Poylotunma
Üye
Arkadaşlar sporda 2. ayımı disiplinli bir çalışma ve beslenmeyle doldurdum,elime yeni bir program var bu programı haftada 4 gün uygulamak istiyorum. Nasıl olabilir sizce Yaş:21 Boy:181 Kilo:77 Kol:37 Omuz:123
Tabi öyle ama 3 gün çalışılırsa her kas grubu haftada 1 kez çalışmış oluyor bu uzun bir süre değil mi dinlenme için.. Göğüs biceps mesela Pazartesi diğer antrenman haftaya Pazartesi,çok hırpalamak lazım o da daha 2 aylık bir sporcu için fazla mıdır kafamdaki soru buProgram güzel program bende yamıştım zamanında. Yanlız bu program standarttır herkese yazdığı programı yazmıs hoca. Tavsiyem 4 gün deil 3 gün çalış bunu ama agır çalış maksimum çalış, dinlendiğin günlerde kaslar daha çok gelişir. 4 gün çalışırsan kasların dinlenemez yeterince. Beslenmenide iyi yaparsan baya geliştiren bi program.
Göğüs biceps olarak yapıcam muhtemelen fakat 3 gün yeterli midir bu programa? Pazartesi Çarşamba cuma mesela,dinlenme günleri fazla olmasın.. Ya da 4 gün nasıl uygulanabilir bu programapazartesi günü göğüsle triceps çok ağır olmuş zaten bi ton göğüs hareketi yapıyorsn göğüs çalışırken tardımcı kas grubu olarak triceps te baya yoruluyor yerinde olsam z barı veya pushdown u kesinlikle çıkarırım hangisinde iyi hissediyorsan programında o kalsın