Kadrolu psikopat
Üye
Öncelikle cümleten hayırlı ramazanlar kardeşlerim,abilerim. size bir kaç sorum olucak güzel yöntemleri olan yazabilirmi birde sorularıma cevap verirmisiniz 
Şimdi Ben Keskin Çene Hattımın Belirgin Olmasını İstiyorum. Sakız Yöntemini Biliyorum 2 Haftadır Sakız Çiğnemekten Çenemin Arka Tarafları Genişledi Tam İstediğim Pozisyon Oldu Fakat Şu Yanağın İçine Kaçık Olması Varya Hani Bazıları İri Elmacık Bazılarıda Keskin Çene Hattı Dedikleri Ondan Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim? Neler Yapmalıyım Ve Nasıl Yapmalıyım Düzenli Vs Vs İyice Yazıp Anlatabilcek Biri Varmı
Gerçekten Kendime Yakışacağını Düşündüğüm İçin Bu Hattı İstiyorum
Bu Arada Dediğim Şey Şu Çocuktaki Gibi
[/url][/IMG] (Forumda Yeniyim Resmi Ekli Dosyalara Yükledim Nasıl Bu Yazımın Buraya Yüklerim Bilmiyorum
) Bide Yapınca Kalıcı Oluyomu Vücutta Kilo Alınca Gidermi ? Şimdiden Cevaplayan Çok Teşekkürler 

Şimdi Ben Keskin Çene Hattımın Belirgin Olmasını İstiyorum. Sakız Yöntemini Biliyorum 2 Haftadır Sakız Çiğnemekten Çenemin Arka Tarafları Genişledi Tam İstediğim Pozisyon Oldu Fakat Şu Yanağın İçine Kaçık Olması Varya Hani Bazıları İri Elmacık Bazılarıda Keskin Çene Hattı Dedikleri Ondan Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim? Neler Yapmalıyım Ve Nasıl Yapmalıyım Düzenli Vs Vs İyice Yazıp Anlatabilcek Biri Varmı