evet hocam var hem kas geliştirmek daha doğrusu estetik bir görüntü olmasını sağlamak bulk'a girebilirim eğer bu program amacıma ulaştırırsa beni sizin fikriniz nedir bu program ile ilgili?selam kardesim, amacın nedir? Kas kütlesi kazanmak mı? Yoksa kilo vermek mi? Tam olarak bir amacın var mı?
biliyorum bu program sadece bir örnek ve dinlenmem 90 saniye set arası 30 saniye yani aslında amacım şu vücuda benzerlikte olan bir vücut sahibi olabilmekKas kütlesini arttırmak icin agırlık kaldırmalısın. Zorlanmayan ve yorulmayan kas gelismez ve büyümez. Bu artreman programı ile cok fazla büyüme yapamassın ama sekillendirme yapabilirsin. Bu program ve süper iyi bir beslenme ile 20 dakika sürekli antreman 5 dakika ara, 20 dakika sürekli antreman 5 dakika ara ve sonunda cıkartabildigin kadar pushup ile evde hacimde kazanabilirsin. Ayrıca kendini yukaridaki antreman ile sınırlı tutma, evde yapabilecegin daha cok fazla antreman var.
zaten 1 yıldan beri salonda çalışıyorum ve oradan sıkıldığım için evde böyle kendi kendime daha rahat ve farklı olabilmesi için program hazırlamaya çalışıyorum biliyorum o fotoğrafta ki adonisler zor fakat diğer bölgeler abartılacak kadar olmadığını düşünüyorumkardeşim o vücudu evde yapamazsın mağalesef[DOUBLEPOST=1488040456][/DOUBLEPOST]Ayrıca her önüne gelen öyle bir vücut yapamıyor genetik gibi faktörlerde var onu geçtim o vücudu yapman için en az 1.5 2 yıl harcaman lazım body e
Hocam amaç kas gelişimi ise evet evde yapılabilir.Calisthenics diye bir olay var yahu daha yazıyorlar yok ağırlıkmış yok spor salonuymuş kas'a gerekli gerilimi yüklediğin an zaten gelişir.Eki Görüntüle 45480 Eki Görüntüle 45481 Merhaba gördüğünüz gibi kendime bir program hazırladım sizce bu program işe yarar mı spor salonuna gidemiyorum şu sıralar onun yerine evde böyle bir program uygulayıp beslenmemi protein ağırlıklı yaparsam fit olabilir miyim?
Valla çok iyi anlatmışsınız alacağım barfiks demiri o halde ve bir şey soracağım şey şu vücuda böyle çalışmaya 1 yıl falan devam etsem kavuşabilir miyim ?Hocam amaç kas gelişimi ise evet evde yapılabilir.Calisthenics diye bir olay var yahu daha yazıyorlar yok ağırlıkmış yok spor salonuymuş kas'a gerekli gerilimi yüklediğin an zaten gelişir.
Program iyi ama Sırt yok en kısa sürede bir barfiks demiri alırsanız çok iyi edersiniz.
+ Göğüs için tek hareket koymuşsunuz bacağa baya bi önem vermişsiniz.
Benim programım bu şekilde isterseniz sizde uygulayabilirsiniz.
Barfiks 4xMax
Dips 4xMax
Inverted row 4xMax
Şınav 4xMax
Chin up 3xMax
Diamond şınav 3xMax
Haftada 1 Gün Bacak(Haftanın son antreman günü ust vucut + bacak )
Ben dips için kanepeleri çevirdim inverted row için kanepelerin ortasına demirden çubuk koydum.
Ben spor salonu felan aramıyorum şınav çekebileceğim her alan benim için bir spor salonu![]()
Hedef belirlemek güzel fakat daha önemli şeyler var bence. "Bu vücuda 1 yılda ulaşabilir miyim" gibi bir soru sorunca insanın aklına yazlıkçı sporcular geliyor. Kışın yiyip yatıp yaza bir kaç ay kala spor salonuna gelen insanlar gibi. Teşbihte hata aranmaz dostum sadece bir örnek. Amaç belirlemişsin güzel ama sen bunu bir alışkanlık haline getir. Eğer gerçekten amacın buysa ona ulaşmak için her şeyi yap.Kendini 1 yılda yapacağım gibi sınırlama. Kaç sene harcaman gerekirse gereksin uğraş pes etme. Gelişmeleri not al, fotoğrafla. Gözle görülür değişimler olunca zaten şevke geleceğini düşünüyorum. Kolay gelsin şimdiden.Valla çok iyi anlatmışsınız alacağım barfiks demiri o halde ve bir şey soracağım şey şu vücuda böyle çalışmaya 1 yıl falan devam etsem kavuşabilir miyim ?
