serkanaktas
Özel Üye
noxplode güzel bir ürün ve fayda sağlar , işe yaramaması senle ilgili bi sıkıntı olabilir
Bu ürünü definasyon döneminde kullanmak sorun olur mu? Yani herhangi bir şekilde kilo aldırıyor mu? Bir gün kardio bir gün vg. şeklinde bir program ayarladım kendime. Kardio günleri sadece hyrdroxycut kullanıyorum, vg. gününde de sadece no-xplode shot (sıvı olanı) kullanıyorum.
Ayrıca no-xplode kullanırken, ayrıca amino asit ya da protein almaya gerek var mıdır? (içinde bir çok amino asit barındırdığı için soruyorum)
Teşekkürler...
İçeriğindeki sodyum ve potasyum su tutar ve kurumanı engeller . İçeriğindeki sodyum ve potasyum oranının definasyon döneminde ne kadar sorun yaratacağını bilmiyorum ama bunlar su tutar .
nerelerdesin ya bir noxplode aldın yüzünü gören cennetlik oldu valla![]()
selam arkadaslar benim bu ürünün kullanımı hakkında bir sorum olacak.bu ürünü ya da herhangi bir pre work out ürününü kullanırken antreman öncesi bu ürünün yanında protein olmalı mıdır? şu zaman olayını ayarlayamadım da.. şu ana kadar genellikle sadece tozla çalıştım. ant öncesi ve sonrası alıyodum.. şimdi bsn no xplode ve ON protein tozu kullanmayı dşünüyorum acaba sabah bir doz protein tozu, ant öncesi bsn, ant. sonrası protein tozu şeklinde kullansam nasıl olur yoksa antreman öncesi bsn ile toz da almalı mıyım ?
Bence whey yerine antreman öncesi 30 dk önce no xplode 15 dk önce amino asit alsan daha mantıklı olur.
no xplode antremandan 30dk önce aç karnına alınmalıdır üstünde yazıyor zaten protein içiceğinizi içtikten 1 saat sonra için diye normal yemektende 2 saat sonra içilebilir.
teşekür ederim..ama no xplode damarları açtığı, ve böylece kaslara daha fazla besin taşınabildiği için no xplode den sora whey alırsak daha etkili olur sanki(whey proteinin de 20 dk da kana karıştığını düşünerek böle bi sonuca vardım)
teşekür ederim..ama no xplode damarları açtığı, ve böylece kaslara daha fazla besin taşınabildiği için no xplode den sora whey alırsak daha etkili olur sanki(whey proteinin de 20 dk da kana karıştığını düşünerek böle bi sonuca vardım)
damarların açılması kalbin daha fazla yorulması anlamına geliyormuş , salonda hoca söyledi .
damarların açık olmasıyla kalbin daha fazla yorulması bana mantıksız geldi.Diyeceksiniz neden 1 cm lik borudan su çeken motorla 3 cm lik borudan su çeken motorların harcadıkları enerji aynı değildir.
No-xplode sadece ağırlık antremanlarındamı kullanılır ? Yoksa Normal boks-muay thai vb. mücadele sporu normal idmanlarındada kullanılabılırmıteşekkürler.