VG de 5.yılımda ilk nox ürünümü bu ürün olarak kullandım. İzlenim olarak, belirtilen yan etkilerin hiçbiri (karın ağrısı, bulantı, ishal çarpıntı, baş dönmesi) olmadı. Kullanım olarak akşam 18.30 da yemek yedim, 18.45 de yemek bitti, 20.20 ye kadar hiçbirşey yemedim ve iki ölçek noxplode içip yarım saat sonra antrenmana başladım. Etki olarak, salondakilerin bazıları çok abartıyordu, mesela ilk kullanımda bench de 10 ar kilo artar, tüm ağırlıklarda %20 artış olur ilk kullanımda diyenler oldu, ben abartı olarak gördüm. Steroid bile kullansanız ilk defada bu kadar etki etmez bence. Bugün omuz günümdü zaten omuzda yüksek tekrar benimsemiştim, genelde 15-12 arası yapıyordum. Etkil olarak, 12 de yorulduğum kilolarda çok rahat 15 i gördüm 20 de çıkardı. Ayrıca salona geç gittiğimden dolayı (nox içmejk için yemekten sonra 1.5 saatten fazla bekledim normalde 1 saat beklerdim) hareketleri hiç dinlenmeden yaptım, üzerine de triceps girdim. Eskiden dinlererek yaptığım kiloları dinlenmeden yaptım. Ama kolumu da sakatladım sanırım ağrı var bayağı normal idman ağrısı değil. Bu ürünü ilk kullanacaklara önerim forumdakileri okuyup ve sağda solda duyduklarınız ile çok gaza gelmeyin ilk günden, benim gibi paldır küldür yallah dinlenmeden veya daha önce basmadığınız ağırlıklara birdenbire abanmayın. Tabii kilolaları arttırın ama kontrollü gidin. Gerçekten yapay bir pump etkisi var çünki. Ek bir güç olsa bile eklemler buna hazır mı?
Bir de şunu soracağım, tecrübeli biri dedi, 4 saat aç bekle sonra nox u vur çok daha etkili olur dedi. Bir başkası da dedi son yemekten sonra 2 saat beklemene gerek yok 1 saat yeter dedi. Sizin izlenimleriniz nedir?