haklısınız zaten 1 yıldan beri yapıyorum salon sporu fakat artık değişiklik için evde böyle yapmaya karar verdim yani şimdi gösterdiğim bu program hem hacim kazanıp hem şekillenebilir miyim eksiklerim neler söylerseniz mutlu olurum.Hedef belirlemek güzel fakat daha önemli şeyler var bence. "Bu vücuda 1 yılda ulaşabilir miyim" gibi bir soru sorunca insanın aklına yazlıkçı sporcular geliyor. Kışın yiyip yatıp yaza bir kaç ay kala spor salonuna gelen insanlar gibi. Teşbihte hata aranmaz dostum sadece bir örnek. Amaç belirlemişsin güzel ama sen bunu bir alışkanlık haline getir. Eğer gerçekten amacın buysa ona ulaşmak için her şeyi yap.Kendini 1 yılda yapacağım gibi sınırlama. Kaç sene harcaman gerekirse gereksin uğraş pes etme. Gelişmeleri not al, fotoğrafla. Gözle görülür değişimler olunca zaten şevke geleceğini düşünüyorum. Kolay gelsin şimdiden.
Hocam senin vücudunun nasıl geliştiğini ne durumda olduğunu bilemem ama 1 yılda gerçekten güzel bir vücut yapabilirsin.Valla çok iyi anlatmışsınız alacağım barfiks demiri o halde ve bir şey soracağım şey şu vücuda böyle çalışmaya 1 yıl falan devam etsem kavuşabilir miyim ?
Bu kadar kesin nasıl konuşabilirsin ki diyet yaparım ilk önce bulk sonra definasyon ve streoid iyi bir şey değilsevgili kardeşim diyet yapmadığın sürece ve anabolic streoidkullanmadığın sürece o vücüdü elde etmen imkansız
Ben kilo kaybetmek istemiyorum aslında kas inşa etmek için yapacağım onun için bir öneriniz var mı?[DOUBLEPOST=1488225128][/DOUBLEPOST]Bu hareketlerin hepsi iyi güzel ama eger hizli ve en iyi sekilde kilolarinizdan kurtulup, fit bir vücuda kavusmak istiyorsaniz benim size tavsiyem bir kürek cekme aleti alin kendinize. Bu aletler fazla yer kaplamiyor, yatagin altinda filan da saklayabilirsiniz. Cok yakin bir arkadasim yakin bir zamanda aldi ve su an vücudunun gecirdigi degisim inanilmaz. Bütün kaslari calistiriyor bu alet.
Peki şuan için ev de barfiks çekemiyorum ve dışarıda çıkamama gibi bir sorunum var barfiks çekememek çok büyük bir sorun işgal eder mi ve bir yılda 5-6 kilo kas kazanabilir miyim buna benzer ve bundan daha zor programlar ile?Hocam senin vücudunun nasıl geliştiğini ne durumda olduğunu bilemem ama 1 yılda gerçekten güzel bir vücut yapabilirsin.
Tek yapman gereken sayıları arttırmak zaten gerisi geliyor
Tabi ki merak etmek güzel sey bende merak ediyorum bazen 5 ayda göğüs kaslarım tam anlamıyla hacimlenirmi felan diye ama asla bırakmıyorum sporun insana kattığı çok şey var.
1 yılda o eleman gibi olamasan bile ciddi bir hacim ve estetik kazanırsın.Zaten spor geçmişinde var.
Tavsiyem en kısa sürede bir barfiks demiri alıp başlaman.
Benim programımı uygulayabilirsin tamamen kendim yazdım.
Calisthenics hakkında sorunuz olursa konusma açıp yada bu konu altında sorabilirsiniz bilgim kadarıyla yardım ederim.
Hocam şöyle düşünelim ev yapıyorsun evin ön cephesi tamam arka cephesi yokBen kilo kaybetmek istemiyorum aslında kas inşa etmek için yapacağım onun için bir öneriniz var mı?[DOUBLEPOST=1488225128][/DOUBLEPOST]
Peki şuan için ev de barfiks çekemiyorum ve dışarıda çıkamama gibi bir sorunum var barfiks çekememek çok büyük bir sorun işgal eder mi ve bir yılda 5-6 kilo kas kazanabilir miyim buna benzer ve bundan daha zor programlar ile?
Bir sorum olacak sen 1 yıl body yapmışsın bu süreçte elde ettiğin sonuç pek iyi değil sanırım .Vücudunun fotoğrafını atabilir'misin ? Ne durumda oluğunu merak ediyorum.Ben kilo kaybetmek istemiyorum aslında kas inşa etmek için yapacağım onun için bir öneriniz var mı?[DOUBLEPOST=1488225128][/DOUBLEPOST]
Peki şuan için ev de barfiks çekemiyorum ve dışarıda çıkamama gibi bir sorunum var barfiks çekememek çok büyük bir sorun işgal eder mi ve bir yılda 5-6 kilo kas kazanabilir miyim buna benzer ve bundan daha zor programlar ile?