BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
sorduğun sorunun yeri bura değilderken ben xplode yanında bunları kullanmamın bi sakıncası varmı yada yararı iyimi olur diye sordum çünkü xplode hakkında yorrum yapıyor herkez xplode konuşulan biyerde alakasız bişe sordumu düşünmüyorum. yaklaşık 1 yıldır bb yapıyorum iş saatlerim uyduğu kadar düzenli antreman yapmaya çalışıyorum

Kalp daha fazla kan pompalama ihtiyacı duyuyor . Buda onu yoruyor.

yanlış mantık yurutuyorsunuz.olay aslında düşündüğünüzün tam tersi.yanlışlıgını da açıkca anlatmaya çalışayım.
1 mm damardan geçen kan 2 mm damardan daha kolay geçmez mi? damarlarınız genişledikçe daha sert antremanlar çıkarmaya daha elverişli olursunuz.damarları dar olan birisi antremanın şiddetini arttırdıkça kan basıncı artar, tansiyonu yükselir, kasları yeterli derecede beslenemez.zaten basitçe düşüncek olursanız, bu ürünler damar genişlettiğini gizleyerek veya ufacık bir yere yazarak değil, "damarlanırınızı genişletir" diyerek reklam unsuru olarak kullanıyor.
üstüne kalp hastalarının veya uzun yıllar sigara içenlerin damar tıkanıklığı,damar daralması gibi sorunlarla ameliyat oldugunu düşünürseniz demekki geniş damar, kan dolaşımı icin daha iyi.
ancak ve ancak ritim bozuklugu,gizli kalp ve aklıma gelmeyen bu tarz sorunları olanlar zaten performans artırıcı hicbir urun kullanmasın, bunu solememize gerek yoktur sanırım.

yanlış mantık yurutuyorsunuz.olay aslında düşündüğünüzün tam tersi.yanlışlıgını da açıkca anlatmaya çalışayım.
1 mm damardan geçen kan 2 mm damardan daha kolay geçmez mi? damarlarınız genişledikçe daha sert antremanlar çıkarmaya daha elverişli olursunuz.damarları dar olan birisi antremanın şiddetini arttırdıkça kan basıncı artar, tansiyonu yükselir, kasları yeterli derecede beslenemez.zaten basitçe düşüncek olursanız, bu ürünler damar genişlettiğini gizleyerek veya ufacık bir yere yazarak değil, "damarlanırınızı genişletir" diyerek reklam unsuru olarak kullanıyor.
üstüne kalp hastalarının veya uzun yıllar sigara içenlerin damar tıkanıklığı,damar daralması gibi sorunlarla ameliyat oldugunu düşünürseniz demekki geniş damar, kan dolaşımı icin daha iyi.
ancak ve ancak ritim bozuklugu,gizli kalp ve aklıma gelmeyen bu tarz sorunları olanlar zaten performans artırıcı hicbir urun kullanmasın, bunu solememize gerek yoktur sanırım.

Geniş damar iyidir zaten normal bi insanın tıkanıklığı falan olmuyor ama fazla kafeininde kalp için iyi olmadığını bilmeniz lazım. Ve bunlar ekten genişletiyor.

geniş damarın kalbi daha çok yoracağını nasıl anlayamıyorsunuz bilmiyorum.1 mm genişliğinde olan damardan akan kanın hızı x ise bu seviye 2 mm-3 mm ye çıkarsa kanın düzgün bir biçimde akması için kalp daha hızlı ve daha fazla kan pompalayacaktır aynı akışı yakalayabilmek için.mantıklı olanda budur zaten.sadece biraz düşünün yeter.beyin bedava :)

arkadaşlar merhaba, ben ürünü yeni aldım kısmetse bugün kullanmaya başlıycam fakat işlerim sebebiyle akşam eve 7 gibi gidiyorum tabi karnım açbir şekilde yemek yemeden de salona gidiyorum aç karnına nox'u içicem spordan sonra protein tozumu alıyorum fakat eve geçincede yemek yesem bir zararı olur mu bana? teşekkürler,

arkadaslar ben bu ürünü aldım ve iki anremanda kullandım.. ama sanırım ters bir etki yaptı.. beslenme programım sabah ac karına 30 gr whey ardından sandwichle kahvaltı (malumunuz okul) 3 saat sora gene bir ekmek arası bi öğün.. dersten sora 30 gr protein 1 saat sora no xplode 30 dk sora da antreman.. antreman sonrası gene bir doz protein aksam yemegi gece yatarken de süt içtim..üzerinde yazan talimatlara uygun şekilde kullandım.. kafein almadım vücuda cay bile içmedim.. ama sadece protein kullanırken rahatlıkla tamamladığım antrenman programının yarısında enerjim bitti.. neden olabilir acaba?

