BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
bu ürünü kullanıyorum ve kutunun üzerinde bir kere kullandıktan sonra birdaha no xplodesuz antreman yapmak istemiyeceksiniz yazıyor gerçekten bunsuz antreman yapamaz oldum gerçekten etkili motivasyon olarak hazırlıyor beni ama şunu da söylemeden geçemedim aldığım ilk hafta çok etki etti sonra etkisi azaldı etki etmiyor değil sadece azaldı ilk haftaya göre

guzel kardesm etkı edıor ve sen hıssetmıyorsun cunku bu urunden once bellı br gucun vardı artq gucun bır kademe daha yukarda ve o kademede ılerleyecek bu urunu kullanmaya devam eddıkce . yanı steroıd deıl kı bu ,gun gecdıkce gucun artsn kademe olarak dusun .bu urunu kullandıgın surecde 1 kademe öndesin ..

gücümün bi kademe yukarda olduğundan eminim çünkü ağırlıklarımda artış oldu aldığım ilk gün bile artış oldu ağırlıklarda güç verdi yani

no xplode sanırım seneye yıne urunu degıstırmek zorunda kalacak...jac3d den sonra herkes kucuk kutulu konsantre urunlere yoneldı..son ornek muscletech neurocore..nanovapor dan beklenılenı alamayınca 1 ölçegı 3,8 gr olan konsantre urunu cıkarmıs..bsn ve gasparıde ılerıde boyle bısey yapabılır dıye dusunuyorum..bekleyıp gorecegız..

içilir.ikiside nitrik oksit değil.no-xplode nitro oksik tetikleyici fakat nitro tech alt tarafı bir protein tozu.bir sıkıntı olmaz.rahatlıkla kullanabilirsin.

selam AngruyHun :)
bugun nox plode u denedım, fakat öle abartıldıgı gıbı bı etkıyle karsılasmadım, kötü tarafı koluma kramp gırdı, sanırım oda kreatınin yan etkısı bol su ıctım.. yarıştan önce ıctıgım de de kramp gırerse ne yapıcam ? :D 2 lt su ıcıp atlasam bu sefer de tuvalet ıhtıyacı doguyo :( yardımlarını beklıyorum..
şimdiden teşekkürler..

bu ürünü denedim güzel etki fakat o gün uykusuzluk sorunu yaptı bende sanırım saat 18.00 sonra aldığım için . beyler bu ürünü mutfak dolabında muhafaza ediyorum. buzdolabında mı saklamalıyım veya dışarda bir yerde mi saklamalıyım bozulmaması için ???

bu ürünü denedim güzel etki fakat o gün uykusuzluk sorunu yaptı bende sanırım saat 18.00 sonra aldığım için . beyler bu ürünü mutfak dolabında muhafaza ediyorum. buzdolabında mı saklamalıyım veya dışarda bir yerde mi saklamalıyım bozulmaması için ???

Buzdolabında saklama. oda sıcaklığında olmalı, direk güneş ışığına maruz kalmaması iyi olur.. :)

beyler bu nox plode un etkisi nasıl geçer? :(
çok agar geldı bana, etkisi kesicek ne yiyim yada içiyim? yardım edersenız sevınırım..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:26 ----------

içilir.ikiside nitrik oksit değil.no-xplode nitro oksik tetikleyici fakat nitro tech alt tarafı bir protein tozu.bir sıkıntı olmaz.rahatlıkla kullanabilirsin.

selam AngryHun, bu nox plode agar geldı, ne önerırsın çarpıntı yaptı :) gece uyuyamıcam dıye korkuyorum, etkisini kesicek ne yapabılırım? süt falan mı ıcsem argınıne etkısını kesıyo dıye duymustum? lütfen yardım et..

arkadaslar genelde yurt dısından aldıgım icin urunleri ilk defa TR den satın aldım bugun, amerikan pazarından.

sahtemi diye test yaptıgımda klasik bb.com shakerinin kapagını patlatmadı ama ben hafif kapagı yumusattıgımda "blup" diye tok bir ses cıktı, yani bir gaz sıkısması vardı..

ama urunu daha once kullanmadıgım icin sahtemi degilmi bilemedim, urunun paketinde ithalatcı fırması vs hepsi yazıyor sticker seklinde..

yardımcı olabilecek kimse varmı?

benimki de öyle kapağı yumuşattığında blup diye tok bir ses çıkar evet gaz sıkışması oluyor sahte değil merak etme bir de kutunun kapağını açtığında o kutuya yapışık beyaz şey açıkmıydı değilmiydi o da önemli eğer kapalıysa orjinal olduğunu düşünüyorum

