Başlıyorum..Supplement vs İçeri lütfen ?

Batu1903

Üye
Öncelikle merhaba, bir çok kez spora başlama hevesi içine girdim 1 ay vs. gidip bıraktım.
Kendimi fazlasıyla motive etmiş bulunuyorum devamlılık konusunda eminim, çok salık bi fiziğim yok diye düşünüyorum aşağıya fotoğraf koyacağım.
Yeni başlayan için kas olarak almak harici kesinlikle kilo alma riski yaratacak supplement istemiyorum, bunun haricisinde fiyat / performans açısından supplement tavsiyelerinize ihtiyacım var acil olarak, teşekkür ediyorum şimdiden her türlü tavsiyeniz benim için altın değerinde.

JlVPa5.jpg
[/url][/IMG]
https://i.hizliresim.com/JlVPa5.jpg

kilo alıp almamak tamamen senin günlük kalori açığı veya fazlası oluşturma ile alakalı olur. yani nasıl beslenirsen vücut kalitende o şekilde olur. suplement için acele etme olağanüstü bi beklentin olmasın . ilk iş olarak nasıl beslenmen gerektiğini öğren en önemli kısım o vücut mutfakta yapılır. 2. olarak ta antreman ve dinlenme zamanlarını ayarla bu şekilde devam ederek düzenin oturduktan sonra duruma göre protein eksiğin kalırsa takviye olarak whey alırsın kafana yatan bir markadan

kilo alıp almamak tamamen senin günlük kalori açığı veya fazlası oluşturma ile alakalı olur. yani nasıl beslenirsen vücut kalitende o şekilde olur. suplement için acele etme olağanüstü bi beklentin olmasın . ilk iş olarak nasıl beslenmen gerektiğini öğren en önemli kısım o vücut mutfakta yapılır. 2. olarak ta antreman ve dinlenme zamanlarını ayarla bu şekilde devam ederek düzenin oturduktan sonra duruma göre protein eksiğin kalırsa takviye olarak whey alırsın kafana yatan bir markadan
Beslenmekte sorun olacagini dusunmuyorum yag yakmama yardimci olacak bisiler kullanmak istiyorum tesekkur ederimm

bende sigarayı bıraktım başladım. zayıf olmama rağmen suplement kullanmayacağım. sana da tavsiye etmem. vücudun gayet güzel. kararlı ol, o yagları yak hocam :)

bende sigarayı bıraktım başladım. zayıf olmama rağmen suplement kullanmayacağım. sana da tavsiye etmem. vücudun gayet güzel. kararlı ol, o yagları yak hocam :)

Kolay kolay hic sanmiyorum mudur yav steroid ile alakali kapsamli bi arastirma da yaptimda gerwk yok yani, amino asit ve creatin tarzi bir seyler cok iyi olacak sanki ☺️

Benim kombinasyonlarda tercih ettiğim ürünler ;
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu ( Sabah- İdman Sonrası)
Scitec BCAA Xpress (Sabah- İdman Sırasında)
Scitec L-Glutamine Powder ( idman sonrası )
Mhp Glutamine-Sr ( Gece yatmadan )
Weider Day&Night Casein ( Gece yatmadan )
Hardline Creapure ( Genelde kış aylarında )

Ama gel gelelim söyle bi sıkıntımız var sanırım biraz vucudun yağlı. Beslenmenin yanında güzel bi supplement kombinasyonu çok ama çok yardımcı olucaktır. Kilo vermek diyince ilk aklıma gelen supplement Grenade Thermo Detonator. Ama supplement olarak biraz ağır olduğu söylenir. Kullandım ve bi çok arkadasıma kullandırttım. Bi zarar bi sıkıntı yaşayan olmadı. Yok ben kendimi biliyorum bana ağır gelir kullanamam diyorsan Grenade i çıkarım yerine L- Karnitin ekliyebilirsin.
Power System L-Carnitine 3600 Mg ( İdmandan 30dk önce yarım ampul )
Weider CFM Whey ( İdman sonu)

Bence güzel bi kombinasyon oldu daha tecbeli hocalarımızda hatalar varsa düzeltmeler yapsın lütrfen. Ve unutmadan beslenmem olmadığı sürece supplementler hiç bi işe yaramıyacaktır.

