Programım hakkında fikirlerinizi istiyorum

Arkadaşlar sporda 2. ayımı disiplinli bir çalışma ve beslenmeyle doldurdum,elime yeni bir program var bu programı haftada 4 gün uygulamak istiyorum. Nasıl olabilir sizce Yaş:21 Boy:181 Kilo:77 Kol:37 Omuz:123
GLJ_RUl2.jpg

Program güzel program bende yamıştım zamanında. Yanlız bu program standarttır herkese yazdığı programı yazmıs hoca. Tavsiyem 4 gün deil 3 gün çalış bunu ama agır çalış maksimum çalış, dinlendiğin günlerde kaslar daha çok gelişir. 4 gün çalışırsan kasların dinlenemez yeterince. Beslenmenide iyi yaparsan baya geliştiren bi program.

Program güzel program bende yamıştım zamanında. Yanlız bu program standarttır herkese yazdığı programı yazmıs hoca. Tavsiyem 4 gün deil 3 gün çalış bunu ama agır çalış maksimum çalış, dinlendiğin günlerde kaslar daha çok gelişir. 4 gün çalışırsan kasların dinlenemez yeterince. Beslenmenide iyi yaparsan baya geliştiren bi program.
Tabi öyle ama 3 gün çalışılırsa her kas grubu haftada 1 kez çalışmış oluyor bu uzun bir süre değil mi dinlenme için.. Göğüs biceps mesela Pazartesi diğer antrenman haftaya Pazartesi,çok hırpalamak lazım o da daha 2 aylık bir sporcu için fazla mıdır kafamdaki soru bu

pazartesi günü göğüsle triceps çok ağır olmuş zaten bi ton göğüs hareketi yapıyorsn göğüs çalışırken tardımcı kas grubu olarak triceps te baya yoruluyor yerinde olsam z barı veya pushdown u kesinlikle çıkarırım hangisinde iyi hissediyorsan programında o kalsın
Göğüs biceps olarak yapıcam muhtemelen fakat 3 gün yeterli midir bu programa? Pazartesi Çarşamba cuma mesela,dinlenme günleri fazla olmasın.. Ya da 4 gün nasıl uygulanabilir bu programa

Back
Yukarı