bu urunun etkisini arttırması icin yapılması gereken birsey var mı? yada yanına tavsiye edilen bi supplement, protein tozundan baska. cunku bugun aldım, enerji patlaması oldu ama daha onceden denedigimde yasadigim pompa etkisi olmadı. tesekkurler
Arkadaşlar..Size sahte diye tabir edilen supplementler konusunda bir şey anlatıcam..Ben adanada oturuyorum..Dün cellmass ve no-xplode almak için amerikan pazarına gittim..Orda yıllardır tanıdığım bir abimiz var parfüm kıyafet vitamin vs hep ondan alırım..Bilirimki bana sahte birşey vermez ailecek yıllardır görüşürüz..İstediğim bsn ürünleri onda kalmamış..Bende almadan çıkıyordum..adam dediki orhan birkaç yerde var bu pazarda gidip oralardan alsana..Abi dedim sahte çok o yüzden güvenemiyorum..
Bana dediğini aynen yazıyorum..
" Bak kardeş..Şurdaki dükkandaki adam benim düşmanım diyecek kadar sevmediğim bir adam.Onda istediğin ürünler var ve git gözü kapalı al..Ben sana bunu söylüyorsam heleki hiç sevmediğim bir adama seni gönderiyorsam bir bildiğim vardır..Bu pazarda kesinlikle sahte supplement olmaz..Adı çıkmış bir kere..Gideceksin neresi ucuz veriyorsa gönül rahatlığıyla ordan alacaksın..Eskiden protein tozlarının yerine süt tozu leblebi tozu falan koyarlardı..Ama bu 10 sene önceydi..Şimdi bu pazarda hiç kimse sahte ürün satmıyor..Çünkü gerek yok çok rahat bir biçimde bu ürünleri çok çok uygun fiyatlara temin edebiliyorlar..Gözün kapalı neresi ucuza veriyorsa al "
Bende bunun üzerine gittim 1 adet no-xplode ve 1 adette cellmass aldım çıktım hemde yeni verisyon AVPT li olanlarından son kullanma tarihleri 20011..İkisini ne kadara aldım derseiniz..130 TL verdim..
Eğer bu anlattıklarıma güveniyorsanız..Türkiyede satılmayan ürünleri amerikan pazarından rahatlıkla hiçbir sahte endişesi olmadan temin edebilirsiniz..
evet arkadaslar ürün sabah geldi ve birazdan kullanıp idmana gidicem bakalım neler olacak
berbes = bende no-xplode u amerikadan 40$ a aldım kargo hariç tabi dahil 65$ a geldi.ben supplementlerimi genelde amerikadan alıyorum.ankarada tek guvendiğim yer bir kaç markanın iç anadolu bölge dagıtıcısıdır.kızılayda yerleri.
aslında 65 dolar iyi fiyat bence..Yanına birşey daha ekleseydin biraz daha ucuza mal edebilirdin..
bench_O animal pak la kombinesi faydali oldumu bide hangi aromanin tadi iyi**?????????*Bugun kullanmaya başladım bu ürünü, pump etkisini kesinlikle hissettiriyor. Çok beğendim inş böyle devam eder.. Animal pak ile kombine edıorum.