Son düzenleme:
Hocam tebrik ederizde , bende ectomorf bir arkadas olarak bu isin sirrini ogrenmek isterim.
[DOUBLEPOST=1446310337][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1446310637][/DOUBLEPOST]boyum 1.87 yas 34 kilo 85.5 bir bucuk ayda 2 katım her yerim buyudu benimle baslayan endemorf arkadaslarda gelişme belirtisi yok kollarım onların 2 katı oldu ektemorf arkadaslar calısınca gercekten bir seyler oluyor ektemorflar agır gelişirdiye bir olaya inanmıyorum endemorf arkadasların 2 katı gorunuyorum vucut genişliği ve eni olarak 1 bucuk ayda tabi karbon hidrat tozuda kullandım bir paket moralinızi sakın bozmayın![]()
Tesekkur ederim cidden merakla bekliyorum ne zaman musait olursanizhoca yazıcam suan misafirim geldi senin için özel olarak cevap yazacagım
Muscletech Premium Mass Gainer 5440 bunu kullandım sadece antreman gunleri yarısı antreman öncesi yarısı sonrası yeni bitti .ögle yemeklerini iş yerinde yiyorum standart 2000kalorilik yemek tatlıda oluyorAnladim tebrik ederim onceki fotodan eser kalmamis fakat hala birkac sorum var.
1) Oglen tatli yiyormussunuz galiba bunun dogru oldugunu dusunmuyorum bide gainer hangi marka kullandiniz.
2) Ekmegi pilavi makarnayi beyaz mi tukettiniz.
3) Gaineri hergun tukettinizmi yoksa sadece antenman gunlerimi.
Hocam 2000calorilik ne yapiyorlar is yerinde yavMuscletech Premium Mass Gainer 5440 bunu kullandım sadece antreman gunleri yarısı antreman öncesi yarısı sonrası yeni bitti .ögle yemeklerini iş yerinde yiyorum standart 2000kalorilik yemek tatlıda oluyor
yukarıdada belirttigim gibi yeme alışkanlıgım değişmedi mesela antreman gunu oglen kalkar kahvaltı yaparım aksamda yemek veye ne varsa gece acıkırsam ufak tefek birseyler yerim onun için beyaz undan mamuller yiyorum, karasını yerseniz daha iyi olur[DOUBLEPOST=1446369807][/DOUBLEPOST]suan daha iyi oldugunu dusundugum elite mass muscle gainer aldım
ben inanmıyorum anlatmaz ıstediğimde buydu[DOUBLEPOST=1446409931][/DOUBLEPOST]hala vücut tiplerine inananlar var
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
corba sulu etli yemek birtabak pirinc pilavı tatlı yogurt ekmek salata, rus salatası ,kısır veya mercimek köfte ne yersen 4 bin kalori bile alabilirsın acık bufe bazı seyler yemekler işyerinde bu listeye göre verilira
Hocam 2000calorilik ne yapiyorlar is yerinde yav
o mercimeklikofteye bayilirimben inanmıyorum anlatmaz ıstediğimde buydu[DOUBLEPOST=1446409931][/DOUBLEPOST]
corba sulu etli yemek birtabak pirinc pilavı tatlı yogurt ekmek salata, rus salatası ,kısır veya mercimek köfte ne yersen 4 bin kalori bile alabilirsın acık bufe bazı seyler