıcam..

bu tip ürünler sizin kafeine olan hassasiyetiniz ile doğrudan etkilidir. diyelim neskafe içme adeti olmayan birisiniz, neskafe size çarpıntı yapar ise bu ürünlerden daha çok etki alırsınız, hem yan etki gibi olan sersemlik baş dönmesi olur ama pozitif etkileri de güç artışı pump etkisi görülür. ama siz zaten günde 3-4 tane şekersiz sütsüz simsiyah neskafe içiyorsunuzdur, vücut buna alışmıştır, bu tip ürünlerden de ne yan etki ne de çok bir etki alırsınız. bir de etki olarak çok abartanlar oluyor yok bir seferde bench de 20 kilo arttırdım, yok 2-3 kullanımda bicepsler 2-3 cm gelişti. yok tabi böyle bir şey.
death çok aşırı kafein tüketiiyorum, sence bununla bir alakası varmı. günde 4-5 litre kola içtiğim oluyor. ama 6 ölçek no xplode etki bile etmiyor. 10 dakka bi kıpranma oldu geçti işte o kadar. kür bitti birde başka gün deneyim ne olcak. 4 gireyim direk. şu an ne ventolin, ne clenbuterol, ne xplode hiçbirinde tık yok.

Bende denemek için arkadaşımın no-Xplode'sinden 1 ölçek(20g) aldım. Fakat bazılarınızın dediği gibi extra bir şey hissetmedim idman sırasında.
Benim dikkatimi çeken;
-Fazla terlemeyen biri olarak baya bi terlediğim idi.
Nescafe yada kahve içmeyen biriyim. Ama optimum creatine kullanıyorum (micronized) (yükleme dönemim geçeli 1 hafta oldu.)

Ekstra bir kilo artışı yada enerji gibi bişey olmadı.
Acaba 2 ölçek denemelimiyim ?

az once sipariş ettiğim no xplode elime gecti..yanlıs cevırmedıysem, 12 hafta kullandıktan sonra en az 4 hafta ara verilmeli yazıyodu..

bu urunden once superpump250 280 gr ı kulandım etkili bi urundu..ama hep no xplode u merak etmıstım..bugun kullanmaya baslıyorum kıyaslama acısından tecrube edındıkce paylasıcam..

Üzerinde 12 haftaya 4 hafta diye yazıyor; fakat kullanmaya başladıktan sonra yakın zaman içinde etkisini hissetmen için 3 ölçeğe kadar çıkıyorsun. Bu yüzden dedim 8 hafta diye :)

Bu üründen sonra elimde 2 kutu Jack3d var. Bakalım o nasıl bir etki yaratacak.

Antremana odaklanılması açısından etkili ürünler. Bunun yanında bana fazla bir getirisi olmadı. Jack3d ' ı denedikten sonra etki almazsam Türk kahvesine geri dönüş yapıcam :)

Benim dikkatimi çeken;
-Fazla terlemeyen biri olarak baya bi terlediğim idi.
Ekstra bir kilo artışı yada enerji gibi bişey olmadı.
Acaba 2 ölçek denemelimiyim ?

Bende antrenman sırasında inanılmaz terlerim , no xplode içtiğimde çok az terledim ve kgları da belirgin şekilde arttırdım , 1 ölçek almıştım fakat bende bir takım yan etkiler yaptı(ben hayatım boyunca ne cola , nede kafein almışımdır,belki de o yüzden bende böyle bir yan etki yapmış olabilir) ,yarım ölçeğe indirmeyi düşünüyorum.

Bende antrenman sırasında inanılmaz terlerim , no xplode içtiğimde çok az terledim ve kgları da belirgin şekilde arttırdım , 1 ölçek almıştım fakat bende bir takım yan etkiler yaptı(ben hayatım boyunca ne cola , nede kafein almışımdır,belki de o yüzden bende böyle bir yan etki yapmış olabilir) ,yarım ölçeğe indirmeyi düşünüyorum.

Senin için sevindim. En azından etkisini görüyorsun. Bugün 2 ölçek denicem bakalım nasıl bir etkisi olucak.

Bugün omuz+triceps+bacak idmanım vardı. Yaklaşık 2.5 ölçek kullandım. Önceki idmanım (Göğüs-Biceps) kadar yorucu geçmedi. Ve normal düzeyde terledim. Sanırım 1 ölçek benim için yeterli değil.

Samet22,
yabancı forumlarda okumuştum bb.com da orada tartışılıyordu en iyisi ne nox mu sp mi shotgun mu whiteflood mu. hepsinin ortak görüşü kafein çok kullanan ve alışmış olanlara etki etmiyor. çünki hepsi zaten yüksek derecede kafein içeriyor ve aynı etkiyi yapıyor. siz kafeine alışmış iseniz otomatikmen preworkoutlara da alışmış oluyorsunuz.

Toleransını belirlemedin sanırım. İlk önce toleransı belirliyorsun ve daha sonra başlıyorsun kullanmaya. İçinde hafif bir kıpırtı hissettiğin an toleransını saptamış olursun :)

İlk kullanımımda 1 ölçek aldım. Bir kıpırtı hissetmedim. Ama idman sırasında aşırı terledim. Ben hayatımda hiç bu kadar terlememiştim.(göğüs+biceps)
İkinci kullanışımda 2 ölçek kadar kullandım. Gene içimde birşey hissetmedim. Bu sefer idmanda önceki gibi terlemedim ve yorulmadım.(omuz+triceps+bacak)

Her iki idmandada kollarım aşırı gergindi ama nox sayesinde bu sorun olmuyordu (özellikle 2 ölçek aldığımda)

(Not: Optimum Kreatin micronized kullanıyorum. Nox'uda arkadaşımdan aldım denemek için)

İlk kullanımımda 1 ölçek aldım. Bir kıpırtı hissetmedim. Ama idman sırasında aşırı terledim. Ben hayatımda hiç bu kadar terlememiştim.(göğüs+biceps)
İkinci kullanışımda 2 ölçek kadar kullandım. Gene içimde birşey hissetmedim. Bu sefer idmanda önceki gibi terlemedim ve yorulmadım.(omuz+triceps+bacak)

Her iki idmandada kollarım aşırı gergindi ama nox sayesinde bu sorun olmuyordu (özellikle 2 ölçek aldığımda)

(Not: Optimum Kreatin micronized kullanıyorum. Nox'uda arkadaşımdan aldım denemek için)

selamlar. noxplode içinde creatin var. creatin zaten dışardan alırken noxplode aldığınız için belki etkisini tam hissetmediniz. ben de ultimate creatin kullanıyorum. etkisi ahım şahım olmasa da var. creatin kullandığım için noxplode'ya hiç başlamadım. çünkü zaten creatin kullanıyorum anlatabildim mi? creatin kullanmam bitince 2 hafta da ara verince kullanıcam ben bu ürünü. creatin dışardan alırken noxplode kullanmak, sadece pumping ve damar çıkartıcı etkisi için kullanılmış gibi olur sanırım. fazladan creatin alınmış olunur. haliyle de boşa gitmiş olur. diye düşünüyorum doğru olmayabilir görüşlerim.

Back
Yukarı