Soya Proteini ve Whey Proteini Kombine Kullanma hakkında

Merhabalar. 4-5 yıldır boks gibi sporlar ve vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Tabi amatör olarak. Bu ay bir atılım yaptım ve evime bench sehpası ve 60 kg halter seti aldım. Bunlara ekstra olarak bir de önceden aldığım toplam 50 kilogramlık 2 tane ayarlı dumbell setim, barfiks barım ve ağırlıkları yer çekimine ters de çalıştırabilmek için makara sistemim var. Yani sipariş ettiğim bench sehpası ve halter setinin de gelmesiyle ev neredeyse bir spor salonu gibi olacak.

Bir de yanında Hardline Whey 3 Matrix 4000 Gram protein tozu da aldım. Şuan elimde bulunan süplementler ise toplamda şöyle:

1. Hardline VMax Soya Proteini
2. Hardline Whey 3 Matrix
3. Hardline Kreatin
4. Hardline ARG1250 (Büyük çoğunluğunu kullandım. Az kalmış.)

Yani Hardline bana madalya gönderse yeridir :D Benim merak ettiğim ise Vmax ile 3 Matrix'i kombine şekilde nasıl kullanabilirim? Tabi bunların dışında dışarıdan da yeterli kadar besleneceğim. Öğrenci olduğumdan üniversite yemekhanesinden yemek yiyorum. Yemekleri gayet sağlıklı ve öğünler 1000 kaloriden aşağı değil. Öğlen ve akşam yemeğini sürekli yemekhaneden yiyorum. Sabahları ise genellikle simit ve meyve suyu. Spora başladıktan sonra sabah kahvaltımı en pratik ve hızlı şekilde nasıl yapabilirim? Veya gün içinde daha neleri yememi önerirsiniz?

Boyum 175, kilom ise 60. Hedefim 3 ayda 65 kilogramın üstüne çıkmak.

Back
Yukarı