Superpump'da insan sağlığına aykırı içerik demişsiniz laf atıp kaçmayınız lütfen örnek verin de bizim gibi kullananlar bakalım size göre ne tarz bir tehlikeyle karşı karşıyayız.
Buyrun buraya yazın
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/superpump-250-800-gr-t18368.html
Ayrıca bakanlık onaylamıyor diyorsunuz acaba böyle bir girişimde bulundu ve red mi edildi yoksa herhangi bir kişi bunun distribütörlüğüne zaten şu anda girmediği için bakanlıkta şimdiye kadar böyle bir girişim olmadığı için mi izni halihazırda yok?
Lütfen kaynak da gösterinizi bunun yanında
laf atıp kaçma demişsin arkadaşım ben hergün bu forumdayım özel mesaj ilede ulaşabilirsin girişimde bulunan birçok arkadaşım var sen diyorsunki sp 250 kullanıyorum onu aldığın adamı sor distrübütörlük başvurusu yaptınmı diye elbette yapmıştır çünkü distrübütör olan firmalar gümrük ve ulaşım bedelleri uçuk rakamlar olmuyor herkes daha fazla kar yapmak ister gasparinin kendi sitesine gir fiyatlarına bak birde türkiyede fiyatlara bak ulaşım ve gümrük kendi şahsı adına aldığı için çok ama birde distrübütör firma için bu geçerli değil o kadar ben diğer supplementler zararsız sadece gaspari zararlı demedim ama gasparinin içeriği diğerlerine göre daha etkili tarım ve köyişleri bakanlığı dediğiniz kurum öyle boş her önüne istediğini veren bir kurum değildir bir şeyi olmasa elbet verirler onayı
dip not = bende bir gaspari nutrition kullanıcısıyım