Merhaba,
Onceki zamanlarimda cok sayida thermogenics yag yakici kullanmis biri olarak iki haftadir bu urunu kullanmaktayim. Alirken supplementler.com'daki yetkili arkadas gunde uc hapin uzerine kesinlikle cikmamami onermisti. Oysa bana Hydroxycut Elite disinda hicbir yag yakici etki etmedi, Cuts dahil. Dolayisiyla bazi suphelerim vardi.
Ilk hapi sabah kahvalti oncesi, ikinciyi ise ogle yemeginden yarim saat once aliyorum. Ozellikle saat uc sularinda inanilmaz bir enerji ve hareketlenme yasiyorum. Tuvalet ihtiyacim artiyor, yer yer gozlerim yasariyorve agiz kurulugu bas gosteriyor (gunde 4lt uzeri su ve ek olarak yesil cay tuketmeme ragmen). Hic uc tablete cikmadim ve acikcasi dusunmuyorum da.
Yag oranim 12,9%larda ve bu seviyelerde daha dusurmek bildiginiz gibi oldukca zor. Yeni olcum yaptirmadim ancak gecen iki hafta icerisinde vucudumun on bolgesinde gozle gorulur degisiklikler oldu, six pack icin daha gidecek yolum olmasina ragmen en azindan vucut ikiye bolundu.
Su ana dek kullandigim en iyi yag yakici oldugunu soylemeliyim. Daha az hap ile buyuk bir basari sergilemis BSN firmasi. Ancak altini cizerek belirtmek isterim ki ilk kullanilacak yag yakici asla bu olmamali, cunku gucu yogun.
Bu urunle birlikte pre-workout urun kullanacaklara onerim tek hap almalari ve pre-wo ile aralarinda 6+ saat bosluk birakmalari olacak. 4 saat bile vucudu yoruyor. 1,5-2 senenin altinda spor yapanlar icin tek hap kullanimi ile 3 aylık, ileri seviyedekiler icin ise 2 hap ile 1,5 aylık kullanım tek sisede yetiyor. Urunu uc tablet olarak kullanan varsa yorumlarini ayrica almayi cok isterim.
ps: Elbette diyetime dikkat ediyorum, agirlik antrenmanlarimin sonrasina 15 dk interval kardiyo eklemis durumdayim.
Tesekkur ederim.