Merhaba spora 1 haftadır başladım

Daha önce evde spor mekik filan çekiyordum yaş 22 daha 1 haftadır spora başladım protein tozu şuan kullanmiyorum sabahları 2 adet yumurta haşlama yiyorum bide tavuk göğüs haşlıyorum yiyorum spor günleri tavsileriniz neler.
YNRAdV.jpg
[/IMG][DOUBLEPOST=1508439975][/DOUBLEPOST]Şuan vucut resimdeki gibi

Eklentiler

• 20171019_203547-1.jpg
    20171019_203547-1.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 343
Dostum Evde Sen Mekik Şınavına Devam Et şimdilik Protein Tozu İhtiyacın yok Vücudun Şuan İçin 10 Numara İlerde Güzel Bir Fizik Çıkıcakki Şimdiden düzgün Sporu Bırakma Tavsiyem Bu Beslenmeni Orantılı şekilde Aksatmadan ye

Casper_VIA_V3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum Evde Sen Mekik Şınavına Devam Et şimdilik Protein Tozu İhtiyacın yok Vücudun Şuan İçin 10 Numara İlerde Güzel Bir Fizik Çıkıcakki Şimdiden düzgün Sporu Bırakma Tavsiyem Bu Beslenmeni Orantılı şekilde Aksatmadan ye

8

Çok teşsekkür ederim

Bu işin belki de en önemli noktası beslenme.
En çok üstüne düşmen gereken olayda o bana sorarsan.
Düzgün beslenirsen zaten protein tozu vs gibi takviyeleri kullanmana gerek kalmaz güzel sonuçlar alırsın.
Onun dışında yeni başlayanlar genelde hareket formları çok bozuk oluyor ve salonda ki diğer kişilere bakarak o 10 kg ile yapıyorsa ben 15 kg ile yaparım gibi olaylara girip sakatlıklara davetiye çıkarıyorlar.
Bu noktalara dikkat etmeni öneririm.

Bu işin belki de en önemli noktası beslenme.
En çok üstüne düşmen gereken olayda o bana sorarsan.
Düzgün beslenirsen zaten protein tozu vs gibi takviyeleri kullanmana gerek kalmaz güzel sonuçlar alırsın.
Onun dışında yeni başlayanlar genelde hareket formları çok bozuk oluyor ve salonda ki diğer kişilere bakarak o 10 kg ile yapıyorsa ben 15 kg ile yaparım gibi olaylara girip sakatlıklara davetiye çıkarıyorlar.
Bu noktalara dikkat etmeni öneririm.
Teşşekkürler

Mekik çeke çeke omurga-boyun sinirlerine zarar verip bel-boyun fıtığı olursunuz. Karındaki baklavaları görmek istiyorsan diyet ve kardiyo yapman daha sağlıklı olacaktır. Daha Dur yeni başlamışsın spora proteini tozdan değil yemekten al. belli bir seviyeye gelince kadar öğün sayısını artırmaya başlayabilirsiniz.

Back
Yukarı