Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kavga anında tartışırken korkuyorsanız vuracak haliniz yoksa biraz bekleyin biraz uzaklaşsın sonra beklemediği anında boş bulunduğu anda çok sert vurun birkaççkere eğer sert vurusanız bir şey yapamz bir taktikde savıunmanız iyi olsun
Senin adına sevindim, tebrik ederim...Lakin bu forumda böyle tavsiyelerde bulunmasak daha iyi değil mi? Oruçlu olduğun tahmininde de bulunursak, hani hoşgörü falan diyorum, sanki daha iyi olur gibi.?
senin kavgandan bize ne siteye nasıl adam dövülür yazacağına insanlar neden kavga etmemeli vs yazssasana ha şunuda diyim sadece ilk okul da 25 kere kavga ettim orta okulda 8 kere lisede 5 kere üniversitede yok musabakaları saymıyorum onlar kavga değildi boks kick boks aikido bilirim kavga sert vurmayla değil. 190cm lik ayılardan yumruk yemişliğim var insan dayak yemeyince kendi elini balyoz sanırmış sadece 1 kere dayak yedim bu arada oda 2 kişi karşı ikiside karakuşak tekvandocuydu