BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
arkadaşlar 2.0 lık 1.130 gramlık no-xplode'a(fruit punch) 158 tl gibi bir fiyat aldım sizde uygunmudur nette araştırma yaptım fakat cogu yerde bitmiş gözüküyor bu yuzden belli bir fiyat ölçütü yok..birde bazı arkadaşlar etkisini görmedim gibi yorumlar yapmış bu tarz pump ürünler bünyeden bünyeye etkisi degişiyor direk en büyük boyu almak mantıklımıdır sizce ? öncesinde mp assault kullandım etkisini gördüm

arkadaşlar 2.0 lık 1.130 gramlık no-xplode'a(fruit punch) 158 tl gibi bir fiyat aldım sizde uygunmudur nette araştırma yaptım fakat cogu yerde bitmiş gözüküyor bu yuzden belli bir fiyat ölçütü yok..birde bazı arkadaşlar etkisini görmedim gibi yorumlar yapmış bu tarz pump ürünler bünyeden bünyeye etkisi degişiyor direk en büyük boyu almak mantıklımıdır sizce ? öncesinde mp assault kullandım etkisini gördüm
evet dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. bazı arkadaşlar 1 ölçek aldıktan sonra uçtuklarını, barı parçalama triplerine girdiklerini falan yazmışlar. ben 4 ölçeğe kadar çıktım ve hiçbir etkisini görmedim.bu hafta göğüste geçen haftaki kaldırdığımdan daha fazla kaldırdım ki geçen hafta 4 ölçek nox la gitmiştim antremana.. bünyeden bünyeye fark olabilir madem almışsın dene :) etkilerini de bizimle paylaşırsan seviniriz...:)

selçuk +1 malesef pump etkisini hissedemedim pump etkisinin yanı sıra antrenman sonrası halsizlikte oldukca fazla sanırım önceki kullandıgım ürün ( mp assault ) hiç hissettirmedigi icin fazlaca bi yorgunluk oluşuyor xplode dan sonra.. 1.5 ölçek atıyorum arttırıcam bakalım iyi yada kötü diyemiyorum daha 4 antrenman yaptım xplode ile..

mp assault alıpta memnun kalmayanlar birisi de benim.no-xplode gibi bir ürünü bırakıpta deneme amaçlı almıştım.elimde ki ürünü bitirdikten sonra yeniden no-xplode'a geri döneceğim.gerçekten fiyatını hak eden bir ürün.

selçuk +1 malesef pump etkisini hissedemedim pump etkisinin yanı sıra antrenman sonrası halsizlikte oldukca fazla sanırım önceki kullandıgım ürün ( mp assault ) hiç hissettirmedigi icin fazlaca bi yorgunluk oluşuyor xplode dan sonra.. 1.5 ölçek atıyorum arttırıcam bakalım iyi yada kötü diyemiyorum daha 4 antrenman yaptım xplode ile..
ben şimdi muscle freak aldım weider in ürünü. onu deneyeceğim umarım bundan umduğum etkiyi alırım. bi sonraki kombinasyonu animal rage + animal pump deneyeceğim, sana da tavsiye ederim. Animal serisini deneyebilirsin xplode dan sonra ama x plode bende tamamen hayal kırıklığı yarattı ve etrafımdaki hiçkimseye de tavsiye etmiyorum!

burdanda sonuç olarak bünye faktörü herşeyden ön planda bence..ürüne direk iyi veya kötü demek amatörce olur bendeki etkileri okuduğum ve beklediğim kadar iyi değildi..selçuk nano vapor öneriyorlar çok fazlaca onada bakmanı tavsiye ederim..animal kombinasyonu süper olur bende aynı kombini düşündüm fakat pump bulamadım hiç biryerde..

nano vapor incelemedim hiç birazdan inceleyeceğim. ama animal pump ve rage düşünüyorum yılbaşından sonra. bakalım nasıl olcak. geçen sene sadece pump ile baya bi performansta artış olmuştu şimdi rage ile de kombine edince daha iyi bi sonuç alırım umarım...

No-Xplode 2.0 daha zenginlestirilmis icerige sahiptir ayrica antrenmandan 15-20 dk. Once kullanildigi zaman yorulmak nedir bilmezsiniz + muthis agirlik artisi olur ama bunun yaninda gece uykunda rahatsiz edebiliyor zaman zaman...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yan etkileri var tabiki uyku bölünmeleri , baş agrısı , aşırı terleme ...10bonus bence amacına uygunsa kullanmayı tercih et amaçtann kastım ciddi agırlıklarla ugraşmaya başladıysan ve belli bir süre vakit geçirdiysen salonda..