7 yaşından beri sporun içindeyim 19-20 yaşlarından beride aksatmadan ama abartmadan bu spora ağırlığı verdim...bakalım bi kaç ay önce bu tarz bi idman öncesi enerji ve güc kaynaklı hap kullanmıştım adı hydroxycutdı,ciddi anlamda etkiliydi oda...şuan tavsiyeler üzerine NO-Xplode dün almış bulunuyorum,yanındada universal amino tech ve bitmiş olan optimum whey protein tozundan aldım...kombine edip kullanıcagm...etki ve tepkilerini görüceğiz bakalım...

Antrenman olmayan günlerde kullanılmasının amacı nedir ve kullanmalı mıyız?

amacı hem beta alanine creatine gibi maddelere off günlerdede iyileşirken ihtiyaç duyman ve kaslara besin gitmesini artırmak için ama bence pre workoutları off günlerde kullanmak yinede gereksiz :)

ürünle birlikte geçen ilk idmanımın ardından birşeyler yazalım buraya...
son öğünümü saat 6 da ofisten çıkmadan yedim,saat 7.30 gibi eve geçtim ve 8 gibi üründen bir ölçekten çok daha az aldım,nedeni ise ne olur ne olmaz millette yan etkileri görülmüş ben bu şekilde deniyim dedim...
ardından 3 tablet amino aldım ve 8.30 gibi spor salonuna geçtim,bende ilk yarım saatte hiçbirşey yoktu,çok şey bekleyerek idmana başladım,ağır kaldırmaya devam ettim ama yine herşey eskisi gibiydi 22.5 dumble bicepste halen 10 tekrara 2. setten sonra ulaşamıyordum...neyse dedim bakalım ben devam ettim idmana,tam saat şöyle 9-9.20 oldu,biceps partlarının ve setlerinin sonu tricepse geçicem sanki bir anda atağa geçmiş koşu atı gibi hiç durmadan ağırlıkları kaldırmaya başladım,o an farkına varmıyorsunuz,bianda değişim sizin farketmediğiniz anda başlıyor,devam ettim , hatta biceps ve triceps setlerimi tüm 5er hareketimi tamamladım üstüne bide 2şer harekette süperset yaptım,yani araya dinlenme vermeden biceps curl ve pulldown gibi...müthiş bi zevkti,idman sonunda halen daha enerjim vardı ve idmanın başında 2. sette 10 tekrardan fazla yapamadığım 22.5 kg dumble ların başına geçtim ve 3 set 12-14 ortalama tekrar yaptım...:)...bu değişimleri görmek insanın bu spor daki tatmin duygusunu arttırıyor bence...hattaa devam ediyimmi daha dedim ama yok kollar kasılmıştı,ve iyice şişmişti,dedim bugünlük yeter...idmandan hemen sonra tekrar 3 tablet aminomu ve 2.5 ölçek protein tozumu içtim ve eve geçtim...
bende yan etki olmadı hergün zaten 1-1.30 gibi uyuyordum yine 1.30 gibi yatağa geçtim...
ama benceee güzel bir yanı var sizi tok tutuyor,yani bu ürünü kullanırken gece yemeklerine son diyebilirsiniz...tabi idman saatleriniz benim gibi akşam 8-8.30 gibiyse bu geçerli olur.

ve yine benim önerim bu ürünü hergün kullanmayın,2 günde 1 en iyisi veya 3 ,yani ben en azından öyle yapıcam,ürünün ciddi bir performans etkisi var yani bu çok kullanılınca bence kalbi ve diğer organları çok fazla yorduğunuz için gelecekte iyi olmaz gibi...motoru modifiye edilmiş bir araba gibi düşünün...modifiye etmeden önceki hali 200bin km yi görebiliyorsa,turbolanmış yüklenmiş bi aracınki anca o kullanımla 80bin km daha görür :)...

3 adet deneme paketi bitirdim buda toplamda 3/2 DEN 4 idman yani. karıncalanma dısında pek bir etki göremedim blue raz. aroması leş.

Benim için Superpump ve jacked daha etkiliydi nox'a göre. Bayram dönüşü nano vaporu deniyeceğim. Bakalım nasıl bir etki vericek...

uykusuzluk yapmasi disinda hic bir etkisini goremedim. antrenmani da aksamlari yaptigim icin kullanmaktan vazgectim. sirf bitirmek icin sabahlari ise yurumeden once 1,5 olcek aliyorum. oglene kadar ayik oluyorum en azindan :) ben bu urunu tavsiye etmiyorum. bunun yerine cellmass alirsaniz en azindan bir gelisim gorursunuz.

Back
Yukarı