Eczanelerde Protein Tozu Bulunur mu?

Arkadaşlar protein tozu alıcam fakat internetten değil bir eczaneden almak istiyorum fakat merak ediyorum eczanelerde protein tozu bulunuyormu.

3 yıl önce eczanelere protein tozu kelimesiyle gittiğinizde kanser yapıyormuş gibi cevaplar veriyorlardı (zararsızdır %100de demiyorum) şuan çoğu eczanede görüyorum özellikle Weider ve Bigjoy çıkar ilişkisi :) eczaneden aldım içim rahat gibi düşünebilirsin ama ürün yelpazesi o kadar geniş değil tavsiyem alıcaksan bilinen distribütör yerlerden al bunların başında protein - 7 vesupplementlercom geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 yıl önce eczanelere protein tozu kelimesiyle gittiğinizde kanser yapıyormuş gibi cevaplar veriyorlardı (zararsızdır %100de demiyorum) şuan çoğu eczanede görüyorum özellikle Weider ve Bigjoy çıkar ilişkisi :) eczaneden aldım içim rahat gibi düşünebilirsin ama ürün yelpazesi o kadar geniş değil tavsiyem alıcaksan bilinen distribütör yerlerden al bunların başında protein - 7 vesupplementlercom geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok güzel demişsin eczaneler zaten kar payı ekliyor 10 20 tl yazık yani istanbulda kürüparkı var cemeldiker ilk öğretim okulu vardı oralarda bir eczanede bayağı bir çesit vardı ama 190 tl scitec 240 tl fln dı

Back
Yukarı