iLLeqaLKinq
Üye
arkadaşlar ben incecik kupkuru bişeyim bileklerim bacaklarım falan ince boy 1.73 kilo 61 62 falan karnımda ya tabakası var sıkınca biraz oluyor bu yağlardan nasıl kurtulabilirim bölgesel olarak veya o yağlar kollara bacaklara gitse ?
Yağlı beslenmeyip karbonhidrat ağırlık beslenir ve sporunu düzenli yaparsan göbek olarak değilde hacim olarak alabilirsin kiloyu.sağol kardeşim ama kilo alsam bu sefer yine göbek daha cok şişçek sadece![]()
yağlı beslenmeyip karbonhidrat ağırlık beslenir ve sporunu düzenli yaparsan göbek olarak değilde hacim olarak alabilirsin kiloyu.
Polemik amaçlı söylemiyorum !sağol kardeşim
Polemik amaçlı söylemiyorum !
Gerek yaş farkı gerek forum kuralları gereği
Kardeşim,bilader vb. argo cümleler kullanmamanı öneririm.
Ben 20 yaşındayım sen ise 16 aramızda tam 4 yaş var ve bana kardeşim diye hitabın hiç doğru değil. Ben yaş olarak senden büyüğüm normalde bu hitabı benim sana yapmam lazım ama hem terbiyem hemde forum kuralları gereği kullanmıyorum. Sadece bana değil yaşıtların olsa bile bu tip kelimeler kullanmaman lazım.
İlleqalKing diğer konulardaki mesajlarını gördüm de
günde 600gr nesquik
Şekerli müsli vs tüketiyorsun
Göbeği yok etmek istiyorsan önce beslenmenden şekeri yok et..
1.Yazıp yazmaması önemli değil şuan ki üslubunu yaşına veriyorum zaten.1. si senin yaşın yazmadığı için senin benden büyük olduğunu bilemem, yaşına yazda abimi kardeş mi diceğimizi bilelim
2. si forum kurallarında o kelimeleri kullanmayın demiyor
3. böyle önemsiz şeyleri önemsediğin için kullanıcıların sorularına cevap vermessin.