BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Superpump'da insan sağlığına aykırı içerik demişsiniz laf atıp kaçmayınız lütfen örnek verin de bizim gibi kullananlar bakalım size göre ne tarz bir tehlikeyle karşı karşıyayız.

Buyrun buraya yazın

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/superpump-250-800-gr-t18368.html

Ayrıca bakanlık onaylamıyor diyorsunuz acaba böyle bir girişimde bulundu ve red mi edildi yoksa herhangi bir kişi bunun distribütörlüğüne zaten şu anda girmediği için bakanlıkta şimdiye kadar böyle bir girişim olmadığı için mi izni halihazırda yok?

Lütfen kaynak da gösterinizi bunun yanında

laf atıp kaçma demişsin arkadaşım ben hergün bu forumdayım özel mesaj ilede ulaşabilirsin girişimde bulunan birçok arkadaşım var sen diyorsunki sp 250 kullanıyorum onu aldığın adamı sor distrübütörlük başvurusu yaptınmı diye elbette yapmıştır çünkü distrübütör olan firmalar gümrük ve ulaşım bedelleri uçuk rakamlar olmuyor herkes daha fazla kar yapmak ister gasparinin kendi sitesine gir fiyatlarına bak birde türkiyede fiyatlara bak ulaşım ve gümrük kendi şahsı adına aldığı için çok ama birde distrübütör firma için bu geçerli değil o kadar ben diğer supplementler zararsız sadece gaspari zararlı demedim ama gasparinin içeriği diğerlerine göre daha etkili tarım ve köyişleri bakanlığı dediğiniz kurum öyle boş her önüne istediğini veren bir kurum değildir bir şeyi olmasa elbet verirler onayı

dip not = bende bir gaspari nutrition kullanıcısıyım

kanyonda satan ıkı tane dukkan var fakat onlarda bb.com aracılığyla falan temin ediyorlar. distribörlük için asıl engel tarm ve köy işleri falan değil firmaların istediği büyük teminatlar ve koydukları yuksek kotalar bence.
ama kulağıma geln duyumlar arasında eczacıbaşı holding veya saran holding'in gaspari nin distribütorluğunu almak üzere olduğu yonunde.
kımın alacağı çok önemli değil aslında bizim için ne kadara satacağı önemli.:)

Selam arkadaşlar.
Amerikadan noxplode siparş ettim ve geldi çok şükür. Fakat bu 1025gr'lık kutunun içinden ölçek çıkmadı, kaşıkla flan bir ölçüsü varmıdır ? yardımcı olabilirmisiniz ?

dostum denedim onu toz duman oldu her yer. yok. :( bi yemek kaşığı 20gr gelirmi ?

2shae çok saol ya işe yaradı :D:D walla karıştırdım buldum. gnc.com'a bi bak istediğini ürünü orada bulabilirsen irtibata geçelim. amerikadan getirtebilirim.

arkadaşlar bu ürünü en iyi neyle kombine edebilirim. birisi yardımcı olabilirmi ?

saolun arkadaşlar nitrix ve cellmass getirtiyorum. sonuçlarını görücez :)

getirttiniz mi? bence çok erken bu tip ürünler için.

noxplode içmeye bile başladım askerdeyken bi amerikan subayı vermişti. erken ama kullandım yani. şimdi cellmas ile kombine yapıcam bide amino asit alsammı yanlarına onu düşünüyorum. amatörce davrandığımı kabul ediyorum ama orada bilgisizlik vardı ben nox. bu kadar etkili bir ürün olduğunu bilmiyordum.

Animal pump ne iceriyor bilmiyorum ama pump dedigine gore o da nitrik oksit tetikleyicisidir buyuk ihtimalle bu urun zaten cok iyi bir ay kadar iceriginide gelistirdiler zaten gerekli oldukca olcegi artirabiliyorsun ben 2-3 scoop iciyorum yetiyor 12 haftafa 4-6 hafta arzverip tekrar ... Tadi ozelikle uzumlusu soguk suyla super oluyor

fruit punch veya blue raspberry kullandim.
tadi cok kotuydu ya kokusu da yasi buyuk olanlar bilir 'tursil' gibiydi =)
ama etkisi guzel,

Bak yorum farki iste.... Benim begendigimi bir diger arkadas begenmiye biliyor( tad) dedigim gibi yazin soguk suyla iyi gidiyordu ama ... Arkadas o da sevmemis normal .. Olabilir

bir kucuk ekleme bu noxplode reklamlarinda bu urunle bir kez antreman yapin bir daha onsuz antreman yapamayacaksiniz diye iddiali bir baslik vardir.....
Benim kendi gorusum
belkide bu gune kadar yapilmis gercege en yakin supplement reklamidir....(etkisini hissetmek bakimindan)

Back
Yukarı