Sabah aç karna idman

Arkadaşlar merhaba,işim dolayısıyla sabah 9 da idman yapmaktayım.Kahvaltı yapsam 2 saat bekleyemiyorum.Aç karna idman yapsam uygun olur mu?

aç karna idman kas gelişimi için olumsuz olabilir
ayrıca vucut kalp dolaşım sistemi vs rölenatiden birden hızlanmaya alışık değildir
o yüzden sıkıntılı olabilir
mümkünse aç karna hacim antremanı yapmayın

cardio yapılabilir 30 dakika yürüyüş sabahları yağ yakımı için fakat ağırlık antremanı için uygun değildir

Bende diyorum ki aç karnınada idman yapılır eğer önceki günde çok çok aç kalmamışsan bi sıkıntı olmaz ama bi antrenman öncesi içeceği içmen iyi olabilir ve ısınmak, ısınmak çok önemli sabah idmanında çünkü uyandıktan 1 saat sonra vücut anca kendini açıyor.

Antrenmandan 1 saat once uygun bir shake icersen sorunu buyuk olcude cozersin. Tabi uyanir uyanmaz biraz hareketlenip vucudunu da uyandirman gerek.

Arkadaşlar selam, ben bir başlık altında birşey sormak istiyorum ve herkes okusun fikrini yazsın istiyorum. Bu sitede var mı öyle birşey yoksa boyle herhangi bir konunun altına alakasız bir şekilde mi yazıyoruz? yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

birilerini davet et yazıyor kutuda. kimseyi tanımıyorum ortaya yazamıyoruz sanırım :([DOUBLEPOST=1413633182][/DOUBLEPOST]bir de kullanıcı ismimizi nereden değiştiriyoruz? arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. bir sürü sorum var

Son düzenleme:
Başlık açamadıysanız, danışacağınız konu ile ilgili bir başlık bulup o kanal üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz.

bilimsel olarak ağırlık antremanı için en uygun saat 16:00 dan sonra yani öğleden sonrasıdır harbidende öğleden sonra yada akşam daha verimli geçiyor antreman ha reg park sabah 5 gibi antreman yaparmış ama o pro imkan geniş enerji bulur

Saatten ziyade vucuda 2 ana ogunu vermeninde artisi var.yazli kışli oglen 1 gibi yaparim hep antrmanimi.2ana 1 ara ogunu yemis olurum.ogleden sonra tam tersi enerjim azalmaya basliyor.

Sabah sporu demeyin bana ne gerek var bu iskenceye..vucut yeni uyanmis gune 1 0 yenik basliyorsun..yorgun argin gunu gecir sonra...en guzeli ve zinde olunan vakit bence 15 00 17.00 arasi diger saatlerle cok farkediyor..en az yuzde 25 daha verimli(bana gore)

Sabah sporu demeyin bana ne gerek var bu iskenceye..vucut yeni uyanmis gune 1 0 yenik basliyorsun..yorgun argin gunu gecir sonra...en guzeli ve zinde olunan vakit bence 15 00 17.00 arasi diger saatlerle cok farkediyor..en az yuzde 25 daha verimli(bana gore)
telepati keyfimizfen değil çalışıyoruz.yoksa ben de istemem sabah salona gitmeyi[DOUBLEPOST=1413668762][/DOUBLEPOST]Peki sabah 9-10 mu akşam 9-10 mu daha verimli olur sizce? Sabah vücut yeni uyanmış oluyor akşam bitmiş oluyor e gündüz mesai var nolacak bu iş :confused:

Son düzenleme:
telepati keyfimizfen değil çalışıyoruz.yoksa ben de istemem sabah salona gitmeyi[DOUBLEPOST=1413668762][/DOUBLEPOST]Peki sabah 9-10 mu akşam 9-10 mu daha verimli olur sizce? Sabah vücut yeni uyanmış oluyor akşam bitmiş oluyor e gündüz mesai var nolacak bu iş :confused:
Imkaniniz yoksa..sabah aç olarak yapmayin..en azindan yarim saat 45 dk once muz yulaf yada kaliteli sivi karbo alimi yapin..bence aksam 21.00 daha verimli olur..en azindan spordan 2saat ve 1saat once gerekli takviyeleri(beslenme) yapip gidersiniz..

Back
Yukarı