bicepsimi hissetmiyorum

başlıktada söylediğim gibi biceps antremanlarımda bicepsimde yanma ve ağrı gibi durumlar olmuyor, antremandan sonra hiç olmuyor çalışmamışım gibi. misal cable curl yaparken bicepsde yanma olmuyor sadece ön kolun iç kısmında kasılmalar meydana geliyor ama bicepse vurmuyor gibi. Sizce ne yanlış ? Doğru form ve ağırlıkda çalışdığımı dşünüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz

süper set dene, piramit yahut drop set dene , yanında partner bulundur son 3-4 tekrarı onun yardımıyla yap bak o zaman hissediyormusun hissetmiyormusun....

dm alternatif ile başla sonra scott curl yap dambıl ile üstüne scottı yaptıgın sehbada bar ile yine çalış 4x12 veya 3x12 şeklinde son olarakda konsantre curl yap bu programda bicepsini hissetmiyecek insan yok şuan bu sporda hangi seviyedesin bilmiyorum ama cable curl e gerek yok

İncline dumbell curl ile dropset yapabilirsin.
Örneğin
10kg x 10 tekrar
7.5kg x 10 tekrar
5 kg x 10 tekrar
Hiç dinlenmeden bu 3ünü yaparsın 1 set sayarsın toplam 3 4 set yapabilirsin.

oo baya tavsiye gelmiş çok sağolun. Cable curl önermemişsiniz. Tavsiye biceps hareketleriniz varmı ? Biceps antremanlarımı göğüs ve sırtın yanında haftada 2 kez yapıyorum, max 3-4 hareketten oluşuyor ve tekrar saymıyorum. bu arada sporda 3. ayıma girdim.

İncline dumbell curl ile dropset yapabilirsin.
Örneğin
10kg x 10 tekrar
7.5kg x 10 tekrar
5 kg x 10 tekrar
Hiç dinlenmeden bu 3ünü yaparsın 1 set sayarsın toplam 3 4 set yapabilirsin.

Böyle bir çalışma şekli olabilir mi yahu adamın bicepsi yok zaten bu sistemi tamamlaması imkansız 90-100 tekrardan bahsediyorsun farkındasın değil mi bunu yapmaya kalkışsa 2.turda kollarını kaldıramaz

Bicepsi hissetmiyorsan dumbbell curl ile birlikte underhand grip barfiks'i süpersetle dumbbell'de ağırlığı hafif seç 3 set yap bak nasıl sonuna doğru yanma geliyor.:D

abi kusura bakma da 2 gram kasımız var onu da o keşin vidyosun izledikden sonra kaybetmek istemiyorsuz ,vidyo da söylediği full steroitliler için
Güzel kardeşim benim.Sen sanırım anabolikleri bastığın an uçuyorsun sanıyorsun.Beslenme olmadan bu sporu hayatın yapmadan o iş olmaz.O insanlar haftanın 6 7 günü salona gidiyor ki bu sporu 10-15 hatta 20 senedir yapan insanlar bunlar.Ve o geldikleri noktada artık en ince ayrıntıya kadar her şeyi biliyor oluyorlar.Adamlarda bizim gelişmemizi istedikleri için bu bilgileri bizlerle paylaşıyorlar.Bu insanlar hakkında yorum yapmak bizim haddimize bile değil,ki sen birde bu insanların emeklerini küçümsüyorsun resmen.

Böyle bir çalışma şekli olabilir mi yahu adamın bicepsi yok zaten bu sistemi tamamlaması imkansız 90-100 tekrardan bahsediyorsun farkındasın değil mi bunu yapmaya kalkışsa 2.turda kollarını kaldıramaz
Adam dememişki kollarım güçsüz diye hissedemiyorum demiş ben arada sırada kol günü yapıyorum triceps biceps triceps biceps diye yapıyorum.Ben kaldırabiliyorum kolumda büyük değil.

başlıktada söylediğim gibi biceps antremanlarımda bicepsimde yanma ve ağrı gibi durumlar olmuyor, antremandan sonra hiç olmuyor çalışmamışım gibi. misal cable curl yaparken bicepsde yanma olmuyor sadece ön kolun iç kısmında kasılmalar meydana geliyor ama bicepse vurmuyor gibi. Sizce ne yanlış ? Doğru form ve ağırlıkda çalışdığımı dşünüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz
bak şimdi kardeşim eger fazlza vurmuyorsa şunu dene misal veriyorum sen şimdi cable curl de 35 girdin deme 10 tekrarı çıkarttınmı hop hemen dinlenmeden 30 a tak agırlıgı 5 tekrar 25 e tak 5 tekrar 20 ye tak 5 tekrar 15 e tak 5 tekrar 10 a tak 5 tekrar 5 e tak 5 tekrar bunu yap pumpı iliklerine kadar hissedersin kardeşim

sanırım yapmam gereken dinlenme sürelerini kısaltıp, drop set denemem. Ayrıca 178 de 63 kilo adamım kollarımı az çok tahmin edersiniz zaten. Amaç hacim diyebiliriz

sanırım yapmam gereken dinlenme sürelerini kısaltıp, drop set denemem. Ayrıca 178 de 63 kilo adamım kollarımı az çok tahmin edersiniz zaten. Amaç hacim diyebiliriz
Dinlenme süresini çok kısa tutmanı önermem.Zaten güçsüzüm diyorsun.Az dinlenirsen bir sonraki set yarım yamalak hareketi yaparsın ya da hedeflediğin tekrar çıkmaz.Haftada bir gün kol günü yapabilirsin fazlada hem arka hem ön kol çalışırsın o gün.

Back
Yukarı