Doğru diyosunda normale göre zayıfım 49-50 felan ideal kilom 57 felan bi 6-7 kilo alsam çok iyi olcak etraftakilerin zayıfsın demesinden bıktım açıkcası özellikle kollarım bilekler felan çok ince ister istemez özgüven eksikliğide yaratıyor anlıcanVallaha zayıflığınızın değerini bilin bana kilo almam lazımlarla gelmeyin adamı deli etmeyin![]()
Dostum ben moralini bozmuyorum , haftada 3.5 kilo vermek zararlıdır ayda maksimum bence 5kg ver.Bende senin gibi 2 ayda 20 kg verdimBen tamamen kilo vermeye dayalı diyet yapıyodum bir ara sana şöyle söyleyim hafta 3.5 kilo veriyodum nasıl acıkıyorum artık sen düşün
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:33 ----------
Arawn hacı sen niye benim moralimi bozuyosun ki şimdiHırs yaptım çıkarcam o karın kaslarını
![]()
Aslında elde edersin p90x in asıl olayıda o ama p90x için iyi bir spor yapın gerekli , orda ben videoları izledim 15 barfiks 50 şınav çekiyorlar , 4 setli 15 barfiks bitiyor 50 şınav o bitiyor 15 barfiks vbz.Bana zor geldi ama karın antremanını uyguluyorum.P90 varmış p90xin bi alt versiyonu p90x zor gelebilceği için insanlara p90 ile başlayıp p90x geçmeleri önerilmiş.Forumda p90x uyguluyan bir arkadaş var 2 fotoğraf koymuş 2 aylık öncesi ve sonrası olarak baya bi gelişim olmuş onda konusunu bi ara istersen.P90x verimli program ama yapabilirsen spor alt yapın varsa p90x başla yoksa p90 başla.