nirvana007
Üye
Arkadaşlar merhaba,işim dolayısıyla sabah 9 da idman yapmaktayım.Kahvaltı yapsam 2 saat bekleyemiyorum.Aç karna idman yapsam uygun olur mu?
telepati keyfimizfen değil çalışıyoruz.yoksa ben de istemem sabah salona gitmeyi[DOUBLEPOST=1413668762][/DOUBLEPOST]Peki sabah 9-10 mu akşam 9-10 mu daha verimli olur sizce? Sabah vücut yeni uyanmış oluyor akşam bitmiş oluyor e gündüz mesai var nolacak bu işSabah sporu demeyin bana ne gerek var bu iskenceye..vucut yeni uyanmis gune 1 0 yenik basliyorsun..yorgun argin gunu gecir sonra...en guzeli ve zinde olunan vakit bence 15 00 17.00 arasi diger saatlerle cok farkediyor..en az yuzde 25 daha verimli(bana gore)
Imkaniniz yoksa..sabah aç olarak yapmayin..en azindan yarim saat 45 dk once muz yulaf yada kaliteli sivi karbo alimi yapin..bence aksam 21.00 daha verimli olur..en azindan spordan 2saat ve 1saat once gerekli takviyeleri(beslenme) yapip gidersiniz..telepati keyfimizfen değil çalışıyoruz.yoksa ben de istemem sabah salona gitmeyi[DOUBLEPOST=1413668762][/DOUBLEPOST]Peki sabah 9-10 mu akşam 9-10 mu daha verimli olur sizce? Sabah vücut yeni uyanmış oluyor akşam bitmiş oluyor e gündüz mesai var nolacak bu iş![]()