Kadın dediğin nasıl olmalı ?

cıddırık

Yeni Üye
Kadın dediğin nasıl olmalı??

Bu güzel :Dalıntı :D yazıdan sonra herkez düşüncelerini kısa ve öz olarak yazarsa sevinirim :)

_Kadın dediğin güzel olacak arkadaş
_Aklını evde tutacak kadar da akıllı..
_ Doğum günlerinde bir sıcacık öpücüğün yerini, tek taş bir De Beears'ın alamayacağını algılayacak kadar doygun olacak.
_Sadeliğin içinde farkedilir olabilmeyi, gösterişli kıyafetle bir tutmayacak.
_Gezip, eğlenmesini bildiği kadar, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin, soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilecek.
_ Eşini dostunu kollayacak ama içi vıcık vıcık dedikodu yumağının içinde kaybolmayacak.
_Marka düşkünü, moda düşkünü olmayacak kesinlikle...Takip edecek ancak yakışanı seçecek
_Sökük, paça boyu, fermuar dikmeyi bilecek, herseferinde terzi aranmayacak pırnık pırnık. Elinden her iş gelecek.
_Gömleklerini o ütüleyecek ve o gömleğe hangi pantolon yakışır bilecek.
_. 'Of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim' değil, 'sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme' olacak lügatında.
_Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek
_...Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürsüz yemeklerle işi olmayacak. şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe. Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri . Yahut pahalı parfümlerin sindiği, süslü püslü boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş. Buram buram kadın kokacak kadın dediğin
_ Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da...
Kadın dedigin işte böyle bir kadın olacak :D
Peki sizce kadın dediğin nasıl olmalı ??

Son düzenleyen: Moderatör:
kadın var can eriği gibidir kah tatlı kah koruk
kadın var üzüm gibidir yenilir olsada goruk olsada çürük
kadın var vişne gibidir reçel yap tabak tabak
kadın var karbuz gibidir çıkarsa yandın kabak
kadın var kestane gibidir kış mevsimine sakla
kadın var kavun gibidir ama alırken kokla
kadın var portakal gibidir dilim dilim tutulur
kadın var fıstık gibidir avuç avuç yutulur
kadın var incir gibidir kuru yenilir yaş yenilir
kadın var bir muz gibidir soya soya yenilir
kısaca her kadının bir benzeri mevyadır
nikah masasına oturdukları vakit
erkeklerin hep yedikleri ayvadır
BEN HARİÇ AMA
HADİ AFİYET OLSUN :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükür verdiğin örneğe yakın bir eşe sahibim. Fakat yinede dört dörtlük olmuyor, benim eşim aşırı kıskanç, yok bu kadınlar sana niye baktı nerden tanıyosun, nereye gidiyosun ne zaman geleceksin, gitme gelme oturma kalkma yapma etme, bazen insan deliriyor. Tabiki bunlar yaşamın bir parçası. İyiki onu tanımışım ve evlenmişim. Allah hepinize hayalinizdeki gibi bir eş nasip etsin İnşallah.

Çok şükür verdiğin örneğe yakın bir eşe sahibim. Fakat yinede dört dörtlük olmuyor, benim eşim aşırı kıskanç, yok bu kadınlar sana niye baktı nerden tanıyosun, nereye gidiyosun ne zaman geleceksin, gitme gelme oturma kalkma yapma etme, bazen insan deliriyor. Tabiki bunlar yaşamın bir parçası. İyiki onu tanımışım ve evlenmişim. Allah hepinize hayalinizdeki gibi bir eş nasip etsin İnşallah.
Aminn :)
güzel dileklerın için öncelikle teşekkür ler ama ateş olmadan duman tütmezmiş :D:D:D

eşinize selamlar aynen devam etsin bence:D

kadın var can eriği gibidir kah tatlı kah koruk
kadın var üzüm gibidir yenilir olsada goruk olsada çürük
kadın var vişne gibidir reçel yap tabak tabak
kadın var karbuz gibidir çıkarsa yandın kabak
kadın var kestane gibidir kış mevsimine sakla
kadın var kavun gibidir ama alırken kokla
kadın var portakal gibidir dilim dilim tutulur
kadın var fıstık gibidir avuç avuç yutulur
kadın var incir gibidir kuru yenilir yaş yenilir
kadın var bir muz gibidir soya soya yenilir
kısaca her kadının bir benzeri mevyadır
nikah masasına oturdukları vakit
erkeklerin hep yedikleri ayvadır
BEN HARİÇ AMA
HADİ AFİYET OLSUN :)))))

hakan bu yazdıklarından bir anlam çıkaramadım..sen bi anlam çıkardığın içinmi paylaştın merak ediyorum..

ne demektir reçel yap tabak tabak mesela..?

• Like
Reactions: Azi
kadın dediğin önecelikle aşırı konuşmayacak düzgün bir fiziğe sahip olacak giyimine kuşamına özen gösterecek yüzü tatlı sevimli olursa ne hoş olur aşırı olmamak şartıyla hafif şımarık kızlar hoşuma gider yemek yapmayı bilecek erkeği eve geldiğinde güler yüz gösterecek

• Like
hakan bu yazdıklarından bir anlam çıkaramadım..sen bi anlam çıkardığın içinmi paylaştın merak ediyorum..

ne demektir reçel yap tabak tabak mesela..?

Bir anlam için yazmadım diez nette görmüştüm yazmak istedim sadece saçma olabilir doğrudur :)

kadın bana göre evi dışında, olduğu gibi görünmeyecek..görünmesi gerektiği gibi olacak..

• Like
Back
Yukarı