BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
vaporla beraber içebilirsin magnezyumu.likit olduğundan eminim vapordan daha hızlı kana karışır :)

sen sağol efe.ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.senin bu boğaz yarışın ne zamandı :) inşallah güzel bir sonuç alırsın,emeklerine değer.olmazsa bile üzülme bu öğrendiklerinle seneye kesin 1.olursun :)

aynen haberleşelim gene :) sağolasın.. Bende ne zaman istersen sana yardımcı olurum ;)
yarış bu pazar, bakalım neler olucak, en azından bitirebilirim inşallah, sağsalim :)

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen cumartesi izmir'de kervan pasajında ************ isimli supplement mağazasından BSN NO Xplode aldım, ilk defa kullanıyorum. etkisinin bariz hissedildiği yorumu yapılmış heryerde, ancak ben bariz bi etki göremedim. önerilen kullanıma tamamen uymama rağmen hiçbir fark hissetmedim. belki hafif kalp atışlarımda hızlanma olabilir ama o da psikolojik gibi, öyle bariz bi enerji hissetmiyorum.

tavsiye eden arkadaşım ürünü pet şişede çalkaladığımda inanılmaz köpürüp patlayacağını söyledi. daha önce kullanmış olan arkadaşımla denedik, doğru düzgün köpürmedi. patlama şişme olmadı. tadında bi sorun olmadığını ama tam homojen çözünmediğini söylüyor daha önce kullanmış olan arkadaşım.

internet sitesinden de satış yapan bir mağaza ************.com. dükkanın şekline şemaline bakınca güvenilir bir yere de benziyor. ürün sahte olabilir mi? napmalıyım? bu dükkan hakkında bilgisi olan var mı?

edit: firma adı vermek yasak sanırım, sansürlendi :)

Pump ve mental focus artışı oldukça belirgin herkese tavsiye ederim . Tad olarak Limonlusunu tavsiye etmiyorum tadı çok kötü diğer aromalarını deneyin . Gaspari Superpump ve BSN NO-Xplode bu alanda gerçekten iyi ürünler .

arkadaşlar 1.5 aydır yapıyorum bu sporu şimdiye kadar whey ve glutamin kullandım..7.5 kilo kadar kilo artışım oldu ki amacım bir 7.5 daha..sizce kullanmalımıyım..çok sağlam ve öğün atlamadan besleniyorum bütün bunlara rağmen zararı varmıdır acaba..yardım eden olursa çok makbule geçer

15 yaşındayım protein ve amino kullanıyorum bu ürünüde eklemek istiyorum 7 aydır yapıyorum bi sakıncası volurmu?

son bişey sorcam kardeşim ben hardline %100 whey protein ve hardline bcaa 130 kapsül kullanıyorum onları değiştirmeden ilavemi edeyim yoksa yeni bi kombinemi tavsiye edersin?

Back
Yukarı