ürünle birlikte geçen ilk idmanımın ardından birşeyler yazalım buraya...
son öğünümü saat 6 da ofisten çıkmadan yedim,saat 7.30 gibi eve geçtim ve 8 gibi üründen bir ölçekten çok daha az aldım,nedeni ise ne olur ne olmaz millette yan etkileri görülmüş ben bu şekilde deniyim dedim...
ardından 3 tablet amino aldım ve 8.30 gibi spor salonuna geçtim,bende ilk yarım saatte hiçbirşey yoktu,çok şey bekleyerek idmana başladım,ağır kaldırmaya devam ettim ama yine herşey eskisi gibiydi 22.5 dumble bicepste halen 10 tekrara 2. setten sonra ulaşamıyordum...neyse dedim bakalım ben devam ettim idmana,tam saat şöyle 9-9.20 oldu,biceps partlarının ve setlerinin sonu tricepse geçicem sanki bir anda atağa geçmiş koşu atı gibi hiç durmadan ağırlıkları kaldırmaya başladım,o an farkına varmıyorsunuz,bianda değişim sizin farketmediğiniz anda başlıyor,devam ettim , hatta biceps ve triceps setlerimi tüm 5er hareketimi tamamladım üstüne bide 2şer harekette süperset yaptım,yani araya dinlenme vermeden biceps curl ve pulldown gibi...müthiş bi zevkti,idman sonunda halen daha enerjim vardı ve idmanın başında 2. sette 10 tekrardan fazla yapamadığım 22.5 kg dumble ların başına geçtim ve 3 set 12-14 ortalama tekrar yaptım...

...bu değişimleri görmek insanın bu spor daki tatmin duygusunu arttırıyor bence...hattaa devam ediyimmi daha dedim ama yok kollar kasılmıştı,ve iyice şişmişti,dedim bugünlük yeter...idmandan hemen sonra tekrar 3 tablet aminomu ve 2.5 ölçek protein tozumu içtim ve eve geçtim...
bende yan etki olmadı hergün zaten 1-1.30 gibi uyuyordum yine 1.30 gibi yatağa geçtim...
ama benceee güzel bir yanı var sizi tok tutuyor,yani bu ürünü kullanırken gece yemeklerine son diyebilirsiniz...tabi idman saatleriniz benim gibi akşam 8-8.30 gibiyse bu geçerli olur.
ve yine benim önerim bu ürünü hergün kullanmayın,2 günde 1 en iyisi veya 3 ,yani ben en azından öyle yapıcam,ürünün ciddi bir performans etkisi var yani bu çok kullanılınca bence kalbi ve diğer organları çok fazla yorduğunuz için gelecekte iyi olmaz gibi...motoru modifiye edilmiş bir araba gibi düşünün...modifiye etmeden önceki hali 200bin km yi görebiliyorsa,turbolanmış yüklenmiş bi aracınki anca o kullanımla 80bin km daha görür

...