Rpac , başlığını arşive aldım..

edit : + anket ekledim ;)
Arkadaslar herkese merhaba forumda yeniyim bu soruyu buraya sormam dogru bilmiyorum degilse yerini soylerseniz cok sevinirim sorum su ben bu urunden aldim ancak bende muhtesem bi etki yararmadi daha dogru etki yaratmadi acaba urun sahte olabilir mi sahteyse nasil anlayabilirim simdiden cok tesekkurler

Arkadaşlar amerikadan noxplode getirdim kendime çok tavsiye ettiler daha onceleri assault kullanıyodum fazlasıyla memnundum 2 atntrenmandır antrenmandan 30 dk once 1 ölçek noxplode alıyorum fakat yerımden bile kıpırdatmıyor beni ölçek atrrımını nasıl yapmalıyım 1 ölçek alıp 30 dk sonra geçtikten sonra etki gostermıyorsa 1 ölçek daha alıp mı gitmeliyim antrenmana yoksa direk 2 ölçek mi alayım

Beyler kimseye bu ürünü tavsiye etmiyorum ben 4 ölçeğe kadar çıkmıştım fakat hiç etkisini görememiştim. Kişiden kişiye değişebiliyor bu tarz ürünler. Mesela şu anda Weider Muscle Feeak aldım piyasadaki en pahalı ürün. Hiçbir etkisini görmedim salondaki hocama denemesi için 1 ölçek verdim müthiş olduğunu söyledi. Bana hemo rage ya da jack3d önerdi. Bunları deneyebilirsiniz. Ben de hemo rahe deneyeceğim...

İyi forumlar...

ben bu ürünün ilk kutusundan süper etki almıştım fakat 4 hafta ara verip ikinci kutuyu aldığımda hiç bir etki göremedim bana kalırsa n.o ürünleri ikinci kullanımda aynı etkiyi vermiyor
değiştirmek lazım şu an yurtdışından cardio igniter geldi onu kullanıyorum

Arkadaşlar amerikadan noxplode getirdim kendime çok tavsiye ettiler daha onceleri assault kullanıyodum fazlasıyla memnundum 2 atntrenmandır antrenmandan 30 dk once 1 ölçek noxplode alıyorum fakat yerımden bile kıpırdatmıyor beni ölçek atrrımını nasıl yapmalıyım 1 ölçek alıp 30 dk sonra geçtikten sonra etki gostermıyorsa 1 ölçek daha alıp mı gitmeliyim antrenmana yoksa direk 2 ölçek mi alayım
Zaten üzerinde gün içinde 2 ölçege cikabilicegin yazior direk 2 ölçeği at Shakerına..Beyler üründen beklentiyi çok tutuo olabilirmisiniz..Bu ürünün etkisini görebiliceginiz anlar şu şekilde olabilir..gögüs ve ön kol antrenmanı vardır gögüs girersiniz daha sonra 2 dk lık bir arayla kola geçerken vucut bi tık daha enerjisi düşer bi halsizleşme meydana gelir nox ile bu ortadan kalkar ve antrenman sonrası agrıları alir ürüne direkk 40 kaldıryoken 50 kaldırtıcak gözle bakmak bence yanlış olur

Zaten üzerinde gün içinde 2 ölçege cikabilicegin yazior direk 2 ölçeği at Shakerına..Beyler üründen beklentiyi çok tutuo olabilirmisiniz..Bu ürünün etkisini görebiliceginiz anlar şu şekilde olabilir..gögüs ve ön kol antrenmanı vardır gögüs girersiniz daha sonra 2 dk lık bir arayla kola geçerken vucut bi tık daha enerjisi düşer bi halsizleşme meydana gelir nox ile bu ortadan kalkar ve antrenman sonrası agrıları alir ürüne direkk 40 kaldıryoken 50 kaldırtıcak gözle bakmak bence yanlış olur

dünkü sporcu degilim kardeşim antrenman arasında xtend kullanıyorum noxtan ihtiyacım bu degil beni yerimden bile kıpırdatmıyor bu ürün

Back
Yukarı