400 metre kosucam bu ürünü alınca patlama yapabilirmiyim onceden body yapıyodum bıraktım.Bu no-xplode ıcınde steroid varmı ? Başka patlama yapabilceğim ürünler ? Steroid hap da olur ozelden msj atabılırmısnız

spor geçmişini söylermisin hadi bunu geçtim kg boy yaş bunlarıda geçtik karaciğer röntgen yaptır bari başta 400 metre koşu ile bu ürün sana depar attırmıcak performans artırıcı body bıraktın hergün 400 metre koşarsan yağ yakarsın birde koşma hızın artar şınav filan çek bari koşudan sonra

benimki de öyle kapağı yumuşattığında blup diye tok bir ses çıkar evet gaz sıkışması oluyor sahte değil merak etme bir de kutunun kapağını açtığında o kutuya yapışık beyaz şey açıkmıydı değilmiydi o da önemli eğer kapalıysa orjinal olduğunu düşünüyorum

o koruma kagıdı kapalıydı tamamen.

tesekkurler.

mrb . benim yaşım 23 boy 175 kilo 87 bu spora 2 hafta oldu tam anlamıyla başlayalı. sorum şu ben başlangıç olarak yağ yakıcı animal cuts + KGT whey 2300 amino ve BSN Noxplode kullanıyorum şu an için acaba başlangıç için çokmu fazla bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

beyler bu nox plode un etkisi nasıl geçer? :(
çok agar geldı bana, etkisi kesicek ne yiyim yada içiyim? yardım edersenız sevınırım..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:26 ----------

selam AngryHun, bu nox plode agar geldı, ne önerırsın çarpıntı yaptı :) gece uyuyamıcam dıye korkuyorum, etkisini kesicek ne yapabılırım? süt falan mı ıcsem argınıne etkısını kesıyo dıye duymustum? lütfen yardım et..

ancak cevap verebiliyorum kusura bakma.etkisi nasıl geçer bilmem.ama ağır antreman yaparsan zaten nox'un kralı gelse uykunu kesemiyor.çarpıntı en başlarda yapar sonra geçer belki.bende öyle olmuştu yani.süt benimde aklıma geldi ama denemek istemedim şahsen.şimdi sanada dene dersem kendini denek gibi hissedersin.ama ne yaparsan yap asla sigara içme nox kullandıktan sonra.ciğerlerime inanılmaz baskı yapıyordu.yatakta kıvranıyordum bildiğin.fakat nox alımının yapıldığı andan 5 saat sonra falan süt içilebilir.çünkü üzerinde 1-5 saat etkisi diye belirtilmiş.buna binayen söylüyorum bunu.ben nox kutusunu sattım salondan birine.çünkü artık 4.5 ölçekte bile "0" enerji veriyordu.hiç etkisini göremedim ki tansiyonum yükselmeside cabası.uykusuzluk bile yapmıyordu artık.damarlarım bile genişlemiyordu ya düşün :) benim için gerçekten boş bir supplement verdiğim paraya acıyorum şu anda..

ancak cevap verebiliyorum kusura bakma.etkisi nasıl geçer bilmem.ama ağır antreman yaparsan zaten nox'un kralı gelse uykunu kesemiyor.çarpıntı en başlarda yapar sonra geçer belki.bende öyle olmuştu yani.süt benimde aklıma geldi ama denemek istemedim şahsen.şimdi sanada dene dersem kendini denek gibi hissedersin.ama ne yaparsan yap asla sigara içme nox kullandıktan sonra.ciğerlerime inanılmaz baskı yapıyordu.yatakta kıvranıyordum bildiğin.fakat nox alımının yapıldığı andan 5 saat sonra falan süt içilebilir.çünkü üzerinde 1-5 saat etkisi diye belirtilmiş.buna binayen söylüyorum bunu.ben nox kutusunu sattım salondan birine.çünkü artık 4.5 ölçekte bile "0" enerji veriyordu.hiç etkisini göremedim ki tansiyonum yükselmeside cabası.uykusuzluk bile yapmıyordu artık.damarlarım bile genişlemiyordu ya düşün :) benim için gerçekten boş bir supplement verdiğim paraya acıyorum şu anda..

selam angruyhun :)
ben nox plode la bi türlü barışamadım, çok fena baş dönmesi yapıyodu o yüzden muscletechin nano vapor a geçtim, bugun yarım ölçek kullandım, hiçbi yan etkiyle karşılaşmadım, nox plode'un daha hafif olanı sanırım ama çok iyi tavsiye ederim, yarın tam ölçek kullanıcam etkileri paylaşırım, bana komik gelen şey şu nox plode a da, nano vapor a da su eklenince bi gaz olayı oluyo calcium sandoz gibi köpürüyo sonra geçiyo onun neden kaynaklandığını çözemedim :) bu arada nano vapor da çalkalama da hiç bir sıkıntı yok, patlamıyo :) caffein oranı da daha düşük sanırım 120 falandı, yarıştan önce bı ölçek nano vapor almayı düşünüyorum senin fikrin nedir?

angryhun, sana kramp olayını sormuştum lütfen fikrini söle :(? yarıştan önce alıcam nano vapor ıcınde de kreatın var kramp gırerse dıye endısem var, sabah kalkınca kuru kayısı mı yesem? ıcınde potasyum oranı yuksek oldugundan dolayı kuru kayısıyı dedım. Elımden geldıgınce su ıcıcem ama cok su ıcınce de tuvalet ıhtıyacı doguyo o yuzden bı çözüm gereklı kramp olayına?

