7 aylık değişim endomorph (96kg dan 68kg)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese selamlar.
Yaz başında tam olarak haziran 2 den bugüne kadar aralıksız spor yapıyorum başlarda haftada 4 gün olarak antrenman yaptım ve ilk 2 ay pek diyetle uğraşmadım yani sınırlar koymuştum ama çok üstüne düşmedim sonraki 4 ay boyunca diyetimi 1 kere bile bozmadan uyguladım her 2.5-3 saatte bir yemek yedim dershane ye giderken yada arkadaşlarımda kahve içmek gece dışarı cıkmalara kadar yemeklerimi yanımda taşıyordum ve hala taşıyorum günlük en az 6-7 öğün yemek yemeye devam ediyorum . Diyetimde yaptığım ufacık bir hata yüzünden biraz fazla zayıfladım :D ilk 6 ayda kilo verme üzerine düşüyordum sonra gerçekten antrenman yapmayı çok sevdiğimi fark ettim zaten haftada 6 gün antrenman yapmaya çoktan başlamıştım . Son 1 ayda 2 kiloya yakın aldım diyetimdeki ufacık bir düzeltmeden sonra :D . Deri sarkıklığı olduğu için karın kaslarım genelde gözükmüyor kendimi bildim bileli kiloluyum bir zamanlar 110 kiloyada kadar yükselmiştim bir avuctan fazla deri kaldı karın bölümünde . Zayıf yerlerimi genel olarak karın ve omuz bölgesi olarak görüyorum sizinde görüşlerinizi merak ediyorum . Protein tozu , Bcaa , Creatine kullandım şuana kadar zararlı yada değil ki bence değil sonuçta Türkiye'de tavukta bile delilercesine hormon varken protein tozunu yada başka bir tozu eleştirmek komik olur . Sivilcelerin kusuruna bakmayın teşekkürler.

Başlangıç ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 107
Kol : 44 (yağlı)
Göğüs : 86
Omuz : 113
Kalça 114 (yanlış hatırlıyor olabilirim)
Yağ oranı kesin değil hocamın görüşleriyle olan oran çok yada az olabilir
(%25-%30) arası
Şimdiki ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 75
Kol : 38
Göğüs : 103
Omuz : 122
Kalça 92
Yağ oranım %10'dan aşağılarda
Yandan karın ve bel
Başlangıç
BRyM5V.jpg
BRyM5V.jpg
Başlangıç
Q4plRZ.png
4 ay sonra
mrJzG0.jpg
Şuanki
Sırt
l0bykJ.png
Başlangıç
vQJLE4.jpg
Şimdiki
RbOVJR.jpg
Başka bir sırt pozu
Önden
Başlangıç
Şimdiki
Kol
kol için öncesi resmim yok ne yazık ki çekmeye değer bulmamış galiba başlarda :D

Son düzenleme:
Karbonhidratı inanılmaz seviyede az yediğim için ama çok büyük bi pişmanlığımda yok açıkcası clean bi şekilde büyürüm bundan sonra diye düşünüyorum

Çok yağlı olmanın verdiği psikoloji olsa gerek ki 68 e düşene kadar kilo verdiğimi hissetmemiştim diyebilirim 75 kilo civarında hala kocaman bi göbeğim oldunu düşünüyodum

:) genel olarak gelişim güzel yagı yakmandan dolayı kas grupları belirginleşmiş kollarda fena degil ama amacın büyümekse ironik olacak biraz kg alman lazım :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı