BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
BSN NO-Xplode kullanırken proteın dısında glutamin ve bcaa almaya gerek var mı acıkcası ben bunu kombıne bı urun olarak dusunuyorum tabıkı yanılıyor olabılırim...

amino acidım bıttı glutamın ce bcaa amıno acıdlerı kullanıyorum ama kombine bı urun daha hesaplı olur dıye dusunuyorum fıkırlerınızı rıca edıyorum...bu arada 1 ayda yedı kilo aldım belden 1-1,5 cm gıbı bır gelısme oldu ve ben yaklasık 8 ay spor yaptıktan sonra 6 ay kadar ara verdım ve cok sukur tekrar geldım...yanındada 1 ayda kılo aldım...falakat oyle asırı bır bel olmadı yalnız kallarım 1,5 2 santım kadar arttı yanı40 ın ıcıne gırdım sayılır...38 ın hemen basındaydım...ve şimdi kombıne bır urun kullanmak ıstıyorum fıkırlerınız...ha bu arada kafama takılan bır konu yanaklarım ınanılmaz sıstı 15 kılo fazla gosterıyorum:)))

ben düzenli olarak 3 aydır body yapıyordum.ama şu anda bırakmış durumdayım 1 aydır yapmıyorum nerdeyse.daha önceleride hep spora başladım ama düzenli götüremedim 1-2 ay yapıp yapıp bıraktım bodyi.Artık şubat ortası başlayıp düzenli bir şekilde götürmeyi düşünüyorum.Her gün neredeyse.ve bu ürünüde kullanmak istiyorum.no xplode u kullanabilmem için ne kadar zaman spor yapmalıyım ve spora başladığım gibi bsn synha-6 kullansam bi zararı olurmu.bu konuda bilgilendirebilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.(bu arada boy 1.90 kilo 70)

ben kılo koruyup yag yakmak ıstıyorum bu urun sızce kılo aldırırmı ?

arkadaslar urunu netrition sitesinden siparis etmeyi dusunuyorum.

on amino 2222
on gold whey proteiin tozu
cell tech hardcore

gibi bi kombinem var, bu urunu cell tech hardcore ile degistirmelimiyim sizce? ya da ikisini birden kullanmalımıyım?

tesekkurler.

Bugün no-explode u kulanmaya baslıyacam. Cantamı hazırladım ve nox umu da koydum :) Bi abim söyledi söylemese benimde elimde patlıcaktı dikkat etmemiştim ambalajın üstüne. SAKIN ÇALKALAMAYIN :D patlıyomus asırı basınctan dolayı o evinin tavanını nox a bulamıs :D

beyler no xplode u bence tartışmaya bile gerek yok müthiş bi ürün :D

Piskolojik mi bilmiyorum ama antremanda kendimi daha zinde daha enerjik hissettim. Daha iyi adapte oldum antremana :)

yaklasik 4 aydir düzenli olarak VG yapiyorum. Daha önce gainer kullanarak 10 kilo aldim. Simdide Whey kullaniyorum.Antremanlarda güc olarak cok fazla gelisemedim. ilk basladigimda 30 basiyordum benchde,simdi de 35 basiyorum.Acaba NO-Xplode kullansam yararli olur mu yoksa daha erken mi ?

yaklasik 4 aydir düzenli olarak VG yapiyorum. Daha önce gainer kullanarak 10 kilo aldim. Simdide Whey kullaniyorum.Antremanlarda güc olarak cok fazla gelisemedim. ilk basladigimda 30 basiyordum benchde,simdi de 35 basiyorum.Acaba NO-Xplode kullansam yararli olur mu yoksa daha erken mi ?

Çok erken hem de. Heleki beslenme düzenin yoksa kesınlıkle alma. Bunun yerıne sade nescafe iç gün içinde.

ürün çok gusel ısı saglıyo agır basmak ve set artışı sagladı arkadasın dedıgıbı yaparmıyım acaba dıorsunuz ve bır tekrar daha yapıosunuz bu sayede hacım ve kılo artışıda olcaktır bundan sonra kesınlıkle bsn mass stack nt yı denicem

pakette

xplode nt 30 pack
cellmass nt 30 pack
Epozine-O2 NT 180 Tablets

BEYLER bu epozine yanı nıtrıx ın geliştirilmiş modelı hangı saat aralıgında kullanmam gerek ? antrenman oncesımı sabah kahvaltıdan oncemı ?

As a dietary supplement, take 3 tablets 3 times per day, every day. Always take EPOZINE-O2™NT EVOLUTION SERIES on an empty stomach (i.e. approximately 30-45 minutes before meals or 2 hours after a meal)

3 kez, her gün 3 tablet alın. yemeklerden 30-45 dk önce yada öğünlerden 2 saat sonra ;)

bsn no xplode kullanmaya başladım vücudumda kaşıntı yapıyor az miktarda ve sanırım kan akışı hızlandığından diz kısmında (dizlik takıyrm) kızarıklık kaşıntı oluyorne yapabilirim

fruit punch veya blue raspberry kullandim.
tadi cok kotuydu ya kokusu da yasi buyuk olanlar bilir 'tursil' gibiydi =)
ama etkisi guzel,

Fruit Punch aynı öksürük şurubuna benziyor xD Ama etkili olduğu gerçeği değişmez tabi. En önemli nokta ise bu ürünü sakın çalkalayıp karıştırarak hazırlamayın. Ürünü mutlaka yavaş yavaş kaşıkla karıştırarak hazırlayın!

bsn nitrix ile kullananlar nasıl etki aldı?
bir de ben optimum kullanıyorum ama birisi optimum ile noxplode olmaz glutamine ile kötü etkileşime girer gibisinden bir şey demişti nox için, gerçekçiliği war mı bilmiyorum.
bu ürünü hemen herkes çok övüyor ben de yakında siparis vericem. kilo almak isteyen ve yeni arkadaslar için çok uygun değil sanırım.

beyler xplode yı karıştırırken bayabı kopuk cıkıo bırayı çarkalarkenkı gıbı Fruit Punch var elımde çarkaladıkça kopuk gıdıor

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünün yabanmersini aromalısını kullanmaya bugün başladım gerçekten pump etkisi mükemmel kuvvet artışı gözle görülür derecede ultimate iso sensation 93 ve twinlab likit amino ile kombine ediyorum

Back
Yukarı