ben 5 gündür bu ürünü kullanıyorum ama hala bi etkisini göremedim acaba neden olabilir.herkesin söylediği gibi bi canlanma kalp atışında artış falan deli gibi ağırlıklara destek.hiçbişey hissedemedim daha.200ml suya bir ölçek atıyorum bu arada
Öncelikle cevap için teşekkürler.Gün içinde sürekli okulda olduğum için öğle arasında yemek yedikten sonra derslerim başlıyo bitincede yaklaşık 3 saat geçmiş oluyo.yani midem neredeyse tamamen boş oluyo.ders biter bitmez 5-10 dakika içerisinde odama gidip no xpolde alıyorum aldıktan sonrada bir 30 dakika vucudu etkilemesi için bekliyorum ve sonra spora başlıyorum.ama başladığım sırada o kıpırdamayı hissetmiyorum vücudumda.İdman öncesi son öğünden sonra kullanılan bir ürün. Öğünle noxplode arasında yeterli süre bırakmıyor olabilirsiniz, kullandığınız miktar yetersiz geliyor olabilir, ya da içtikten sonra ürüne yeterli süreyi tanımıyor olabilirsiniz.
İhtimaller bunlar olabilir ancak benim görüşüm 1 ölçeğin yetersiz olduğu.
Durumu anlattım yukarıda.vg yaklaşık 3 buçuk aydır yapıyorum ama adam gibi son 2 aydır çok sıkı bir şekilde çalışıyorum.salonun sahibi gibi bişey oldum nerdeyse.görenlerde zaten benim 2 ay önceki halimle sonraki halimde kıyaslama yapınca farka çok olumlu bakıyorlar bayağı.nescafe tarz şeyler tüketmiyorum.çay bile içmiyorum nerdeyse.gün içerisinde tükettiğim içeceklerse süt,su ve icetea nerdeyse.ama gel gelelim bu supplement benim için biraz hüsran oldu gibi.bir de bunlar ileri seviye ürünler, mertalkan kaç sene oldu vg çalışmalarınız?
ayrıca rpac ın dediği gibi son öğün olarak ve aç karna (min 1.5 saat) almanız lazım.
ayrıca normalde günde 4-5 bardak neskafe içen biri iseniz nox ürünleri çok etki etmez. (vücut kafeine alışmış ise) kafeine hassas biri iseniz çok etki görürsünüz.
etki görmeyen arkadaşlar 3. ölcek kullansin gene etki görmüyorsa gaspari pump250 i kullansin.ben kullanmadim ama gene bodybuilding.com da pump 250 no xplode dan daha fazla puan almiş.
merhabalar;
sayfadaki hemen hemne bütün yorumları gün içerisinde okumaya çalıştım ve ürünü alma kararı aldım. yapmayı düşündüğüm bir kür var, tavsiye ve görüşlerini belirtecek arkadaslarımın desteklerini rica ediyorum.
ON whey
NO-xplode
universal bcaa stack 2500
universal animal pak
ve tavsiye edeceginiz bir kreatin ( ozzers arkadaşımızın onerdigi bi marka vardı NO SyhtheSize )
biraz pahalıya gelecek ama iyi bir kombinasyonmudur sizce?
teşekkürler & saygılar
no xplode katiyyen etki etmiyor bana anlamadım. bana şu an efedrinden başka güç verne birşey yok. en son 6 ölçek no xplode denedim, sonuç aynı. yok abi etki yok. çok garip. 10 dakka bi enerji geldi, sonra normale döndü.
yok yok, ne etki oldu ne yan etki, daha doğrusu doğru dürüst etki olmadı. bugün bir daha deneyem.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:34 ----------
ya acaba yanlış mı kullanıyorum? soğuk suya koyuyorum çok az karıştırıyorum o kadar. çok çok az derecede karıştırıyorum birde.