selam angruyhun :)
ben nox plode la bi türlü barışamadım, çok fena baş dönmesi yapıyodu o yüzden muscletechin nano vapor a geçtim, bugun yarım ölçek kullandım, hiçbi yan etkiyle karşılaşmadım, nox plode'un daha hafif olanı sanırım ama çok iyi tavsiye ederim, yarın tam ölçek kullanıcam etkileri paylaşırım, bana komik gelen şey şu nox plode a da, nano vapor a da su eklenince bi gaz olayı oluyo calcium sandoz gibi köpürüyo sonra geçiyo onun neden kaynaklandığını çözemedim :) bu arada nano vapor da çalkalama da hiç bir sıkıntı yok, patlamıyo :) caffein oranı da daha düşük sanırım 120 falandı, yarıştan önce bı ölçek nano vapor almayı düşünüyorum senin fikrin nedir?

noxplode u bende hiç beğenmedim gerçekten.alıcak olanlarada tavsiye etmiyorum hiç.en performanslı zaman sadece 1 hafta sürdü.vapor hakkında bir fikrim yok,hiç denemedim..köpürme olayına gelirsek o doz/su oranına bağlı.mesela 1 ölçek noxa 400 ml su koy köpük falan olmaz.ben 3.5 ölçeğe yarım litre su koydum köpükten içilmiyordu.böyle kompleks şeylerden öte kreatin gibi basit ve işe yarar birşeylerde deneyebilirsin.eğer maddi durumun yerinde ise weider krea genic kullanabilirsin veya hardline carnipure..nano vapor normalde 5 ölçek kullanılabilen bir supplement.bu yüzden yarış gününe doğru dozları arttırarak gitmeye bak ve her yüksek dozda kullandığında vücudunun verdiği tepkilere dikkat et.kramp,yorgunluk,mide bulantısı gibi şeyler ortaya çıkabilir performans artması yerine..

noxplode u bende hiç beğenmedim gerçekten.alıcak olanlarada tavsiye etmiyorum hiç.en performanslı zaman sadece 1 hafta sürdü.vapor hakkında bir fikrim yok,hiç denemedim..köpürme olayına gelirsek o doz/su oranına bağlı.mesela 1 ölçek noxa 400 ml su koy köpük falan olmaz.ben 3.5 ölçeğe yarım litre su koydum köpükten içilmiyordu.böyle kompleks şeylerden öte kreatin gibi basit ve işe yarar birşeylerde deneyebilirsin.eğer maddi durumun yerinde ise weider krea genic kullanabilirsin veya hardline carnipure..nano vapor normalde 5 ölçek kullanılabilen bir supplement.bu yüzden yarış gününe doğru dozları arttırarak gitmeye bak ve her yüksek dozda kullandığında vücudunun verdiği tepkilere dikkat et.kramp,yorgunluk,mide bulantısı gibi şeyler ortaya çıkabilir performans artması yerine..

Çok teşekkür ediyorum yardımların için.. ;) sağolasın.
Anladım haklısın dikkatli olunması gereken bi şey o yüzden yarıştan önce tek ölçek kullanıcam bol su ve kayısı da yiicem ki kramp girmemesi için uzun mesafe de kramp girerse yandık :)

noxplode ile birlikte kayısı yiyeyim falan deme sakın :) noxplode aç karnına alındığı gibi aç olarakta devam edilmeli :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

eğer kramptan korkuyorsan magnezyum alımını arttırabilirsin.bir keresinde gnc mağazasına girdiğimde likit magnezyum gördüm.eminim sanada faydası olacaktır.ve tavsiyem günlük vitamin alımını dahada arttırman.vitaminler senin daha dayanıklı olmanı ve daha uzun süre antreman yapmanı sağlacaktır.

http://******/tr/products.asp?ID=7&...20B6-250%20mg-25%20ml%20(S%FDv%FD%20Magnezyum)

noxplode ile birlikte kayısı yiyeyim falan deme sakın :) noxplode aç karnına alındığı gibi aç olarakta devam edilmeli :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

eğer kramptan korkuyorsan magnezyum alımını arttırabilirsin.bir keresinde gnc mağazasına girdiğimde likit magnezyum gördüm.eminim sanada faydası olacaktır.ve tavsiyem günlük vitamin alımını dahada arttırman.vitaminler senin daha dayanıklı olmanı ve daha uzun süre antreman yapmanı sağlacaktır.

http://******/tr/products.asp?ID=7&CID=32&PID=157&title=Magnesium%20Liquid%20with%20B6-250%20mg-25%20ml%20(S%FDv%FD%20Magnezyum)

anladım çok sağol, yok sabah kahvaltıda yerim diye düşünmüştüm kayısıyı nox plode artık kullanmıyorum artık nano vapor ;) tavsiye ederim çok iyi weightlifter magnezyum u da olmadı sabah ıcerım kahvatıdan sonra..

Back
Yukarı