Fakir Hercules Tartı

Arkadaşlar merhaba. Ben bundan 3 Ay önce fakir vücut analiz tartısı aldım. İlk aldım kas oranı %42.8 çıktı. Ama o zaman bench te 15 - 15 takarken şimdi 20 - 20 takiyorum. On kol 10 çalışırken şimdi 12.5 çalışıyorum. En azından kas kutlemin arttığını tahmin ediyorum ama tartıda hala kas oranı %42.9 gözükmekte. Sizce tartımı işe yaramiyor yoksa gerçekten kas kütlesi artmadımı. Teşekkür ler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Ben bundan 3 Ay önce fakir vücut analiz tartısı aldım. İlk aldım kas oranı %42.8 çıktı. Ama o zaman bench te 15 - 15 takarken şimdi 20 - 20 takiyorum. On kol 10 çalışırken şimdi 12.5 çalışıyorum. En azından kas kutlemin arttığını tahmin ediyorum ama tartıda hala kas oranı %42.9 gözükmekte. Sizce tartımı işe yaramiyor yoksa gerçekten kas kütlesi artmadımı. Teşekkür ler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağ oranı ölçen o tür tartilara inanma ölçümleri hep yanlış yapıyor.çünkü aldığımız 20 30 liralık tartilar profesyonel olmadığı için reel sonuçlar bekleme.kas oranın az arttigini düşünerek canını sıkma

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bende var ve ölçüm kısmı hep yanlış oluyor. Kilo kısmına güven gerisini dikkate alma. Her ay spor salonunda ölçtürüyorum, değerler tutarlı ama fakir hep saçmalıyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı