Eti Lifalif Bitter Çikolatalı Tahıl Gevreği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HG!
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HG!

Üye
4qW364.jpg
4qW364.jpg

100 gr için besin değerleri;
Enerji: 445 kcal
Yağ: 17.1 gr (10.6 gr doymuş, 0 gr trans yağ)
Karbonhidrat: 61.8 gr (24.2 gr şeker)
Lif: 8 gr
Protein: 6.9 gr
Tuz: 1 gr

Gluten,laktoz ve eser miktarda soya ürünü içerir.

Bir paketi 235gr ve yaklaşık 5tl civarı bir fiyatı var. İlk defa dün görünce lifalif olması gözümü boyadı ve denemek için aldım. Ama besin değerlerine baktığımızda yulaf ezmesi ile kıyaslanamaz alırken de farkındaydım :) Yine de tadını çok beğendim alıp bir deneyebilirsiniz hatta bulk dönemi için kahvaltıda basit şeker tüketiminizi tolere edebiliyorsanız yulaf ezmesi ile karıstırıp da tüketilebilirsiniz bence. Çok fazla gevrek tüketmişliğim olmadığı için başka ürünlerle kıyaslama yapamayacağım ama içerik olarak da biraz baktım çok farkı bulunmuyor diğer gevreklerden malesef. Direk bu ürüne dair pek bilgi de bulamadım o yüzden fotografını da kendim çektim,bir de kuru meyveli seçeneği mevcut besin değerleri de biraz daha farklıydı.

Aslında bitter çikolota ye diyolar ama nedir bilemedim. Antreman günleri tüketilebilir onun dışında bence sıkıntıya girmeye gerek yok.

ben bitter çikolata tüketiyorum ama kakao oranı %80 olanlardan enerji bakımından ve nox etkisi verdiği için ideal geliyor :)

Aslında bitter çikolota ye diyolar ama nedir bilemedim. Antreman günleri tüketilebilir onun dışında bence sıkıntıya girmeye gerek yok.
günde yeteri kadar bitter çikolata toksit atımına yardımcı oluyor diye biliyorum. yeterli miktarı iki parça kadarmış. diyette oldugum zaman araştırmıştım öyle hatırlıyorum

24gr şeker nedir yaw duzenli yemek sakincali olurmu bu tahil gevregi

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24gr şeker nedir yaw duzenli yemek sakincali olurmu bu tahil gevregi

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygun olmayacaktır malesef. Belki bulk doneminde sabah basit seker tüketimi yapıyorsanız üzüm suyu vs gibi, yine de düzenli tüketimi zor :)

Gun icerisinde makrolarınızı takip ediyorsanız 2 gununuzde yer verebilirsiniz tabi hele ki ektomorfsanız.

Son düzenleme:
Back
Yukarı