Ama gel gelelim söyle bi sıkıntımız var sanırım biraz vucudun yağlı. Beslenmenin yanında güzel bi supplement kombinasyonu çok ama çok yardımcı olucaktır. Kilo vermek diyince ilk aklıma gelen supplement Grenade Thermo Detonator. Ama supplement olarak biraz ağır olduğu söylenir. Kullandım ve bi çok arkadasıma kullandırttım. Bi zarar bi sıkıntı yaşayan olmadı. Yok ben kendimi biliyorum bana ağır gelir kullanamam diyorsan Grenade i çıkarım yerine L- Karnitin ekliyebilirsin.
Bence güzel bi kombinasyon oldu daha tecbeli hocalarımızda hatalar varsa düzeltmeler yapsın lütrfen. Ve unutmadan beslenmem olmadığı sürece supplementler hiç bi işe yaramıyacaktır.

maşallah aylığı yatırır herhalde adam :D

Grenade Thermo Detonator ve Termojenik animal cuts bunlar nasıl bir şeydi bilmiyorumda tam :)
Bu iki supplement çeşitli yollarla yağ yakımı sağlayan supplementler. L karnitin gibi idman sırasında değil gün içersindede yağ yakmaya devam edersin. Peki bu nasıl oluyo şu şekilde içerisindeki formul sayesinde metobolizmanı hızlandırıyo vucut oturduğu yerden daha çok enerji harcamaya baslıyo vucut daha çok ısı uretmeye baslıyo bu yüzden ve vucut ısın artıyo yağ yakmanı kolaylastırıyo. Ve ikiside çok iyi enerji veriyo güzel kardio çıkarmanı sağlayabilir. Genelde orta ve ileri seviye sporcular için önerlir. Ama daha once çok yakın bi arkdasım spora baslar baslamaz kullandı ve biritrene kadar 20 kg vermişti çok sıkı diyet sıkı idmanla. Ama ne kadarı kastan gitti tabi tartısılır

Bu iki supplement çeşitli yollarla yağ yakımı sağlayan supplementler. L karnitin gibi idman sırasında değil gün içersindede yağ yakmaya devam edersin. Peki bu nasıl oluyo şu şekilde içerisindeki formul sayesinde metobolizmanı hızlandırıyo vucut oturduğu yerden daha çok enerji harcamaya baslıyo vucut daha çok ısı uretmeye baslıyo bu yüzden ve vucut ısın artıyo yağ yakmanı kolaylastırıyo. Ve ikiside çok iyi enerji veriyo güzel kardio çıkarmanı sağlayabilir. Genelde orta ve ileri seviye sporcular için önerlir. Ama daha once çok yakın bi arkdasım spora baslar baslamaz kullandı ve biritrene kadar 20 kg vermişti çok sıkı diyet sıkı idmanla. Ama ne kadarı kastan gitti tabi tartısılır

Anladım hocam , grenade 100 kapsül olanı ne kadar gider acaba ? nasıl kullanılır

Anladım hocam , grenade 100 kapsül olanı ne kadar gider acaba ? nasıl kullanılır
Fiyatını tam olarak bilmiyorum. İki kapsul sabah ac karna iki kapsül öğlen saatlerinde kullanımı tavsiye ediliyor. İki kapsul sabah iki kapsül idmandan yarım saat önce kullananlarda var

Güzel bi kombinasyon fakat fiyat cidden aşırı eğer profosyonel bi spor düşünmüyorsanız gereksiz para israfı bana göre.
Eğer aç karnına kardiyo yapılacaksa aromasız bi bcaa antreman öncesi tercih edilebilir. Aç karnına C vitamini ile multivitamin tercih edilebilir eğer kardiyoya çıkılacaksa yanına 200 mg kafein
Yağ yakıcı olarak bir ürün alınacaksa zeroshot önerebilirim içeriği gayet hoş cfm whey ve glutamine bence şuan için o kadar gerekli değil

Back
Yukarı