Biceps'im Kısa

ni8nroen.jpg

4 aydır evde 8kg dumbelle çalışıyorum 1 gün çalış 1 gün dinlen şeklinde
kolumun şu kısmı boşluk kaldı orayı bicepsi nasıl oraya uzatabilirim çalıştıkça dolarmı orasıda

yaş 19
kilo 70
boy 185 toz vs kullanmıyorum yumurta peynir süt makarna tavuk falan

kol programım
3x12 dumbel curl
3x12 hummer curl

Aynı benim biceps. Bende 8 Aydır yapıyorum. Belki çok hafif uzamıştır. Çok uzun vadede olacak bir şey.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genetik o.biceps uzamasi falan tamamen uydurma seyler.liflerin tendona baglandigi yerler bellidir o yer dirsekten uzakta ise onu dirsege yakinlastirma gibi bir durum olamaz

tmm arkadaşlar sağolun uzamıyosa yapcak bişi yok genetikmiş
ozaman şunu sorayım ben tüm vücut aynı gün çalışıyodum , artık bölerek çalışmaya başlıcam
2e bölcem atıyorum
1 gün : göğüs - biceps - bacak
2.gün : off
3.gün : sırt triceps omuz
4.gün : off
5.gün : başa döndük 1.gün

şeklinde bölerek çalışmak istiyorum 1 gün çalış 1 gün dinlenerek
hangi 3 kası birlikte çalışayım

Illa 3 bolge calisacam diyorsan push pull bir de bacak yap yani push:gogus omuz triceps pull:sirt biceps ama en iyi buyuten ant sistemi bana kalirsa compound egzersizlerden olusan full body.splitte pzt gogus calisiyorsun gogus persembe cumaya dinlenmis oluyor ama sen bir sonraki gogsu pzt giriyorsun 3 gun gogus oyle bos bos duruyor.

Arkadaşlarında dediği gibi genetik benimki uzun ama hepsinin kendine göre avantajı var mesela senin bicepslerinin avantajı sıktığında hoş bir görünüm kazanması benimkinin avantajı sıkmadığım halde büyük durması herkes kendi genediğinin en iyisini yapmalı sıkma canını. :)

Back
Yukarı